Перейти до змісту

Modern Warfare 2

fenmix

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
А мені сподобалося. Цікава, багатограння гра.

І танки і що тільки.

Те, що вони короткі, це їхній мінус. Але тоді б вона заважила - 30 Гіг. Чи навіть 45. І видавати її потрібно було б на Блуреї. А він не в кожного є. І 10 ДВД5 для гри - знущання. (чи 5 двд9).

А я б заради такої гри і 50 гіг качнув би...

• Відповідей 147
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
А мені сподобалося. Цікава, багатограння гра.

І танки і що тільки.

Те, що вони короткі, це їхній мінус. Але тоді б вона заважила - 30 Гіг. Чи навіть 45. І видавати її потрібно було б на Блуреї. А він не в кожного є. І 10 ДВД5 для гри - знущання. (чи 5 двд9).

А я б заради такої гри і 50 гіг качнув би...

Пройшов. Тупо блокбастер, де Шварцнегер з 6-ти ствольним тупо нервно курить.

Повна аркада :angry: Зразу після титрів стер.

Опубліковано

Гру пройшов. Загалом сподобалась.

Але дивують гнівні пости любителів реальності, які мабуть забули, що це просто гра - фантазія.

Пограйте "Зоряні Війни" і напишіть анотацію про реалістичність цього сюжету, ага.

Опубліковано
Гру пройшов. Загалом сподобалась.

Але дивують гнівні пости любителів реальності, які мабуть забули, що це просто гра - фантазія.

Пограйте "Зоряні Війни" і напишіть анотацію про реалістичність цього сюжету, ага.

Любой сюжет должен держатся на базе логических фактов....даже в звездных войнах больше логики чем в етой каше

Читай ссылку више

Опубліковано
Любой сюжет должен держатся на базе логических фактов....даже в звездных войнах больше логики чем в етой каше

Читай ссылку више

Інфу по посиланню читав. Твою точку зору зрозумів.

Від повторного висвітлення твоєї точки зору вона більш вірною не стала.

З.І. Може ти "Маріо" і "танчики" не грав? :dont:

Опубліковано

Прывик играть в дешевку?-пожалуста...я понимаю что большынству дай только пострелять и на подобие сюжета посмотреть и им хватает за гланды... и ето 90-95%-остальные смотрят на игру трезво и не строят себе воздушных замков типа 1-ая часть класная значит вторая тоже...Все м понравилась Dragon Age-но лиш немногие заметили все ети клише по которым строится игра за игрой у bioware ...Так нет народ на ура принял КОТОР в фентезийном жанре...вся индустрия построенна на затертых идеях и клише типа амнезия главного героя...и такой товар продается массово....даже онлайн МВ 2(даже если не смотреть на отсутсвие выделених серверов бла бла бла) не блещет оригинальностю и сумбурен как сюжет сингла

Даже бета тестирование онлайна Bad Company 2 показалась многим интереснее онлайна МВ 2

Опубліковано
Прывик играть в дешевку?-пожалуста...

Знову мимо.

Я звик грати в онлайн ігри, де є з ким позмагатися і нема сейвів та неможливо понизити рівень складності, а цю гру пройшов для ознайомлення, хоча твоя точка зору теж має право на існування.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Зловив якийсь глюк. Коли їду на снігоходах то в кінці тре чи то у вертоліт заїхати чи то зайти. Так от як на горбок виїжджаю то в мене мій моцик сам заїжджає прям в вертоліт і написано нажати S щоб здати назад. А назад не здає. А якщо я кущами підїжджаю до вертоліта з боку то не знаю шо робити. Злізти з моцика не можу а шо робить? Задом пробував заїхати в вертоліт - то все ріно місія не закінчується.....

Опубліковано

Пройшов гру. Як і 4-а частина гра цікава та різнопланова. І польоти на вертольоті. І гонки на катері. І на снігохоі. Снайперська місія. Тупе мочилово. І т.д.

Якщо просто отримувати насолоду від гри, а не шукати у ній кліше та повтори чи глюки, то цілком навіть класно.

З такими судженнями можна до чого завгодно доколупатися..

Якщо порівняти із тим же Wolfenstein-ом. (одна із останніх) - то КоД6 я чекав більше, мабуть. Та й сподобався більше.

Це стрілялка - класичний 3-Д шутер. Які до нього ще можуть бути вимоги?? Сюжет? - А навіга.. Це ж шутер.

Опубліковано

Zheny@ в тебе образ гри якыльки важить? Чи може э якісь патчики до гри? Реально дальше вертольота пройти не можу бо не можу ні злізти з снігохода ні заїхати чи зайти у вертоліт....

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Нічого собі маловато - 7гіг образ з двох дисків важить. Качай з FTP те що там э.

скачав.. почав робити все як в дохтор приписав.. починає розпаковувати..десь на відсотках 20(приблизно) вилітає помилка "распаковщик вернул код ошибки: 17. установка прервана"

хто що порадить?

Опубліковано
Поставити готовий репак.

де його взяти, чи як його зробити,маючи всі файлики з тої папки?

Опубліковано
ну в мене файлики схожі як в папці з FTP - і нормально все встановилось....

:glare: може то хтось карявенько залив?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...