Перейти до змісту

Потрібна допомога в тестуванні сайту

zhigan

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не впевнений, що пощу в правильну тему форуму.

Потрібна допомога в тестуванні сайту "Є Луцьк",

наразі сайт працює в стані бета-версії.

Це карта міста із точками - дитячими майданчиками, школами, держ установами, місцями відпочинку, фірмами і т.д.

В мене просто фізично не вистачає часу все відлагодити і вилизати :blink:

Глюки, проблеми, помилки прохання постити в цю тему.

За допомогу та корисні зауваження - доменне ім'я в зоні *.elutsk.net в подарук.

Також можлила більш тривала співпраця і прийом на роботу. тиць.

Опубліковано
Парк поблизу компанії "Датагруп".

Графік роботи

Без обіду

0:00-23:00

:)

а с 23-00 до 0-00 туда лучше не заходить! :)

Опубліковано

Ги, а чому на Перемоги VAB відмічений, а Західінкомбанк - ні?) Я думаю, він теж має право.

І взагалі, ваб трохи не там...

Опубліковано

Взалі задумка дуже хороша - мені наприклад актуальна інформація по банкам.

А по недолікам що зразу кидаються в око :

- далеко не всі будинки пронумеровані

- старі назви вулиць, як наприклад моя рідна Суворова вже, вибачте, Бандери ))))

e246876ccd7e.jpg

Опубліковано

не все сразу, пишіть пропозиції й зауваження, будемо вдячні!

може в кого є карта краще, напишіть... тому що є тільки Яндекс й Гугле карти, в кожній свої недоліки, тому що наші в мерії замість того щоб займатись нагальними проблемами те й роблять що вулиці переіменовують постійно

Опубліковано

Каша якась получається, може може б кількість елементів збільшувалась при збильшені масштабу :huh: Ось як це виглядає на екрані мого маленького компутерка.

post-497-1253539613.jpg

Опубліковано
Каша якась получається, може може б кількість елементів збільшувалась при збильшені масштабу :huh: Ось як це виглядає на екрані мого маленького компутерка.

Cогласен, огромные значки пугают :D

Опубліковано

И еще одна неприятная мелочь: места на карте открываются по щелчку и далее еще по одному щелчку открываются подробно. В гуглмапсе это намного лучше: превью по наведении курсора и фулл сайз при клике.

Опубліковано
може в кого є карта краще, напишіть

Крощої карти нажаль немає - точніше є непогана з диску "Бізнес довідка" (прога вже не працює довгий час) - але там карта порізана на квадратики - потрібно що б хтось сів і поз"єднував докупи.

Опубліковано

2 Scorpio: дякую за зауваження. Наскільки я зрозумів - в тебе нетбук.

Як воно на ньому? Користуватися сайтом взагалі можна чи не зручно на маленькому екрані?

scorpio.elutsk.net влаштовує?

Опубліковано

2 Shura: Ввечері дітям взагалі в парках робити нічого.

2 Difoto: превью при наведенні миші - гарна ідея. дякую.

difoto.elutsk.net влаштовує?

Опубліковано

Дивсь в мене розширення на нетбуці 800х480, постав собі на на ноуті таке і не користуйся мишкою, а тільки тачпадом і побачиш усі "незручності".

Опубліковано

Хотів за звичкою виділити необхідний кусок карти мишкою для збільшення - не вдається :(

Іконки якось можна відключити щоб краще карту роздивитись?

Опубліковано

сортувати можна по місцях клацнув на автошколи, будуть відображені на карті тільки автошколи й так далі.

Зліва на карті є скролінг, можна збільшити зображення.

При натисканні на об'єкт на карті покаже хмарку з фотографією якщо вона є, з можливістю подивитись детальніше.

Скролінг виключили, тому що коли ним користуватись прокручується вся сторінка зразу не тільки карта.

Дякую за критику й зауваження!

Опубліковано

Буд. №20 на пр. Соборності позначений як №22 (біля самого ЗАГСу), і також вулиця Червоноармійська вже переіменована (Воїнів УПА чи Ветеранів УПА). Де піцерія "Сан-Ремо" на Кравчука, то район той досить забудований, а в тебе ще пустир.

Ось генеральний план міста, можеш звірити і попереносити будинки і назви вулиць.

Також я б на карду додав транспортну схему міста.

Картинка не грузиться. Дивись в цій темі в другому пості ссилка.

Опубліковано

post-2346-1253550873.jpg

Цифра в квардаті сприймається як номер клітинки, тобто години, а те що замальоване жовтим, виходить що працює з 9:00, а не з 8:00.

Як на мене, то краще написати "пн-пт 8:00 - 23:00; сб-нд 8:00 - 21:00". Так майже на всіх дверях, табличках з графіком роботи пише, також візуально легше сприймається.

І фото установ, організацій я б робив в форматі щоб було більше видно навколишнього, тобто збільшити зону на фото "поза організацією".

Опубліковано

2 PavelS: щодо графіку роботи - дякую за зауваження.

Щодо карти. Що я можу сказати про карту, карта від Google.

Ви не подумайте що я власноруч малював карту міста, це вже було б занадто.

Дуже класно, що гугл з яндексом нарешті додали карту Луцька.

Ще декілька місяців була лише супутникова карта. Я думаю,

доволі скоро вони її підженуть під сучасний стан міста.

Опубліковано

звичайно можна було б намалювати й свою карту, тільки вона в процесі малювання (оговорка креселення) вже не актуальна, тому що дослідити що де і як в нас будується практично нереально, звичайно якщо ви не працюється в установі де креслять генплан міста, може є хто звідти? тоді може поділитесь картою?

Опубліковано

Оновлення по результатам порад форумчан:

- на головній сторінці не вивалено все скопом - лише культірні памятки міста, школи, театри і держ установи

- при наведенні на маркер - без кліку показується віконце з інформацією (це те що треба, Ді?)

- графік роботи з годинами, як на годиннику 2:00, 12:00 і т.д.

- щодо нетбуків і гаджетів (Scorpio) - можливо варто зробити версію для цих пристроїв?

Про: зручність. Контра: скрипти карти гугля важать більше 0.5Мб, що для гаджета може бути занадто (і дорого, якщо GPRS).

Відразу ж питання - на яке розширення екрана орієнтуватися.

Опубліковано

чи можливо щось придумати із детальнішою номерацією будинків?

а взагалі цікавий ресурс вимальовується..., дякую!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...