Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

вчора у новинах тсн почув що Україна обігнала усі країни з новим пристроєм для читання ел. книг :P

хтось щось чув про це і взагалі що то за чудасії такі <_<<_<

• Відповідей 197
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Чому ж. Дисплеї типу "Електронні чорнила" на основі яких роблять книжки споживає енергію лише в момент зміни зображення. В таких книжечках (lBook) навіть встановлена нокієвська батарея BL-5С чи щось подібне..Україна кажеш.....гг Мейд ін Чіна вся ця продукція

• 1 рік потому...
Опубліковано

Дав покористуватись товаришу PocketBook 301+ і після того стала швидко сідати батарея.Потрібна допомога в заміні.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

мене відлякують маркетингові хитрощі цього трейдера

на скільки мені відомо, даний єБук інтегрований найкраще із купленими книгами на амазон шопі.

Опубліковано

http://ereaders.com.ua/

сам давно думаю придбати електронну книжку, поки що зупинився на Sony eReader prs300\505 або наш lBook V3+.

по плюсам\мінусам:

Lbook діагональ на 6 дюймів, одразу читає купу форматів та й випускається в нас, розуміє .mp3 та .jpeg; але корпус лишає бажати кращого.

Sony eReader 300й має 5 дюймів, але металевий корпус, старша модель має 6 дюймів, вважається "чисто читалкою" - без підтримки звуку; стандартно не читає .fb2 (лікується прошивкою), продається без твердого футляру а старшу ще й добре пошукати треба.

..так що то вже справа власних вподобань, на мою думку PocketBook з Amazon Kindle по ціні не конкуренти для lBook та Sony eReader ;)

Опубліковано
Kindle - 160 у.о каторі долари x 8 грн = 1280 грн

яка модель і де така ціна?

http://www.amazon.com/Kindle-Wireless-Reader-Wifi-Graphite/dp/B003DZ1Y8Q/ref=amb_link_355368562_3?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=08NBY3FB4G8AN6J5Y6FP&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1289229502&pf_rd_i=507846

З модулем 3g 189$ - безкоштовний інтернет)))))

Опубліковано

Ko3bMa якщо це не об"тяжує ціну - рахуй такі-собі безкоштовні бонуси ;)

Інет мінімум для того, щоб стягнути книжку(без ПК), глянути пошту\погоду\новини - де є покриття Wi-Fi (3G) 

Опубліковано
а чьо?

безперечно можна зробити вдома машинку з буханки хліба, але, собсна, н*х*я?

так і тут - це читалка чи планшет-невдаха? для чого їй функції, якими не будуть постійно користуватись і за які доведеться платити і які будуть гробити і без того потрібний акумулятор?

Опубліковано

безперечно можна зробити вдома машинку з буханки хліба, але, собсна, н*х*я?

Так склалось, що у нас тут в технічному розділі правилами заборонені завуальовані мати. РО 3 дні.

Що поробиш, життя справедливе лише до негрів!

Опубліковано

так і тут - це читалка чи планшет-невдаха? для чого їй функції, якими не будуть постійно користуватись і за які доведеться платити і які будуть гробити і без того потрібний акумулятор?

не знав, що в читалок базованих на e-ink є якісь проблеми з батареєю :)

Опубліковано

Я взяв учора із рук Азбуку n516 за 1450 грн у доброму стані однорічного віку.

Придбаним задоволений, освою і буду з нею працювати, лише трохи засмучує, що часом залишаються фонові сліди попереднього тексту на екрані.

Опубліковано

Однако людина далека від того що пише, однозначно

На прикладі того ж Kindle, з Wi-Fi - 3 тижні автономної роботи, без - місяць.

Це ж не noname читалки з dealextreme, по 70-90 баксів, котрими треба користуватись не відходячи від розетки.

byiviter - трохи поспішив, приблизно за такі ж гроші можна пробувати тягнути сюди нові Amazon Kindle 3...

Опубліковано

Знайомий замовив Amazon Kindle. Обіцяли привезти за кілька днів, їхало 2 тижні - бо якраз був на них страшенний ажіотаж.

Але читалкою задоволений на всі 100%. Проблема в тому, що не дружить з поширеними форматами? Це не проблема, є конвертори. Потратити пів годинки на конвертування 20 книг, які ви потім будете читати з добрий місяць, як не більше, то думаю не так критично

Опубліковано

Sony PRS-650 не має підтримки fb2 і акум всього 950мАг....

Таки да, за що переплачувати майже сотню зелених то? 

За тач і 4 буковки бренда :smile3:

Опубліковано

Так на kindle уже прошивки ставити можна. І русифікувати - якщо це комусь важливо. Навіщо WiFi? Ви бачили, як круто виглядає онлайн версія друкованого видання на екрані kindle?)))) І сидячи на дивані, заливати нові ниги без усіляких usb шнурків.

Опубліковано

Уже повноцінно юзаю "Азбуку" n516. Працює на 4+. Є недостатки, у руках простих недосвідчених юзерів може часом викликати паніку через зависання (Linux як не як, хоч і остання прошивка). Часом дійсно замалий дисплей.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...