Andrew_Best Опубліковано 26 Вересня, 2009 в 15:01 #1 Опубліковано 26 Вересня, 2009 в 15:01 Вже зодва тижні навпроти мого будинку зводять дитячий майданчик. Дивлюсь і душа радується, вже думаю і діти з сусідніх будинків будуть ходити гратись в пісочку,бо поряд немає навіть де діткам маленьким і побавитись - як не проїжджа частина то смітники і бомжі... Але булоб все так радісно як би не булоб все так сумно. Сьогодні підійшов сусід з малим і каже, що зась... Ця площадка буде повністю огорожена і зачинятись на замок. туди можна буде приходити дітям з батьками тікльи того будинку, оскільки вони скидались по 2000 грн на площадку. Жорстоко виходить якось так, коли малий сусіда дивиться і хоче піти, зїхати з гірки чи ще щось, а що йому батько скаже, не можна, бо нас туди не поскають..? Що стосуюється забору - абсолютно не згідний з його розташуванням - загородили тротуар, коляскою прийдеться виїжати на дорогу. Та і взагалі немають права когось не пускати, оскільки ця земля не є приватизованою.
Dream Опубліковано 26 Вересня, 2009 в 15:40 #2 Опубліковано 26 Вересня, 2009 в 15:40 Де це таке неподобство?
mix_forever Опубліковано 26 Вересня, 2009 в 15:49 #3 Опубліковано 26 Вересня, 2009 в 15:49 ХМ... Загалом, то, якшо люди дійсно скидались по 2К грн, то все вірно... будинок скинувся - їх діти і граються... Якби то робила міська влада, тоді да, не мають права... Щодо розташування, то мали би погодити, шоб нікому не мішало...
Shura Опубліковано 26 Вересня, 2009 в 15:50 #4 Опубліковано 26 Вересня, 2009 в 15:50 "спасибо" городским властям, которые вместо площадок себе дома строят а ведь должны для детей площадки быть. думаю, в бюджете под это не кислая сумма заложена.
Andrew_Best Опубліковано 26 Вересня, 2009 в 17:06 Автор #5 Опубліковано 26 Вересня, 2009 в 17:06 Де це таке неподобство?Коперніка's streetХМ... Загалом, то, якшо люди дійсно скидались по 2К грн, то все вірно... будинок скинувся - їх діти і граються... Якби то робила міська влада, тоді да, не мають права... Щодо розташування, то мали би погодити, шоб нікому не мішало...Ну скинемось сусідами, стоянку поставим, приватну. Маю право? - Ні.
eNyk Опубліковано 26 Вересня, 2009 в 17:13 #6 Опубліковано 26 Вересня, 2009 в 17:13 якесь свято мажорства оце ж "дітки зачиненого майданчика" будуть регулярно чути "несхвальні відгуки" зі сторони дітей з сусідніх дворів і будинків
D@ve Опубліковано 26 Вересня, 2009 в 17:17 #7 Опубліковано 26 Вересня, 2009 в 17:17 Такі да, люди скинулись - як би мають право не пускати (все ж таки не 200 грн). Проте, думаю, якщо ти вийдеш зі своїм малим під руку і захочеш пройти на майданчик - сумніваюсь, що тебе будуть палками відганяти.
yurgen Опубліковано 26 Вересня, 2009 в 17:17 #8 Опубліковано 26 Вересня, 2009 в 17:17 ещё никто ничего не загородил, а бибиси работает во всю там что, вахтёрша будет сидеть? или скинувшиеся будут морды бить тем кто не в доле? или каждый со своим ключиком ходить будет? бред
Romich Опубліковано 26 Вересня, 2009 в 17:33 #9 Опубліковано 26 Вересня, 2009 в 17:33 Дивуєтесь? А мені доводилось бачити як дітей проганяють з дитмайданчика, мовляв " у це наш, а ви ідіть у свій двір"
Andrew_Best Опубліковано 26 Вересня, 2009 в 17:45 Автор #10 Опубліковано 26 Вересня, 2009 в 17:45 Такі да, люди скинулись - як би мають право не пускати (все ж таки не 200 грн). Проте, думаю, якщо ти вийдеш зі своїм малим під руку і захочеш пройти на майданчик - сумніваюсь, що тебе будуть палками відганяти.Палками не будуть, але мому сусіду пояснили і дали натяк щоб більш сюди не пустять.
Andrew_Best Опубліковано 26 Вересня, 2009 в 17:51 Автор #11 Опубліковано 26 Вересня, 2009 в 17:51 ещё никто ничего не загородил, а бибиси работает во всю там что, вахтёрша будет сидеть? или скинувшиеся будут морды бить тем кто не в доле? или каждый со своим ключиком ходить будет? бред Та хай загороджують і вахтьоршу поставлять, але непускати чужих дітей... Це як получається, одні діти будуть гратись, і звісно є не тільки з того будинку а і діти їхніх друзів,а іншу просунуть носи кріж забор і будуть думати, коли ж татко йому також поставить хоча одну качельку ... Мажорство. І дійссно якщо пускати не будуть - люди будуть возмущатись на всіх рівнях. Дивуєтесь? А мені доводилось бачити як дітей проганяють з дитмайданчика, мовляв " у це наш, а ви ідіть у свій двір" Ну мене також років 15-20 назад проганяли з сусідського дитячого майданчику, це було неприємно, таке було відчуття що приходиш шось вкрасти. Зара вроді цивілізовані люди мали б бути...
qwadro Опубліковано 26 Вересня, 2009 в 18:36 #12 Опубліковано 26 Вересня, 2009 в 18:36 Кажете не будуть проганяти... Ну-ну... Ви недооцінюєте наших людей!...Розкажу історію: напроти нашого будинку є великий двір із футбольно-баскетбольним майданчиком, турніками, лавочками. Через деревосмугу інший двір, тільки уже облаштований пісочницями, гойдалкою, тощо. Коротше, наш двір ніби як для старших дітей більш підходить, а їхній - для малюків. І небі ж усе добре: їхні старші діти ходять до нас в двір граються, наші маленькі до них... Да не тут то було! Скинулись вони там якось по 50 чи 100 грн, привезли піску, гойдалку зробили більшу, дошки-гойдалки поставили тощо. І почалося: прийдеш вечері із дитиною най майданчик, а ці мамаши посідають і ніби між собою почанають скільки-то вони на майданчик потратили.... Дойшло до того що гойдалку цепами обмотували і на замок закривали!!!! От вам і розуміння. А ми ж їхніх дітей із нашого майданчика не гонили... І це за 50-100грн... А тут 2 штуки - та вони там собак на ніч запускати будуть. Ми ж щирі українці йо-майо!...А через місяць міська влада якимось чудом поставила нам новенький майданчик, зі всіма прибамбасами такі що їм і не снились. І що видумаєте - не пускали своїх дітей до нас... Соромно тепер було.... Бог все бачить...
fenmix Опубліковано 26 Вересня, 2009 в 19:03 #13 Опубліковано 26 Вересня, 2009 в 19:03 Це якась зона отжужденія... У нас на полі футбольному травичку газонокосаркою покосили (причому один житель сам попросив для хлопців за могарич). Також люди скидувалися на фарбування старих бесідок і лавочок. Та нічого, інші приходять підлітки, футбол грають на нашому полі, інші мужички 18-20 років сидять вечерком в бесідках. І ніхто нічого не каже. Звісно, якщо не будуть ті лавки гризти, підпалювати, ламати, і т.д.
Andrew_Best Опубліковано 26 Вересня, 2009 в 19:18 Автор #14 Опубліковано 26 Вересня, 2009 в 19:18 Кажете не будуть проганяти... Ну-ну... Ви недооцінюєте наших людей!...Розкажу історію: напроти нашого будинку є великий двір із футбольно-баскетбольним майданчиком, турніками, лавочками. Через деревосмугу інший двір, тільки уже облаштований пісочницями, гойдалкою, тощо. Коротше, наш двір ніби як для старших дітей більш підходить, а їхній - для малюків. І небі ж усе добре: їхні старші діти ходять до нас в двір граються, наші маленькі до них... Да не тут то було! Скинулись вони там якось по 50 чи 100 грн, привезли піску, гойдалку зробили більшу, дошки-гойдалки поставили тощо. І почалося: прийдеш вечері із дитиною най майданчик, а ці мамаши посідають і ніби між собою почанають скільки-то вони на майданчик потратили.... Дойшло до того що гойдалку цепами обмотували і на замок закривали!!!! От вам і розуміння. А ми ж їхніх дітей із нашого майданчика не гонили... І це за 50-100грн... А тут 2 штуки - та вони там собак на ніч запускати будуть. Ми ж щирі українці йо-майо!...А через місяць міська влада якимось чудом поставила нам новенький майданчик, зі всіма прибамбасами такі що їм і не снились. І що видумаєте - не пускали своїх дітей до нас... Соромно тепер було.... Бог все бачить...А потім кажуть і де діти набираються жорстокості - ото дивляться телевізори. Але не думають шо самі батьки і розпалюють в дітей ворожнечу, жадність і гординю.
voldf Опубліковано 26 Вересня, 2009 в 19:21 #15 Опубліковано 26 Вересня, 2009 в 19:21 то я вірно зрозумів:? кожне дитя з ТОГО будинку буде мати власний ключ від замка. прийшов, відімкнув - погрався, замкнув - пішов додому. ото вже не дитяча площадка - а якась КПЗ виходить. ну так, а іначе яке пояснення іграм під замком? хоча і батьків треба зрозуміти - 2000 грн - це гроші... не вправі давати поради, але все ж: нехай діти граються всі (а дорослих не пускайте ) - це ж діти, вони невинні!!
Адміністратори serega Опубліковано 27 Вересня, 2009 в 05:28 Адміністратори #16 Опубліковано 27 Вересня, 2009 в 05:28 Може і не в тему. Скільки не бачу на різних нових дитячий майданчиках гірки для спуску з них заднім місцем чи якось інаше і не можу зрозуміти який дибіл придумав робити такий крутий кут спуску, він сам хоч катався на таких гірках. Це ж голову можна зломати.
Harvester Опубліковано 27 Вересня, 2009 в 05:41 #17 Опубліковано 27 Вересня, 2009 в 05:41 2000 грн з носа. Звісно, їх жаба буде давити.В нас у сусідньому будинку також самі зробили, і цепи чіпляли. Правда, не бачив, щоб виганяли.В іншому поставили від міськради, і Шиба на відкриття приїжджав.Дитячий майданчик міськраді обходиться в 100 тис. Це більше схоже на видмивання грошей. А 2000 на намагання ініциативних людей заробити (принаймні на комісійних).
qwadro Опубліковано 27 Вересня, 2009 в 06:23 #18 Опубліковано 27 Вересня, 2009 в 06:23 [...]не можу зрозуміти який дибіл придумав робити такий крутий кут спуску, він сам хоч катався на таких гірках. Це ж голову можна зломати. вони самі то не катались, проте точно порахували, що для того щоб зробити норальний пологий спуск металу, а отже й бабла потрібно буде майже в 2 рази більше...
difoto Опубліковано 27 Вересня, 2009 в 08:16 #19 Опубліковано 27 Вересня, 2009 в 08:16 А чом бы родителям из других дворов не привезти машину песка да не сколотить песочницу? И покрышек допустим старых вкопать да покрасить. Да и горка не такая дорогая - мой кум разрабатывал все ГОСТы для детских площадок, так вот то, что на фотке ни по высоте бортика, ни по углу наклона не канает ни в какие рамки(хорошо, хоть приземление не в щебенку сделали). Да и пару качелей тоже установить не проблема(одну мне кум просто подарил, сейчас ребятенки мои во дворе на ней забавляются). Так что, дорогие родители, кому интересно сделать детскую площадку - свистите, помогу и с мозговым штурмом и с изготовлением ЗЫ а если еще стол для пинг-понга установить, то молодежь 12-15 лет будет намного меньше пива бухать да подруг по аркам тискать.
Andrew_Best Опубліковано 27 Вересня, 2009 в 08:51 Автор #20 Опубліковано 27 Вересня, 2009 в 08:51 2000 грн з носа. Звісно, їх жаба буде давити.В нас у сусідньому будинку також самі зробили, і цепи чіпляли. Правда, не бачив, щоб виганяли.В іншому поставили від міськради, і Шиба на відкриття приїжджав.Дитячий майданчик міськраді обходиться в 100 тис. Це більше схоже на видмивання грошей. А 2000 на намагання ініциативних людей заробити (принаймні на комісійних).Ну на скільки я знаю то не всі качелі які мають бути, оскільки не хочуть ставити поки не буде забору. А вот цікаво забор також входить в 2000 грн ) Якщо так то він візьме на себе пів загальної суми.
yurgen Опубліковано 27 Вересня, 2009 в 09:08 #21 Опубліковано 27 Вересня, 2009 в 09:08 ЗЫ а если еще стол для пинг-понга установить, то молодежь 12-15 лет будет намного меньше пива бухать да подруг по аркам тискать. у меня во дворе ещё старый советский стол для тениса стоит, так тинейджеры скромно с ракетками стоят в сторонке и ждут пока взрослые дяди добухают бухалку и докурят курялку , по утрам во дворе, блин, мекка какая-то. А всё потому-что закрыли Олдем на Винниченка и не осталось ни одной дешёвой забегаловки в центре. Хорошо, хоть убирают за собой
voldf Опубліковано 27 Вересня, 2009 в 14:38 #22 Опубліковано 27 Вересня, 2009 в 14:38 А чом бы родителям из других дворов не привезти машину песка да не сколотить песочницу? И покрышек допустим старых вкопать да покрасить. Да и горка не такая дорогая - мой кум разрабатывал все ГОСТы для детских площадок, так вот то, что на фотке ни по высоте бортика, ни по углу наклона не канает ни в какие рамки(хорошо, хоть приземление не в щебенку сделали). Да и пару качелей тоже установить не проблема(одну мне кум просто подарил, сейчас ребятенки мои во дворе на ней забавляются).а й дійсно, було б бажання а дитмайданчик хоть і не такий модний - та все ж зробити можна своїми силами.
Andrew_Best Опубліковано 27 Вересня, 2009 в 15:21 Автор #23 Опубліковано 27 Вересня, 2009 в 15:21 А чом бы родителям из других дворов не привезти машину песка да не сколотить песочницу? И покрышек допустим старых вкопать да покрасить. Да и горка не такая дорогая - мой кум разрабатывал все ГОСТы для детских площадок, так вот то, что на фотке ни по высоте бортика, ни по углу наклона не канает ни в какие рамки(хорошо, хоть приземление не в щебенку сделали). Да и пару качелей тоже установить не проблема(одну мне кум просто подарил, сейчас ребятенки мои во дворе на ней забавляются).а й дійсно, було б бажання а дитмайданчик хоть і не такий модний - та все ж зробити можна своїми силами.Зробити то можна, але чи потім міська рада не поставить претензії. А нас ініціатива наказуєма, зазвичай буває так.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.