Перейти до змісту

Чи міг би ти покоритися жінці, щоб здобути право нею володіти

Kusya

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
прям клуб властітєлєй женщін :D

тіхо-тіхо! нехай вони собі думають краще, що вони - властительниці чоловіків.

• Відповідей 55
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Та ні, та ні - чоловік завжди зверху.

Опубліковано

Та ні, та ні - чоловік завжди зверху.

Фі! Чи вам ніколи не хотілось те змінити? Тоді ви нікчемна жінко.

ЗІ хоча, сподіваюсь, Ви жартували :)

Опубліковано

Жінці потрібен справжній мужчина.

Справжній мужчина - лідер.

Лідер не підкоряється, але буває дипломатичним.

Справжній чоловік - ретросексуал

УПД. Помойму на рахунок нікчемної жінки, дехто загнався. Я наприклад іронію сказаного Luychi вловив. А ображати її нІзащо.

Опубліковано
Жінці потрібен справжній мужчина.

Справжній мужчина - лідер.

Лідер не підкоряється, але буває дипломатичним.

Справжній чоловік - ретросексуал

УПД. Помойму на рахунок нікчемної жінки, дехто загнався. Я наприклад іронію сказаного Luychi вловив. А ображати її нІзащо.

це ріклама Віктарфьйодаричя???

Опубліковано

Пан difoto не так часто спілкується українською, тому і не може влучно підібрати слова...я розумію... і навіть не ображаюсь.

А Ви, шановний Анатолій Батькович, стаєте прогнозовані. Вже в котрій темі згадуєте лідера "Регіонів", чи його однопартійців (однопартійку) це вже навіть не смішно.

А взагалі-то за флуд мене вже раз карали і пости стирали, вам то нічого, вищеозначені товариші по форуму - а я то знов вигрібу по повній. :P

Опубліковано
Пан difoto не так часто спілкується українською, тому і не може влучно підібрати слова...я розумію... і навіть не ображаюсь.

А Ви, шановний Анатолій Батькович, стаєте прогнозовані. Вже в котрій темі згадуєте лідера "Регіонів", чи його однопартійців (однопартійку) це вже навіть не смішно.

А взагалі-то за флуд мене вже раз карали і пости стирали, вам то нічого, вищеозначені товариші по форуму - а я то знов вигрібу по повній. :P

ВИ тоже прогнозована- я знав, шо зерегіруєте на Віктарфьйодаричя

і - Ваша судьба- страждать публічьно за ідєали

Опубліковано

OMG

Пан difoto не так часто спілкується українською, тому і не може влучно підібрати слова...я розумію... і навіть не ображаюсь

Вітаю. Ви щойно успішно лизнули.

Цікаво знати, для чого вам це треба...

*пішов спати

Опубліковано

Йоманарод! Дети! Не лезьте в беседу, когда взрослые общаются!

Romich, ты полный идиот, если не понял смысл фразы про женщину. А теперь разберись: ты таки идиот или нет?

ЗЫ а мої лінгвістичні вподобання тут ні до чого!

Опубліковано
... знаете, как на самом деле переводится слово "идиот"?

На древнегреческом "идиотус" - это обособленный, асоциальный, аполитический тип, не принимающий частия в общественной жизни, тобишь политике, в отличие от "политикус".

Так вот я - идиот.

Тепер Romich визначайтесь і Ви. А так як Ви мене захищали - то іноді краще жувати....

Опубліковано
А я то думаю, до чого був сьогоднішній мій сон: люб'язна розмова з difoto :D

Ото я вже уві сні приходжу? Папулярность бєрьот свайо, однако!

Опубліковано

"Жінці потрібний справжній мужчина"

ПОняття справжній мужчина можна мусолити до безконечності ва врємєні і прастранствє.

Для кожного справжній мужчина свій.

Когось треба завоювати. Але головне не перестаратись. А то прийдеться все життя так за нею бігати і корчити з себе троянського героя)))

Хтось ведеться на типові чоловічі соплі типу "ой та я такий весь кльовий, бач?але от мені духовно чогось там не вистачає,я не бачу розуміння зі сторони друзів/співробітників/батьків/жінки..." - а ви думали?:) І таке є. Сама колись велась. Мать тереза б"№"! Б*ють на жіночий материнський інстинкт?:))))

Комусь достатньо показати святі причандали святого мужчини. Тобто годинник,мобілку, машинку, що свідчать про заочну відсутність фінансово-статевої кризи :))) Мало таких бабьонок по Трьошках-Золотах шляється, га, шановні чоловіки?:)

Комусь тільки варто продемонструвати "я хочу від тебе багато дітей.я буду за тобою дивитись. я буду тебе забезпечувати у всьому".. Про яке завоювання в такому випадку може бути мова?:)

Підкоритись? Ну.....Треба продемонструвати покору)))). Але це не всі жінки люблять. І не всі розуміють.

Опубліковано
Вітаю. Ви щойно успішно лизнули.

Цікаво знати, для чого вам це треба...

*пішов спати

Ога. Це було мимо.

Але редактити не буду.

Luychi, перепрошую. За недоглядом вашу фразу приписав іншому юзеру. :rolleyes:

Опубліковано
Резюме ветки довольно простое: мужики слишком прямолинейны, чтобы длительно воплощать

название топика в действительность. а еще ленивы и упрямы.

так что рулите оными персонажами дальше. вашей власти ничего не угрожает :)

гы

Опубліковано
Резюме ветки довольно простое: мужики слишком прямолинейны, чтобы длительно воплощать

название топика в действительность. а еще ленивы и упрямы.

так что рулите оными персонажами дальше. вашей власти ничего не угрожает :)

Нагадало мені один медичний термін - "мниме благополуччя" :)

ЗІ. ІМХО, трохи некоректно підводити резюме топіка, розписуючись за інших.

ЗЗІ. Міг би чимало розказати по темі (не написати, а лише розказати - причина на те є: verba volant, scripta manent...).

ЗЗЗІ. Моє особисте резюме - чоловік повинен вміти уступати жінці в дрібницях та питаннях середньої важливості, але обов'язково прораховуючи наперед можливі варіанти розвитку подій, і у випадку ризику настання негативних наслідків - зуміти направити жінку в інше, правильне русло. Тільки так, щоб вона про це не здогадалася. Хай таким чином відчуває свою владу і вплив. Але у важливих питаннях (більше того - в критичних ситуаціях) чоловік повинен вміти брати відповідальність на себе, і самостійно приймати рішення. Це дасть жінці відчути себе жінкою.

Опубліковано
чоловік повинен вміти уступати жінці в дрібницях та питаннях середньої важливості, але обов'язково прораховуючи наперед можливі варіанти розвитку подій, і у випадку ризику настання негативних наслідків - зуміти направити жінку в інше, правильне русло. Тільки так, щоб вона про це не здогадалася. Хай таким чином відчуває свою владу і вплив. Але у важливих питаннях (більше того - в критичних ситуаціях) чоловік повинен вміти брати відповідальність на себе, і самостійно приймати рішення. Це дасть жінці відчути себе жінкою.

Підтримую цілком і повністю :)

Опубліковано

а треба вміти поєднувати відкритість/чесність/відвертість (хоча на даний час це ДУУУЖЕ ДУУУЖЕЕЕЕЕЕЕЕ ПРЕДУУУЖЕЕЕ рідкісне явище, зазвичай купа лицемірства в мужиках.) з такими от маленькими хитринками, про які писав Ярчик.

В цьому і полягає певно чоловічий шарм. Я хз

Опубліковано
У меня складывается впечатление, что ты таки стала его женой ;))

Ярчиковою шоль? А я що - мала? О_о

:lol: :lol: :lol: Ярчик, сплюнь три рази, нашепчи у воду та вилий її на перехресті опівночі, сіль через плече і при свічці читай отче наш, поки свічка не догорить

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...