Перейти до змісту

Україна: Західна чи Православно-слов'янська цивілізація

storm

Україна: Західна чи Православно-слов'янська цивілізація  

49 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Як відомо, Україна за свою довгу історію була окупована багатьма державами, які належала як до Західних так і до Православно-слов'янських цивілізацій, більше того вона знаходиться на межі цих двох цивілізацій, тому вона поєднала в собі риси як однієї так і другої цивілізації. Отож, питання: " До якої виду цивілізацій Україна "більш підходить"?"

icon_plus_1.gif C. Хантингтон "Столкновение цивилизаций

2dP8IqpL13.jpg

Год выпуска: 2006

Автор: Самюэль Хантингтон

Жанр: Геополитический трактат

Издательство: АСТ

ISBN: 5-17-039454-3

Качество: eBook (изначально компьютерное)

Количество страниц: 261

Описание: Книга Самюэля Хантингтона «Столкновение цивилизаций» — один из самых популярных геополитических трактатов 90-х годов. Возникшая из статьи в журнале Foreign Affairs, которая вызвала наи-больший резонанс за всю вторую половину ХХ века, она по-новому описывает политическую реальность наших дней и дает прогноз глобального развития всей земной цивилизации.

Samuel_P._Huntington___The_Clash_of_Civilizations.doc

Опубліковано

Взагалі то історично не зовсім вона на межі,на заході- поляки,словаки,чехі,на півночі-литовці(так,не помилився),на півдні болгари,молдовани,скандинави.Так шо ми майже в центрі ;)

ЗІ:в принципі,знову ж таки,історично Україна(Скифія)-ведична цивілізація.

Опубліковано

думаю, таке питання до всієї України не можна ставити, тобто треба уточнювати, про кого саме йде мова - про Захід, Крим, Схід? Думаю, справжньою Україною є ареал Київ-Полтава-Запоріжжя. Але тут важко сказати, яка вони цивілізація.

Опубліковано

Українці це славяни, це ясно, а якщо питання в тому яке управління нам більше підходить, східний тоталітаризм чи західна "демократія"?

В Київській Русі скрізь були князі, після розпаду козаки вибирали голову виборами, а Росії як був царь весь час так і зараз. Скоріше нам підходить своя демократія, тільки її треба ще зробити.

Опубліковано
Взагалі то історично не зовсім вона на межі,на заході- поляки,словаки,чехі,на півночі-литовці(так,не помилився),на півдні болгари,молдовани,скандинави.Так шо ми майже в центрі ;)

ЗІ:в принципі,знову ж таки,історично Україна(Скифія)-ведична цивілізація.

це перерараховані православно-слов'янські держави 1990-х роківpost-5463-1252833998.jpg, коли після краху комунізму не було ясно якими нові держави стануть...

але майже через 20 років, багато з них всупили в ЄС і НАТО, тому кордон підсунувся аж до нас... IMHO

Опубліковано
думаю, таке питання до всієї України не можна ставити, тобто треба уточнювати, про кого саме йде мова - про Захід, Крим, Схід? Думаю, справжньою Україною є ареал Київ-Полтава-Запоріжжя. Але тут важко сказати, яка вони цивілізація.

а решта!?

це залежитьт від того кого вони підтримували на виборах 2004, і чи були на майдані...

Опубліковано

Украина исконно европейская страна, у нас же находится центр Европы, а в деревне Васюки ходят слухи, находится центр нашей галактики. Хвали меня моя губонько, ибо нет у нас свиней, гадящих в подьездах, лифтах, детских площадках.

• 3 тижня потому...
Опубліковано
Як відомо, Україна за свою довгу історію була окупована багатьма державами

Тільки в той час, коли вона була "окупована" про це не знали ))

А в історії потім написали історичне обгрунтування земельних претензій

Не було ніколи України в такій конфігурації, як вона існує зараз

• 2 року потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...