Перейти до змісту

як боротись з депресією?

anahareo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Часом трапляється так, що в житті наступає чорна смуга, і вона затягується..... :( ду-уже затягується..... :glare: що робити у таких випадках, коли не хочеться абсолютно нічого? Можливо, хтось пережив дещо подібне і знає рецепт повернення радості... Коротше, як подолати цей стан?

• Відповідей 71
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
бехеровка+повії. зазвичай за тиждень минає

а у випадку, коли ти жінка?..

мартіні+жигало ;)

Опубліковано
Часом трапляється так, що в житті наступає чорна смуга, і вона затягується..... :( ду-уже затягується..... :glare: що робити у таких випадках, коли не хочеться абсолютно нічого? Можливо, хтось пережив дещо подібне і знає рецепт повернення радості... Коротше, як подолати цей стан?

Робота. Хоч в офісі, хоч у полі. Краще в полі. :) Якщо треба - можу організувати.

Опубліковано

придумати собі заняття, щоб не було часу думати про ту депресію.

що кому подобається - зайнятися спортом чи вишивати, аби було цікаво

Опубліковано
придумати собі заняття, щоб не було часу думати про ту депресію.

що кому подобається - зайнятися спортом чи вишивати, аби було цікаво

отож-бо й воно, що при депресії нічим не хочеться займатись, а часто навіть не хочеться їсти і пити!

Опубліковано

найкращі ліки від деперсії це БІЙКА!!! :horse: тільки не бабське вовтузяння, а справжня, щоб аж кістки тріщали :D І про депресію забудеш, і імунітет зміцниш ;)

ой! якщо для жіночки, то я навіть не знаю... може "шопінг" чи сєкас якийсь незвичайний?

Опубліковано
anahareo

а ти нове знайомство пробувала?! ну тобто як із чоловіками так і з жінками! просто десь чітав що заводячи нову дружбу ти немовби "перегортаєш" сторінку свого життя щось типу цього! "заведи" :D собі хлопця хай зробить тобі щось не звичайне...... і повірь все як рукою зніме!

Опубліковано

взагалі-то депресія - це досить складний хімічний збій у клітинах тіла. І простими забавками це не лікується. Треба надзвичайно сильний стрес (біль, насолода, близькість смерті чи щось подібне) або пігулки. Якщо депресія проходить сама собою, то це була не вона. І взагалі зараз це модне словечко часто вживають в невластивому значенні <_<

пс: нейропептиди це вам не булька з носа :)

Опубліковано

Стандартна тема у жінок восени - відмазка аля "депресія" ....

...Мужика на вас немає.. щоб зранку ..так щоб аж на стіну дерлася.. в обід, коли з роботи на обід приїде.. і ввечері, щоб проходу не давав...

... в декрет відправити.. щоб не було часу думати про всяку єрунду.. найближчих кілька років...

... ремонт затіяти...

... змінити діяльність роботи/роботу (урізноманітнити...

Опубліковано

мені допомагає спілкування з людьми, але бажано з позитивним, щоб більше не грузитись.

Опубліковано
Якщо депресія проходить сама собою, то це була не вона. І взагалі зараз це модне словечко часто вживають в невластивому значенні <_<

ага хандру з депресією путають

Опубліковано
Друзі - найкращі ліки від депресії :) . Можете навіть не сперечатись! :P

+1 ZloY підтримую і згоден

в мну депресняк був в січні коли скоротили з роботи тільки друзі підтримали

а з квітня на веліку, правда не завжди получалось, на покатушки як в минулому році але ліки супер :):)

спс Lexx +1

Опубліковано

Депресняк долають всі по різному (з вище написаного).Навіть можеш піти в (Адрен-сіті) розстріляй когось,думаю трохи відляже.Або в чистому полі відкричатись,тоже лишній груз з душі скинеш.Кожен по різному,шо тобі до душі припаде!

Опубліковано

______________________.rar - книжка, звичайно, вас не врятує, це просто одна з багатьох книжечок аля "Витягни себе сам", але я читав і думав, що не все так погано.

Насправді було все дуже погано і важко, і закінчилось дуже недобре, але місяць на транквілізаторах + вітаміни + змушував себе відривати сраку від ліжка і йти бігати/підтягуватись/віджиматись і ніби перейшло... Одним словом, читайте книжку, ідіть до лікарів, нехай призначають лікування.

От вам трішки позитиву :) :

3878a45bfc02.jpg

Опубліковано

...Мужика на вас немає.. щоб зранку ..так щоб аж на стіну дерлася.. в обід, коли з роботи на обід приїде.. і ввечері, щоб проходу не давав...

... в декрет відправити.. щоб не було часу думати про всяку єрунду.. найближчих кілька років...

... ремонт затіяти...

+ 100! правда з мужиками дійсно проблемка... (не в мене, але статистика накльовується).

... поїхати кудись, благо всяких короткочасних мандрів замками і не тільки - купа. Чула навіть про поїздочки, де збирають хлопців та дівчат (для знайомства).

.... піти на якісь курси: іноземної мови, підвищення кваліфікації, то що.

.... спорт! краще штанга...

Опубліковано
Ну, якщо робота, шопінг, хлопці, алкоголь, трава, LSD та ін. не допомагають

Не хватає в цьому переліку ще морфіну та героїну..

Можна запропонувати поїхати до когось в гості, повеселитися там, а під ранок дипресія вже буде не такою великою.. А взагалі який віковий діапазон збираємося лікувати від дипресії ?

навряд чи допоможе.... <_< НІЧОГО НЕ ХОЧЕТЬСЯ; і людей бачити також :_22: мені за 20, але ж справа не у віці........

Опубліковано
anahareo

а ти нове знайомство пробувала?! ну тобто як із чоловіками так і з жінками! просто десь чітав що заводячи нову дружбу ти немовби "перегортаєш" сторінку свого життя щось типу цього! "заведи" :D собі хлопця хай зробить тобі щось не звичайне...... і повірь все як рукою зніме!

коли почуваєшся вкрай невпевнено, виходити з дому не хочеться, а мусиш ходити на роботу і тягнути купу обов-язків, метод зі знайомствами якось не підходить.... Але дякую за пораду)

взагалі-то депресія - це досить складний хімічний збій у клітинах тіла. І простими забавками це не лікується. Треба надзвичайно сильний стрес (біль, насолода, близькість смерті чи щось подібне) або пігулки. Якщо депресія проходить сама собою, то це була не вона. І взагалі зараз це модне словечко часто вживають в невластивому значенні <_<

пс: нейропептиди це вам не булька з носа :)

у мене точно депресія :sq_ye: а що таке нейропептиди?

... ремонт затіяти...

все це вже проходили( навіть ремонт :ohmy:

Депресняк долають всі по різному (з вище написаного).Навіть можеш піти в (Адрен-сіті) розстріляй когось,думаю трохи відляже.Або в чистому полі відкричатись,тоже лишній груз з душі скинеш.Кожен по різному,шо тобі до душі припаде!

думаю, усе це знімає стрес... але коли стрес безперервний......................(

Опубліковано
______________________.rar - книжка, звичайно, вас не врятує, це просто одна з багатьох книжечок аля "Витягни себе сам", але я читав і думав, що не все так погано.

Насправді було все дуже погано і важко, і закінчилось дуже недобре, але місяць на транквілізаторах + вітаміни + змушував себе відривати сраку від ліжка і йти бігати/підтягуватись/віджиматись і ніби перейшло... Одним словом, читайте книжку, ідіть до лікарів, нехай призначають лікування.

От вам трішки позитиву :) :

хоча книжечка у мене чомусь не грузиться, дуже дякую :unsure: особливо за малюнок :0001:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...