difoto Опубліковано 19 Жовтня, 2009 в 20:10 #26 Опубліковано 19 Жовтня, 2009 в 20:10 прям клуб властітєлєй женщін тіхо-тіхо! нехай вони собі думають краще, що вони - властительниці чоловіків.
Luychi Опубліковано 19 Жовтня, 2009 в 20:14 #27 Опубліковано 19 Жовтня, 2009 в 20:14 прям клуб властітєлєй женщін тіхо-тіхо! нехай вони собі думають краще, що вони - властительниці чоловіків. Та ні, та ні - чоловік завжди зверху.
eNyk Опубліковано 19 Жовтня, 2009 в 20:16 #28 Опубліковано 19 Жовтня, 2009 в 20:16 ну чого ж?... і на бочку деколи непогано буває
difoto Опубліковано 19 Жовтня, 2009 в 20:20 #29 Опубліковано 19 Жовтня, 2009 в 20:20 прям клуб властітєлєй женщін тіхо-тіхо! нехай вони собі думають краще, що вони - властительниці чоловіків. Та ні, та ні - чоловік завжди зверху. Фі! Чи вам ніколи не хотілось те змінити? Тоді ви нікчемна жінко. ЗІ хоча, сподіваюсь, Ви жартували
Romich Опубліковано 19 Жовтня, 2009 в 20:24 #30 Опубліковано 19 Жовтня, 2009 в 20:24 Жінці потрібен справжній мужчина. Справжній мужчина - лідер. Лідер не підкоряється, але буває дипломатичним. Справжній чоловік - ретросексуалУПД. Помойму на рахунок нікчемної жінки, дехто загнався. Я наприклад іронію сказаного Luychi вловив. А ображати її нІзащо.
Tolik_lt Опубліковано 19 Жовтня, 2009 в 20:26 #31 Опубліковано 19 Жовтня, 2009 в 20:26 Жінці потрібен справжній мужчина. Справжній мужчина - лідер. Лідер не підкоряється, але буває дипломатичним. Справжній чоловік - ретросексуалУПД. Помойму на рахунок нікчемної жінки, дехто загнався. Я наприклад іронію сказаного Luychi вловив. А ображати її нІзащо.це ріклама Віктарфьйодаричя???
Luychi Опубліковано 19 Жовтня, 2009 в 20:42 #32 Опубліковано 19 Жовтня, 2009 в 20:42 Пан difoto не так часто спілкується українською, тому і не може влучно підібрати слова...я розумію... і навіть не ображаюсь. А Ви, шановний Анатолій Батькович, стаєте прогнозовані. Вже в котрій темі згадуєте лідера "Регіонів", чи його однопартійців (однопартійку) це вже навіть не смішно. А взагалі-то за флуд мене вже раз карали і пости стирали, вам то нічого, вищеозначені товариші по форуму - а я то знов вигрібу по повній.
Tolik_lt Опубліковано 19 Жовтня, 2009 в 20:46 #33 Опубліковано 19 Жовтня, 2009 в 20:46 Пан difoto не так часто спілкується українською, тому і не може влучно підібрати слова...я розумію... і навіть не ображаюсь.А Ви, шановний Анатолій Батькович, стаєте прогнозовані. Вже в котрій темі згадуєте лідера "Регіонів", чи його однопартійців (однопартійку) це вже навіть не смішно. А взагалі-то за флуд мене вже раз карали і пости стирали, вам то нічого, вищеозначені товариші по форуму - а я то знов вигрібу по повній. ВИ тоже прогнозована- я знав, шо зерегіруєте на Віктарфьйодаричя і - Ваша судьба- страждать публічьно за ідєали
Luychi Опубліковано 19 Жовтня, 2009 в 20:50 #34 Опубліковано 19 Жовтня, 2009 в 20:50 Страждающим да водастся.
Romich Опубліковано 19 Жовтня, 2009 в 20:50 #35 Опубліковано 19 Жовтня, 2009 в 20:50 OMGПан difoto не так часто спілкується українською, тому і не може влучно підібрати слова...я розумію... і навіть не ображаюсьВітаю. Ви щойно успішно лизнули. Цікаво знати, для чого вам це треба... *пішов спати
difoto Опубліковано 20 Жовтня, 2009 в 05:55 #36 Опубліковано 20 Жовтня, 2009 в 05:55 Йоманарод! Дети! Не лезьте в беседу, когда взрослые общаются!Romich, ты полный идиот, если не понял смысл фразы про женщину. А теперь разберись: ты таки идиот или нет?ЗЫ а мої лінгвістичні вподобання тут ні до чого!
laska Опубліковано 20 Жовтня, 2009 в 07:55 #37 Опубліковано 20 Жовтня, 2009 в 07:55 А я то думаю, до чого був сьогоднішній мій сон: люб'язна розмова з difoto
Luychi Опубліковано 20 Жовтня, 2009 в 09:21 #38 Опубліковано 20 Жовтня, 2009 в 09:21 ... знаете, как на самом деле переводится слово "идиот"?На древнегреческом "идиотус" - это обособленный, асоциальный, аполитический тип, не принимающий частия в общественной жизни, тобишь политике, в отличие от "политикус".Так вот я - идиот.Тепер Romich визначайтесь і Ви. А так як Ви мене захищали - то іноді краще жувати....
difoto Опубліковано 20 Жовтня, 2009 в 10:58 #39 Опубліковано 20 Жовтня, 2009 в 10:58 А я то думаю, до чого був сьогоднішній мій сон: люб'язна розмова з difoto Ото я вже уві сні приходжу? Папулярность бєрьот свайо, однако!
Forever Autumn Опубліковано 20 Жовтня, 2009 в 13:46 #40 Опубліковано 20 Жовтня, 2009 в 13:46 "Жінці потрібний справжній мужчина" ПОняття справжній мужчина можна мусолити до безконечності ва врємєні і прастранствє. Для кожного справжній мужчина свій. Когось треба завоювати. Але головне не перестаратись. А то прийдеться все життя так за нею бігати і корчити з себе троянського героя))) Хтось ведеться на типові чоловічі соплі типу "ой та я такий весь кльовий, бач?але от мені духовно чогось там не вистачає,я не бачу розуміння зі сторони друзів/співробітників/батьків/жінки..." - а ви думали? І таке є. Сама колись велась. Мать тереза б"№"! Б*ють на жіночий материнський інстинкт?))) Комусь достатньо показати святі причандали святого мужчини. Тобто годинник,мобілку, машинку, що свідчать про заочну відсутність фінансово-статевої кризи )) Мало таких бабьонок по Трьошках-Золотах шляється, га, шановні чоловіки? Комусь тільки варто продемонструвати "я хочу від тебе багато дітей.я буду за тобою дивитись. я буду тебе забезпечувати у всьому".. Про яке завоювання в такому випадку може бути мова? Підкоритись? Ну.....Треба продемонструвати покору)))). Але це не всі жінки люблять. І не всі розуміють.
Terrable Опубліковано 20 Жовтня, 2009 в 19:47 #41 Опубліковано 20 Жовтня, 2009 в 19:47 ИМХО, согласен полностью.
Romich Опубліковано 20 Жовтня, 2009 в 22:17 #42 Опубліковано 20 Жовтня, 2009 в 22:17 http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=16441 п.4Інший користувач вже отримав би РО. Але ж куда нам грішним проти ВІП? Правда, Luychi? Але то нічого. difoto, я тобі пробачаю.
mix_forever Опубліковано 20 Жовтня, 2009 в 22:38 #43 Опубліковано 20 Жовтня, 2009 в 22:38 Romich, Ви отримали адекватну відповідь на своє не зовсім адекватне ствердження. Чи Ви чекали чогось іншого?
Romich Опубліковано 21 Жовтня, 2009 в 05:58 #44 Опубліковано 21 Жовтня, 2009 в 05:58 Вітаю. Ви щойно успішно лизнули. Цікаво знати, для чого вам це треба... *пішов спати Ога. Це було мимо. Але редактити не буду. Luychi, перепрошую. За недоглядом вашу фразу приписав іншому юзеру.
Forever Autumn Опубліковано 21 Жовтня, 2009 в 08:47 #45 Опубліковано 21 Жовтня, 2009 в 08:47 Резюме ветки довольно простое: мужики слишком прямолинейны, чтобы длительно воплощатьназвание топика в действительность. а еще ленивы и упрямы. так что рулите оными персонажами дальше. вашей власти ничего не угрожает гы
Yarchik Опубліковано 21 Жовтня, 2009 в 19:29 #46 Опубліковано 21 Жовтня, 2009 в 19:29 Резюме ветки довольно простое: мужики слишком прямолинейны, чтобы длительно воплощатьназвание топика в действительность. а еще ленивы и упрямы. так что рулите оными персонажами дальше. вашей власти ничего не угрожает Нагадало мені один медичний термін - "мниме благополуччя" ЗІ. ІМХО, трохи некоректно підводити резюме топіка, розписуючись за інших. ЗЗІ. Міг би чимало розказати по темі (не написати, а лише розказати - причина на те є: verba volant, scripta manent...). ЗЗЗІ. Моє особисте резюме - чоловік повинен вміти уступати жінці в дрібницях та питаннях середньої важливості, але обов'язково прораховуючи наперед можливі варіанти розвитку подій, і у випадку ризику настання негативних наслідків - зуміти направити жінку в інше, правильне русло. Тільки так, щоб вона про це не здогадалася. Хай таким чином відчуває свою владу і вплив. Але у важливих питаннях (більше того - в критичних ситуаціях) чоловік повинен вміти брати відповідальність на себе, і самостійно приймати рішення. Це дасть жінці відчути себе жінкою.
Forever Autumn Опубліковано 21 Жовтня, 2009 в 20:10 #47 Опубліковано 21 Жовтня, 2009 в 20:10 чоловік повинен вміти уступати жінці в дрібницях та питаннях середньої важливості, але обов'язково прораховуючи наперед можливі варіанти розвитку подій, і у випадку ризику настання негативних наслідків - зуміти направити жінку в інше, правильне русло. Тільки так, щоб вона про це не здогадалася. Хай таким чином відчуває свою владу і вплив. Але у важливих питаннях (більше того - в критичних ситуаціях) чоловік повинен вміти брати відповідальність на себе, і самостійно приймати рішення. Це дасть жінці відчути себе жінкою. Підтримую цілком і повністю
Forever Autumn Опубліковано 22 Жовтня, 2009 в 12:14 #48 Опубліковано 22 Жовтня, 2009 в 12:14 а треба вміти поєднувати відкритість/чесність/відвертість (хоча на даний час це ДУУУЖЕ ДУУУЖЕЕЕЕЕЕЕЕ ПРЕДУУУЖЕЕЕ рідкісне явище, зазвичай купа лицемірства в мужиках.) з такими от маленькими хитринками, про які писав Ярчик. В цьому і полягає певно чоловічий шарм. Я хз
Forever Autumn Опубліковано 22 Жовтня, 2009 в 12:40 #49 Опубліковано 22 Жовтня, 2009 в 12:40 У меня складывается впечатление, что ты таки стала его женой ) Ярчиковою шоль? А я що - мала? О_о :lol: Ярчик, сплюнь три рази, нашепчи у воду та вилий її на перехресті опівночі, сіль через плече і при свічці читай отче наш, поки свічка не догорить
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.