Перейти до змісту

Потрібні кліки v.2.0

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

пля! замучили!

а при чем тут Фотаком вообще , это раз.

2ОТАМ: это типо Yahoo или overclockers полудурки и херней страдают просто от нефигделать? если туго с памятью и логикой, то замечу: лет пятнадцать назад тебе подобные твердили что ЭВМ обеспечено будущее в качестве бальшова калькулятара, парень Вильям Гейтс утверждал что любому пользователю врят ли надо будет больше 640КБайт оперативки, а еще два года назад никто и не слышал о сайте preved.ru !!! понял о чем я? нет? сходи лучше покури, развейся... а то своими тупыми постами ты начал выводить из себя слишком много людей, в том числе и тех, кто движением руки может пресечь появление НА БОРДЕ твоих бессодержательных реплик! это два.

и три: кому в лом, жалко денег или кто не понимает зачем это все, БОЛЬШАЯ ПРОСЬБА:

НЕ ПИШИТЕ СЮДА!!!

• Відповідей 80
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Зря ти на Отамана по цьому пункту гониш.

Він правий на 90%.

Більшість простих юзерів туда лазить для пошуку сайту чи інфи не будуть ібо єсть гугля яндекс ітд де це проще і ефективніше.

По суті ця фішка це зборище банерів які і так дістали вже майже всіх юзерів.

Розкрутка борди за межи області питання теж спірне і навіть трохі небезпечне як на мене (я про архіви файлів)

Але ще раз повторюсь що бакс не гроші і якщо точно рішите що воно вам нада то я з вами

Опубліковано
пля! замучили!

а при чем тут Фотаком вообще , это раз.

2ОТАМ: это типо Yahoo или overclockers полудурки и херней страдают просто от нефигделать? если туго с памятью и логикой, то замечу: лет пятнадцать назад тебе подобные твердили что ЭВМ обеспечено будущее в качестве бальшова калькулятара, парень Вильям Гейтс утверждал что любому пользователю врят ли надо будет больше 640КБайт оперативки, а еще два года назад никто и не слышал о сайте preved.ru !!! понял о чем я? нет? сходи лучше покури, развейся... а то своими тупыми постами ты начал выводить из себя слишком много людей, в том числе и тех, кто движением руки может пресечь появление НА БОРДЕ твоих бессодержательных реплик! это два.

и три: кому в лом, жалко денег или кто не понимает зачем это все, БОЛЬШАЯ ПРОСЬБА:

НЕ ПИШИТЕ СЮДА!!!

цікаво і де в правилах форума пише кому можна писати в певних топіках чи ні.. а? я висловив свою думку на рахунок цеї всієї батви, бо вона ПОГАНА, info домен коштує зараз 1 бакс в рік, враховуючи це - робіть висновки про легалність даної кантори + я написав коли домен вийде... це саме говорить за себе, якшо хочеться викідати гроші на вітер - БУДЬЛАСКА. тільки не треба тут напрягати користувачів ЛМу, шо треба зібрати гроші і т.д.. маєтесь хірньою - то майтеся :) ше раз повторюся, сайт створений по приколу, от ви так само по приколу платите, якшо хочеться - велкам, ше раз кажу шо краще ці гроші пустили на покупку заліза на сєрвакі а не на фігню якусь від якої немає смисла а тільки задоволення своїх амбіций...

+ кажу ж ше раз, з того сайта ніякої розкрутки не буде, весь народ з інших міст, якшо вам потрібні клієнти - заказуйте рекламу на візоровському форумі, да і взагалі волинських ресурсах, тоді буде сенс, а так я його поки що не наблюдаю...

Опубліковано

хмм.. цікаво.

підтримую отама з питанням шо лучше цих 45 баксов пустить на железо на лок. сервак.

мені немає ніякого прикола в тому шо ми десь там будем мать замок. а якшо буде лучше работать сервак то тоді шось можна думать....

обдумайте всі + і - .......

Опубліковано
сайт створений по приколу, от ви так само по приколу платите

это ф тему , остальное -опять бред! :)

2ОТАМ, че куришь? :)

выдыхай!

Опубліковано

От проблема там з вінтами була для обмінника і тд, ніхто на борд не гонить просто є форум - хай буде, але наф його ше туди пихати, є доми - чудово, навіщо більше?

Опубліковано

в данному випадку питання стоїть однобоко,якщо згідний - даєш гроші,якщо ні - то не даєш. Замок буде всерівно,з вашою допомогою чи без,звичайно краще з вашою,але без неї зможемо обійтись,інше діло це те ,що допомога зарахуєтся ,а ігнор наведе на думку відповідного відношення до нас юзерів. Та й по суті 5-10 гривень можна віддати особливо не задумуючись про те,на що і як вони підуть. Бо ж купуючи пляшку горілки чи пачку сигарет ніхто не задумуєтся про доцільність витрачання коштів на це

• Адміністратори
Опубліковано

Доречі память512 в ЛМ машині,

та вінт, вам під файлообмінник не Фотаком виділяв.

А форумчанин.

За що йому велике дякую!

Тому що від таких халявщикиів як Туман і Отам навіть дякую нізащо ніхто не дождеться.

Торіку теж ніхто не платить за те щоб він борду конфігурить.

Як і ще багатьом людям які щось вкладують в цей проект.

Я також не за купу грошей цим займаюсь. А тільки тому шо подобається.

Та і приємно щось робити корисне не тільки для себе.

Хоча вам Туману та Отаму цього як я бачу незрозуміти.

Йшли б на якийсь другий Форум, якщо вам тут так погано.

Опубліковано
згідний - даєш гроші,якщо ні - то не даєш.

Згідний! Даю! :) От тільки рахунка на вебмані в мене нема, тому можу комусь просто в руки у вигляді UAH або USD! От тільки кому? :(

Опубліковано
Доречі память512 в ЛМ машині,

та вінт, вам під файлообмінник не Фотаком виділяв.

А форумчанин.

За що йому велике дякую!

Тому що від таких халявщикиів як Туман і Отам навіть дякую нізащо ніхто не дождеться.

Торіку теж ніхто не платить за те щоб він борду конфігурить.

Як і ще багатьом людям які щось вкладують в цей проект.

Я також не за купу грошей цим займаюсь. А тільки тому шо подобається.

Та і приємно щось робити корисне не тільки для себе.

Хоча вам Туману та Отаму цього як я бачу незрозуміти.

Йшли б на якийсь другий Форум, якщо вам тут так погано.

Як завернув! Ща заплачу........ :(

ЗІ прикольно ти собі КМД репутацію підправив з 43 на 108))))

Опубліковано

на форумі максимум 7 людей можуть пожертвувати вебманями, ІМХО - топік створили просто шоб зарісуватися + подивіться в сторону візора - там все роБЛЯТЬ адміни і не жалуються, а адміни займаються всім підряд і їм за це не платять, так шо нєфіг гнати шо ви бідні обдільонні, думаю проблеми як такої не було якби замок треба було ставити за вебмані.. думаю ФК і форумчани виділили б гроші то непроблема. + я з туманом не халявщікі, тут халявщікі явно не ми + ми не заробляємо 2000 грн в місяць шоб називатися НЕ халявщиками, всі хто заробляють менше - халявщики... :(2 Tum@n: Превед соучаснег :))

Опубліковано

Здаров! Всі такі серёзні, сходіть на інший форум і так далі... Якщо всі так ходить будуть то з того борда фіг шо останеться! Якщо ви думаєте шо цей форум такий популярний бо на ньому цікаво - то ви помиляєтесь! Більшість народу сидить на ньому бо трафік по ньому то халявний!))) Саме цікаве на борді: фільми + софт + музон (і то це все тіки для ІР пула ФК) а форумів на ІПБ навалом, є навть спеціальні халявні сервіси по створенню всоїх форумів на цьому двігу!

Опубліковано

во-во, більшість народу тут тусає ізза того шо це єдине місце зустрічі користувачів ЛМ, якби нє, ходило б тут максимум 10 людей :( форум - сакс :)) сорі за відвертість :))

Опубліковано

ты очень однобоко мыслишь. например я не юзер LM, кроме того имею собственный сайт с собственным форумом (правда не на ipb движке), но это не мешает мне тут находиться. борда давно перестала быть (и неизвестно была ли вообще) только местом сбора юзеров LM, а давно является пространством для общения как коллег по работе-хобби, так и просто хороших знакомых с удовольствием общающихся вне форума, в реале. не устраивает такой формат общения? так никто ж не держит - забираешь свой ушат помоев и льешь в другом форуме, хоть бы на визоровском, где админы наверняка откликнутся на любую твою прихоть.

Опубліковано
А тут прихоті юзерів ігноруються? Прикольна контора однако!

а ти шо незнав??? зараз знову підуть атмазкі мол то неофіційний форум і т.д... і шо тут дрокери адміни просто так ходять і це невходить в їх обо'язкі, того все шо скажуть нєкіє ХАЛЯВЩІКІ - в ігнор.. чули ми вже цю казочку.... мля дєтскій сад, але я буду стояти на своєму йопт...

Опубліковано

2OTAM & Tum@n:

Я так думаю що халява з трафіком тут рано чи пізно закінчиться. Але більш ніж впевнений, що на житті форума це не позначиться ніяк. Навіть, напевно, краще стане -- не стане людей, які люблять халяву, а попутно ще й $руть в душу людям, які ту халяву організовують ціною власного (недешевого) часу, зусиль, інколи матеріальними вкладами.

Як ви думаєте, скільки відсотків з шести сотень зареєстрованих користувачів форума є користувачами ЛМ? Добре, якщо половина набереться.

2All:

Народ, давайте дружно подякуємо людям, які дають нам можливість спілкуватись на цьому форумі! Додайте респектів kmd, serega, Zevs Isver, t0rik! Вони на це заслуговують!

+1

Опубліковано

ше би нє, ти в групі Group: VIP members і маєш деякі права(доступ до приватної зони фільмів), тобто в тьорках з адмінами - вивад - ти один з них..

Опубліковано

А ше всі такі розумні в форумі адміністрації всіх попускать, оце круто правда? Новена в бан... (цитата з однієї з тем форуму адміністрації)

Це повашому відвертість і тд. А от про Шкодера то й забув дядько Плам, хоча шкодер це людина яка РЕАЛЬНО допомагає, відповідає на питання!!!

А віпом його Зевс зробив якщо мене не підводить мій склероз!

Опубліковано

ой! :jeer: зніміть з ОТАМа тую зелену звірюку, бо зара задуше!!!

всякі права треба заслужить пєрєд родінай! :) але тобі це не загрожує точно! :) раз ти в нас НЕ ХАЛЯВЩИК, гоу ту ПЕЙВідео! ;)

а нам, халявщикам остаєцця качать з тої зони :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...