Перейти до змісту

Фото

kotykS

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 199
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Це фото десь одразу після війни зроблено?

Це фото типу з "солдатського альбому", можливо це альбом льотчика бо і решта фото зроблених "з повітря" - думаю це не пізніше 16 року

Опубліковано

Ух ти!А хто,поляки,австріяки чи росіяни фотографували?Якшо 16 рік,то австріяки вже далеченько були,тоді літакитак так не літали.

Опубліковано

Ігор, у мене складається враження що ти глузуєш з мене...

А хто,поляки,австріяки чи росіяни фотографували?

під фото є напис оригінальний !

Якшо 16 рік,то австріяки вже далеченько були,тоді літакитак так не літали.

І де ж то вони були далеченько у 16-му році ?

Бруси́ловский проры́в (Луцкий прорыв) — наступательная операция Юго-Западного фронта Русской армии под командованием генерала А. А. Брусилова во время Первой мировой войны, проведённая 3 июня — 22 августа 1916 года, в ходе которой было нанесено тяжёлое поражение армиям Австро-Венгрии и Германии, и заняты Галиция и Буковина.

Наибольшего успеха на первом этапе достигла 8-я армия, которая, прорвав фронт, 7 июня 1916 г. заняла Луцк, а к 15 июня наголову разгромила 4-ю австро-венгерскую армию эрцгерцога Иосифа Фердинанда

Опубліковано

Otto,та хто ж глузує?Надпис під фото бачив,Але це вже нові власники могли зробити,трофейне фото могло бути.А я думав,що австріяки в Луцьку в 15 році були. :0078:

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Franciszek Chady i Stanislaw Musztyfaga. W armii austriackiej podczas pierwszej wojny światowej.

Łuck 1916

Мене цікавлять два моменти:

-що за місце, дім. вулиця?

-гарні меблі колись робили.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Порівняння з іншими фото. Складається враження-що це один пам’ятник. А може так і є.

Дуже вражає!.. Блін і це все більше і більше бачу такі випадки, коли по тому де заховані люди тепер нові будівлі, дороги ітд ітп... Таке враження що куди не глянь все рушать, стирають і забувають...

Але фото дуже вражає!

Опубліковано
неймовірно! А я щойно хотів цю ж поштівку прикріпити і спитати, може хто знає про оті Крайскоманди, бо за виглядом неможливо знайти)))

Через треті руки я запитав у пана Пясецького про це фото - відповідь вулиця Словацького....

ну не знаю... я і сам там рік тому кругами ходив , видивлювався...

fc5d9fedc439.jpg

Подивився в себе і здається щось схоже є.Маленького будиночка вже не було,а двох поверховий-ну дуже схожий.

post-1989-0-44438300-1295017942_thumb.jp

• 9 місяців потому...
Опубліковано

але найбільше мене цікавить ось це фотко, Стрілецька ?

або Драгоманова десь біля вежі Чарторийських.

Опубліковано

але найбільше мене цікавить ось це фотко, Стрілецька ?

Вулиця Словацького, 14. Кладу голову на гільйотину, якщо я не правий!

post-3831-0-90671800-1319365895_thumb.jp

post-3831-0-73393800-1319365648_thumb.jp

Із входу зробили вікно. Але верхня цеглина, яка виступає з фасаду, залишилася.

P.S. Мабуть, я вернувся.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...