Перейти до змісту

Луцьк 45-91 р.р.

kotykS

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 818
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Найшов декілька цікавих фотографій.На одній Красненській міст.А на другій костел і Замок,так мені здається.Тільки звідки знято?

P.S.Ще тоді кораблики по Стирю ходили,в далині видно один.

Фотографія Красненського моста зроблена до 1963 року. В моєї мами у випускному альбомі Луцького педінституту за 1963 рік є точно так ж.

Опубліковано

Найшов декілька цікавих фотографій.На одній Красненській міст.А на другій костел і Замок,так мені здається.Тільки звідки знято?

P.S.Ще тоді кораблики по Стирю ходили,в далині видно один.

Фотографія Красненського моста зроблена до 1963 року. В моєї мами у випускному альбомі Луцького педінституту за 1963 рік є точно так ж.

Ось ще дві фотки з альбома. По моєму таких поки не було. Вул. Богдана Хмельницького і центральний вхід в парк

post-7338-1285434347,8_thumb.jpg

post-7338-1285434395,28_thumb.jpg

Опубліковано

Це оригінальна фотографія,з плівки надрукована.А як вона в альбом педінституту попала,ми видно ніколи вже не дізнаємося...

Опубліковано
Для порівняння фото радянських часів. Купол згорів.

Ураганом 1960 это купол был сброшен на землю и долгое время находился рядом.Я сомолично созерцал все это.Думаю найдется немало очевидцев,которые этот факт подтвердят.Да и здесь мне где-то попадалось упоминание,что купол был повергнут ураганом 1960 г.

Опубліковано

Ну от, Tolik_lt - перший, хто дав якийсь аргумент. але я поки мовчу, хочу ще варіанти від інших людей і їх аргументи.

laska?

Опубліковано

Дякую, kotykS, почуваюся ученицею на іспиті, уже не спатиму  :D

Мені бачиться частина Драгоманова, та що від будинку Косачів до аптеки-музею. Там теж є будинок з балконами, що ліворуч. По центру, ніби, видніється будиночок з аркою, що примикає до аптеки. До того ж видно сліди руйнації інших будинків, фундаменти яких лишалися ще за моєї пам'яті. Та і знак "цегла", свідчить, що вулиця не головна. Хоча, по правій стороні у 80-х, ще була двоповехівка.

Даруйте, якщо мені не там де треба бачиться "родіна"  :_08:

Опубліковано
Старенька автостанція - функціонувала десь до року 1981-го...

Доречі практично навпроти автостанції у парку колись стояла вишка для стрибків з парашутом

теперь филармония :)

а вышка была не в парке, а на другом берегу Стыря...

ні,вишка була навпроти автостанції на правому березі
Опубліковано

ні,вишка була навпроти автостанції на правому березі

Снимок сделан в парке около 50 лет назад.Вдали отчетливо видно высотное сооружение.Это и есть парашютная вышка (сотовой связи тогда еще не было). Этот канал (впрочем как и все остальные) существует и сейчас.Плакучие ивы,правда,отплакали свое,да и вышки давно нет.Но была она здесь,в парке.

post-9706-1285955055,06_thumb.jpg

Опубліковано

Снимок сделан в парке около 50 лет назад.Вдали отчетливо видно высотное сооружение.Это и есть парашютная вышка (сотовой связи тогда еще не было). Этот канал (впрочем как и все остальные) существует и сейчас.Плакучие ивы,правда,отплакали свое,да и вышки давно нет.Но была она здесь,в парке.

Дуже змахує на одну з опор ліній електропередач, які є в парку.

Опубліковано
Вдали отчетливо видно высотное сооружение.

100% опора ЛЕП. Тут вона по центру, а справа канал, зі східного краю якого і зроблено фото.

Опубліковано
Вдали отчетливо видно высотное сооружение.

100% опора ЛЕП. Тут вона по центру, а справа канал, зі східного краю якого і зроблено фото.

Век свободы не видать.Присмотрелся к собственному фото и ,правда, это длинная штука есть ЛЭП.Посему прошу пардона у почтенной аудитории.

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...