Перейти до змісту

Modern Warfare 2

fenmix

Рекомендовані повідомлення

А мені сподобалося. Цікава, багатограння гра.

І танки і що тільки.

Те, що вони короткі, це їхній мінус. Але тоді б вона заважила - 30 Гіг. Чи навіть 45. І видавати її потрібно було б на Блуреї. А він не в кожного є. І 10 ДВД5 для гри - знущання. (чи 5 двд9).

А я б заради такої гри і 50 гіг качнув би...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 147
  • Створено
  • Остання відповідь
А мені сподобалося. Цікава, багатограння гра.

І танки і що тільки.

Те, що вони короткі, це їхній мінус. Але тоді б вона заважила - 30 Гіг. Чи навіть 45. І видавати її потрібно було б на Блуреї. А він не в кожного є. І 10 ДВД5 для гри - знущання. (чи 5 двд9).

А я б заради такої гри і 50 гіг качнув би...

Пройшов. Тупо блокбастер, де Шварцнегер з 6-ти ствольним тупо нервно курить.

Повна аркада :angry: Зразу після титрів стер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

читаем тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гру пройшов. Загалом сподобалась.

Але дивують гнівні пости любителів реальності, які мабуть забули, що це просто гра - фантазія.

Пограйте "Зоряні Війни" і напишіть анотацію про реалістичність цього сюжету, ага.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гру пройшов. Загалом сподобалась.

Але дивують гнівні пости любителів реальності, які мабуть забули, що це просто гра - фантазія.

Пограйте "Зоряні Війни" і напишіть анотацію про реалістичність цього сюжету, ага.

Любой сюжет должен держатся на базе логических фактов....даже в звездных войнах больше логики чем в етой каше

Читай ссылку више

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Любой сюжет должен держатся на базе логических фактов....даже в звездных войнах больше логики чем в етой каше

Читай ссылку више

Інфу по посиланню читав. Твою точку зору зрозумів.

Від повторного висвітлення твоєї точки зору вона більш вірною не стала.

З.І. Може ти "Маріо" і "танчики" не грав? :dont:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прывик играть в дешевку?-пожалуста...я понимаю что большынству дай только пострелять и на подобие сюжета посмотреть и им хватает за гланды... и ето 90-95%-остальные смотрят на игру трезво и не строят себе воздушных замков типа 1-ая часть класная значит вторая тоже...Все м понравилась Dragon Age-но лиш немногие заметили все ети клише по которым строится игра за игрой у bioware ...Так нет народ на ура принял КОТОР в фентезийном жанре...вся индустрия построенна на затертых идеях и клише типа амнезия главного героя...и такой товар продается массово....даже онлайн МВ 2(даже если не смотреть на отсутсвие выделених серверов бла бла бла) не блещет оригинальностю и сумбурен как сюжет сингла

Даже бета тестирование онлайна Bad Company 2 показалась многим интереснее онлайна МВ 2

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прывик играть в дешевку?-пожалуста...

Знову мимо.

Я звик грати в онлайн ігри, де є з ким позмагатися і нема сейвів та неможливо понизити рівень складності, а цю гру пройшов для ознайомлення, хоча твоя точка зору теж має право на існування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не бачу причини для спору - скільки людей, стільки і думок...

2Zerotul - цікавить твоя думка на рахунок Dead Space чи Bioshoсk

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скільки потрібно вільного місця на харді 12 чи 16гб.?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Зловив якийсь глюк. Коли їду на снігоходах то в кінці тре чи то у вертоліт заїхати чи то зайти. Так от як на горбок виїжджаю то в мене мій моцик сам заїжджає прям в вертоліт і написано нажати S щоб здати назад. А назад не здає. А якщо я кущами підїжджаю до вертоліта з боку то не знаю шо робити. Злізти з моцика не можу а шо робить? Задом пробував заїхати в вертоліт - то все ріно місія не закінчується.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пройшов гру. Як і 4-а частина гра цікава та різнопланова. І польоти на вертольоті. І гонки на катері. І на снігохоі. Снайперська місія. Тупе мочилово. І т.д.

Якщо просто отримувати насолоду від гри, а не шукати у ній кліше та повтори чи глюки, то цілком навіть класно.

З такими судженнями можна до чого завгодно доколупатися..

Якщо порівняти із тим же Wolfenstein-ом. (одна із останніх) - то КоД6 я чекав більше, мабуть. Та й сподобався більше.

Це стрілялка - класичний 3-Д шутер. Які до нього ще можуть бути вимоги?? Сюжет? - А навіга.. Це ж шутер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@ в тебе образ гри якыльки важить? Чи може э якісь патчики до гри? Реально дальше вертольота пройти не можу бо не можу ні злізти з снігохода ні заїхати чи зайти у вертоліт....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

ftp://ftp.lm.lutsk.ua/Games/CoD_MW2/COD4....%20by%20Dembel/

я так розумію що тут недозалиті файли? а то шось вони маловато важать... чи все ром, можна качати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого собі маловато - 7гіг образ з двох дисків важить. Качай з FTP те що там э.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене на двох ДВД дисках образи вмістилися. Без репаку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого собі маловато - 7гіг образ з двох дисків важить. Качай з FTP те що там э.

скачав.. почав робити все як в дохтор приписав.. починає розпаковувати..десь на відсотках 20(приблизно) вилітає помилка "распаковщик вернул код ошибки: 17. установка прервана"

хто що порадить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поставити готовий репак.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поставити готовий репак.

де його взяти, чи як його зробити,маючи всі файлики з тої папки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну в мене файлики схожі як в папці з FTP - і нормально все встановилось....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну в мене файлики схожі як в папці з FTP - і нормально все встановилось....

:glare: може то хтось карявенько залив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розпаковану гру також можна грати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розпаковану гру також можна грати

де її взяти? хтось може закинути?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ftp://gamer:[email protected]/Call%20of%20D...%20Warfare%202/

Гра інсталювалася на ХР. Зараз Він7 - пройшов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ftp://gamer:[email protected]/Call%20of%20D...%20Warfare%202/

Гра інсталювалася на ХР. Зараз Він7 - пройшов.

бачу в тебе є і 2 образи інстал ігри? чи це не вони?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...