Jump to content

Україна: Західна чи Православно-слов'янська цивілізація

Україна: Західна чи Православно-слов'янська цивілізація  

49 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Як відомо, Україна за свою довгу історію була окупована багатьма державами, які належала як до Західних так і до Православно-слов'янських цивілізацій, більше того вона знаходиться на межі цих двох цивілізацій, тому вона поєднала в собі риси як однієї так і другої цивілізації. Отож, питання: " До якої виду цивілізацій Україна "більш підходить"?"

icon_plus_1.gif C. Хантингтон "Столкновение цивилизаций

2dP8IqpL13.jpg

Год выпуска: 2006

Автор: Самюэль Хантингтон

Жанр: Геополитический трактат

Издательство: АСТ

ISBN: 5-17-039454-3

Качество: eBook (изначально компьютерное)

Количество страниц: 261

Описание: Книга Самюэля Хантингтона «Столкновение цивилизаций» — один из самых популярных геополитических трактатов 90-х годов. Возникшая из статьи в журнале Foreign Affairs, которая вызвала наи-больший резонанс за всю вторую половину ХХ века, она по-новому описывает политическую реальность наших дней и дает прогноз глобального развития всей земной цивилизации.

Samuel_P._Huntington___The_Clash_of_Civilizations.doc

Posted

Взагалі то історично не зовсім вона на межі,на заході- поляки,словаки,чехі,на півночі-литовці(так,не помилився),на півдні болгари,молдовани,скандинави.Так шо ми майже в центрі ;)

ЗІ:в принципі,знову ж таки,історично Україна(Скифія)-ведична цивілізація.

Posted

думаю, таке питання до всієї України не можна ставити, тобто треба уточнювати, про кого саме йде мова - про Захід, Крим, Схід? Думаю, справжньою Україною є ареал Київ-Полтава-Запоріжжя. Але тут важко сказати, яка вони цивілізація.

Posted

Українці це славяни, це ясно, а якщо питання в тому яке управління нам більше підходить, східний тоталітаризм чи західна "демократія"?

В Київській Русі скрізь були князі, після розпаду козаки вибирали голову виборами, а Росії як був царь весь час так і зараз. Скоріше нам підходить своя демократія, тільки її треба ще зробити.

Posted
Взагалі то історично не зовсім вона на межі,на заході- поляки,словаки,чехі,на півночі-литовці(так,не помилився),на півдні болгари,молдовани,скандинави.Так шо ми майже в центрі ;)

ЗІ:в принципі,знову ж таки,історично Україна(Скифія)-ведична цивілізація.

це перерараховані православно-слов'янські держави 1990-х роківpost-5463-1252833998.jpg, коли після краху комунізму не було ясно якими нові держави стануть...

але майже через 20 років, багато з них всупили в ЄС і НАТО, тому кордон підсунувся аж до нас... IMHO

Posted
думаю, таке питання до всієї України не можна ставити, тобто треба уточнювати, про кого саме йде мова - про Захід, Крим, Схід? Думаю, справжньою Україною є ареал Київ-Полтава-Запоріжжя. Але тут важко сказати, яка вони цивілізація.

а решта!?

це залежитьт від того кого вони підтримували на виборах 2004, і чи були на майдані...

Posted

Украина исконно европейская страна, у нас же находится центр Европы, а в деревне Васюки ходят слухи, находится центр нашей галактики. Хвали меня моя губонько, ибо нет у нас свиней, гадящих в подьездах, лифтах, детских площадках.

• 3 weeks later...
Posted
Як відомо, Україна за свою довгу історію була окупована багатьма державами

Тільки в той час, коли вона була "окупована" про це не знали ))

А в історії потім написали історичне обгрунтування земельних претензій

Не було ніколи України в такій конфігурації, як вона існує зараз

• 2 years later...
Posted
голосуя за "Православно-слов'янська" имеем ввиду РПЦ ?

Походу просто за ПЦ. Повний ППЦ <_<

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...