laska Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 18:53 #26 Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 18:53 Шановні, це розділ привітань, а не політики. Це виглядає, як піду до іменинника і плюну йому в морду в честь свята.
Alan Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 18:56 #27 Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 18:56 але й мразью і бандитам їх теж називати не вартолюди які граються у війни всі мразь і бандюгани. ІМХО
Tolik_lt Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 18:59 #28 Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 18:59 але й мразью і бандитам їх теж називати не вартолюди які граються у війни всі мразь і бандюгани. ІМХОодин ти дартаньян, тому судить усіх можеш і наліпочки ліпить
Luychi Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 18:59 #29 Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 18:59 А були би ми "банановою республікою"Это вы о чем? почему "были бы"?Вы хотели сказать "не были бы банановой республикой"?Просто не були би.Ні республікою. Ні банановою.Грішно сміятись.........
Superman Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 19:04 #30 Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 19:04 Alan Ти не правий. Ти навіть не вмієш написати нормально."мразь і бандюгани" цим ти не показуєш що ти розумний, а навпаки напиши чому ти думаєш, щовони робили неправильно, а не зразу писати дурість аби показати свою думку.Підримую всіх, що стверджують, що УПА - герої !
Alan Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 19:21 #31 Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 19:21 один ти дартаньян, тому судить усіх можеш і наліпочки ліпитьне усіх. не треба ляля. та й якраз я наліпочки й не ліплю (перечитай уважно мої перші пости в цій темі). наліпки тут фанати упа роздають. ладно з теми йду, а то заплюють, я ж під сумнів священу корову ставлю.
difoto Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 19:30 #32 Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 19:30 Просто не були би.Ні республікою. Ні банановою. Грішно сміятись......... Да не грешно. Все революции организавывала интеллигенция. Но, когда не хватало "рушійної сили", использовался люд - крестьяне и рабочие. Так и в 17-ом годе, матросам пообещали баб нахаляву и УРА! - Аврора стреляет, солдаты тоже... Ежели дать оружие в наше время нашим людям, да повелеть "Во имя республики!" - так 50% пойдёт банки подрывать, а остальные, политически подкованные десятиклассники будут мочить в маршрутках всё, шо па-русски гаварит. Так было, есть и будет! И не надо ничего и никого идеализировать. Я верю, что были адекватные сторонники незалежной Украины. Верю, что цели были архилюдолюбивыми. Но я знаю, что 50% воинов УПА, СС, КГБ и т.д. (можете продолжать список) ложили народ , просто потому, что у них ружжо али пишталет в руках. И прикрывались при этом здравыми мотивами. Вот так и получается - "ботаны в очках" против немцев и НКВДшников под пули лезли, а "нормальные пацаны" со "шмайсерами" людей в колодцы за курицу или ведро молока бросали. И те, и другие - воины УПА. Только почему-то в нашей, украинской истории процент такого быдла настолько высок, что споры об этом никак не прекращаются. ЗЫ а вы задумайтесь, что будет, если нынешним поколениям дать автоматы в руки, ежели война...
Sinep Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 19:40 Автор #33 Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 19:40 Просто не були би.Ні республікою. Ні банановою. Грішно сміятись......... Да не грешно. Все революции организавывала интеллигенция. Но, когда не хватало "рушійної сили", использовался люд - крестьяне и рабочие. Так и в 17-ом годе, матросам пообещали баб нахаляву и УРА! - Аврора стреляет, солдаты тоже... Ежели дать оружие в наше время нашим людям, да повелеть "Во имя республики!" - так 50% пойдёт банки подрывать, а остальные, политически подкованные десятиклассники будут мочить в маршрутках всё, шо па-русски гаварит. Так было, есть и будет! И не надо ничего и никого идеализировать. Я верю, что были адекватные сторонники незалежной Украины. Верю, что цели были архилюдолюбивыми. Но я знаю, что 50% воинов УПА, СС, КГБ и т.д. (можете продолжать список) ложили народ , просто потому, что у них ружжо али пишталет в руках. И прикрывались при этом здравыми мотивами. Вот так и получается - "ботаны в очках" против немцев и НКВДшников под пули лезли, а "нормальные пацаны" со "шмайсерами" людей в колодцы за курицу или ведро молока бросали. И те, и другие - воины УПА. Только почему-то в нашей, украинской истории процент такого быдла настолько высок, что споры об этом никак не прекращаются. ЗЫ а вы задумайтесь, что будет, если нынешним поколениям дать автоматы в руки, ежели война... я думаю, що якщо продовжувати в тому ж дусі, то простіше перенести тему в "політику", а не "вітання".....
Luychi Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 20:04 #34 Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 20:04 Так в тому то і проблема, що люди не знають кого і за що вітати. Що ж тут поробиш? Кожен намагається пояснити (прояснити) свою точку зору."Війна не закінчується допоки не похоронений її останній содат". В нашому варіанті - це ще не сталось. Солдати-ветерани живі ще. І слава Богу.І не треба ображатись Alanу, і може дискусувати difoto - але історія всіх розсудила. Україна є. А УПА, не дивлячись на всі їхні неблаговидні поступки (яких вистачало у всі часи і всіх арміях - не було воїнів-ангелів, ніколи) якраз і створювалась під ідею відстоювання, виборювання незалежної України. З чим і вітаєм!
vanus Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 20:17 #35 Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 20:17 тема для привітань, ну і для закончених флудерів
Адміністратори serega Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 20:34 Адміністратори #36 Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 20:34 Українці знають своїх падонків поіменно - Ленін, Сталін, Гітлер, Рібентроп, Молотов щось ти все до купи намішав. не можу логіки зрозуміти. Логіка проста - вони всі жиди
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.