Перейти до змісту

пиво ZEMAN

voldf

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

цікавить Ваша думка, шановні, стосовно пива Земан нашого луцького пивзаводу. як вам смак, ціна, доступність, нова пляшка та все інше що стосується цього напою у виконанні лучан.

• Відповідей 77
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А воно в усіх точках різного смаку.

На ж/д вокзалі не подобається - дуже вже воно водянисте (та й ціна теж там була сама дешева), біля там таму може бути, але теж не ідеал. Купували пиво розливне біля самого пивзаводу - вже краще, але. От в барі "Земан" воно досить смачне, та й сортів вистачає. Більше всього подобається нефільтроване з лимоном. Але в інших місцях на розлив воно не продається. А в самому барі воно зовсім далеко не 4 грн.

Опубліковано

Я його тільки в барі "Земан" і пробував, плювався, таке вже гадке. Складається враження про низькосортний продукт.

Опубліковано

Пиво земан пив ціле літо і в старій і в новій пляшці. Пиво супер! І ніколи його не буває мало так як купляю ящиком :) Ціна розумна за якісне і смачне і завжди свіже пиво. На Світязі літом коштувало 6 грн за 0,5 л.

+1 нашом пивзаводу, що в умовах економічної нестабільності дозволяє розслабитись і забути всі економічні негаразди :)

чув шо земан неякісне пиво. по самих нижчих нормах німців навіть не пройшло...

Чув що в якись час проволилась активна антирекама іншими виробниками пива стосовно Земана.

Опубліковано
Більше всього подобається нефільтроване з лимоном. Але в інших місцях на розлив воно не продається. А в самому барі воно зовсім далеко не 4 грн.

згоден, це напевно одне з найсмачніших, але і ціна на нього покусується. а на рахунок того що пиво в різних точках різне - то швидше це не завод винен, а самі кінцеві реалізатори... :(

Опубліковано

недуже, якесь *недороблене* :D піна не тримається зовсім, МИКУЛИН і ЖИГУЛІВСЬКЕ Рівень набагато краще

Опубліковано
D&G (Dорого & Gовно)

а чого так різко?

дорого - то зрозуміло, а Gовно чому?

Занадто водянисте, занадто специфічне, пляшкове смердить кізяком і на смак таке саме.

Опубліковано
"Микулин" та "РАдомишль"

Хм, а я ще хотів написати що "Рівень" і "Радомишль" взагалі пити неможливо, особисто з півлітрових пластикових (!) пляшок останнього :0025:

Опубліковано
Я квас з пивзаводу пробував :)

Лайно ще те, це що завгодно, але не продукт бродіння. Боюсь, що пиво так само :)

Категорично не погоджуся! Ми з друзями ціле літо кожного дян випивали по стаканчику-два луцького квасу - смачний і натуральний продукт. Стосовно твого відгуку, то тут може бути декілька варіантів:

1) купив квас в ларьочку із недобросовісними продавяцми, які його розбавляють.

2) пробував теплий чи застояний квас.

3) не всі ларьки що продають квас "заправлені" луцьким квасом. фігурує ще маяківський та якийсь аверс - оце дійсно лайно.

4) ти просто не любиш хлібного квасу...))

Опубліковано

Рівень вполне прилічне і вставляє Оболсороні і подобних! А Земан брали на заводі елітне то вполнє прилічне. Пляшкове брати смисла нема яке стоїть в магазинах невідомо скількі)

Опубліковано
"Микулин" та "РАдомишль"

Хм, а я ще хотів написати що "Рівень" і "Радомишль" взагалі пити неможливо, особисто з півлітрових пластикових (!) пляшок останнього :0025:

Рівень і Радомишль непогані сорти пива, якщо дата виготовлення не перевищує 1-го місяця(а краще 1-2 тижня) і це пиво зберігалось в нормальних умовах. Я стараюсь купувати ці сорти враховуючи ці критерії, а то дійсно по всякому із цими марками бувало...

Опубліковано
Рівень і Радомишль непогані сорти пива, якщо дата виготовлення не перевищує 1-го місяця(а краще 1-2 тижня) і це пиво зберігалось в нормальних умовах. Я стараюсь купувати ці сорти враховуючи ці критерії, а то дійсно по всякому із цими марками бувало...

700. Ці два сорта і Земан мені по смаку схожі, кисло-солодкі з крепльоним смаком. А коли ще приносять лимон на бокалі пива (як в коктейлі), то це просто вбиває. Повторюсь -- дійсно, Земан і Радомишль з Рівнем в мене асоціюються з низькосортним пивом, бо вони не просто несмачні, а противні :(

P.S. є любителем пива і коли мені щось гидке (не плутати з несмачним) попадається, то інакше про це сказати неможу.

Опубліковано

А я п'ю земан в барі "Земан". Там темне пиво на розлив надзвичайно смачне (хоча ціна 8грн за бокал не дуже низька).

А також для любителів світлого в барі з'явилось нове "Міцне" пиво розливу земан (14грн за бокал нажаль).

Дуже смачно з лимончиком :)

Опубліковано

п"ю тільки Земан роки два. брали зазвичай 6-ти літровими бутлями (темне) в "Пивній хаті", що на пивзаводі. Зараз, воно там, як на мене, трохи спортилось. Тепер п"ю "елітне" скрізь, крім "Пивної хати" :-). Ще непогане Микулинецьке Медове і Павлівське.

Опубліковано
А я п'ю земан в барі "Земан".

Тільки не один я, а вся наша фірма. І не в "Земані", а в "Пивній хаті". Смакує преміум. Темне теж досить хороше (якщо врахувати те, що я взагалі темного не люблю).

Іноді по п'ятницям влаштовуєм набіг туди із 6-літровими баклахами для організації посиденьок на офісі.

До цього постійно пили "Чернігівське" на розлив. Після Земана - все інше просто г****, звичайнісінька шипучка.

Опубліковано

перед футболом завжди купую літрів 5 біля пив заводу ...

чесно кажучи, мені подобається "наше пиво"...і світле ... і темне ... ЛЮБЕ !!!11

Опубліковано

люблю пиво Земан, від нього бодуна нема, на відміну від чернігівських і теде. особливо зі смаженими вушками. Правда, сервіс у їхньому барі гавно. все довго. взагалі ігнорити можуть.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...