Перейти до змісту

Гламурні кафешки Caramel, Rose...

Ksyha

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Маючи море бабла, купу машин, витрачаючи в Розі сотні а іноді й тисячі гривень на день він ходить в спортивних штанах, сорочці, з барсеткою і в кросівках, які до того всього ну зовсім не підходять. Особливо люди, які часто бувають в Європі. Там також абсолютно не має значення, у що людина одягнена.

те що у людини море бабла, не значить, що у неї є смак

Особливо люди, які часто бувають в Європі. Там також абсолютно не має значення, у що людина одягнена.

ага, а ну ще роскажи :D

звичайно у якусь кавярню чи пересічну кафешку заходь у будь-чому (аби причині місця закривало)

а якщо це вже ресторани, чи нормальні клуби, там такий дрескод, що нашим і не снилось

• Відповідей 146
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А Майдан -- гадюшня ще та. І шум-гам постійно такий, що ні поговорити толком, ні посидіти, ні розслабитись. Дуже рідко там буваю, і то тільки якщо потрібно там когось зустріти.

З такого роду закладів набагато більше мені подобається "Десятка" в Івано-Франківську. До Десятки майдану ще рости і рости. Як по якості, так і по доступності цін. Ще непоганий етно-ресторанцик в російському стилі "Гуси-Лебеді" в Донецьку. Да, в тому ж таки Донецьку є Байкерс-клаб, який за атмосферою нагадує Майдан, але по якості набагато його переплюнув, або "Свиня". Про донецький "Гараж" я взагалі мовчу :)

звичайно у якусь кавярню чи пересічну кафешку заходь у будь-чому (аби причині місця закривало)

а якщо це вже ресторани, чи нормальні клуби, там такий дрескод, що нашим і не снилось

З якого часу Роуз і Карамелька -- ресторани чи клуби? :)

Опубліковано
З якого часу Роуз і Карамелька -- ресторани чи клуби? :)

ні з якого. от і я кажу, що нічого особливого, не має про що мову вести (мову про дрескод у роуз я не починав)

насправді, добре, що такі заклади є. має ж бути у людей вибір.

Опубліковано

А взагалі, смачнішої кави як Danesi в Роуз -- в Луцьку немає. На другому місці -- Julius Mainl в Гранд-кафе. Те ж стосується і капучіно. Коктейлів кращих ніж в Карамельці в Луцьку також немає, і кава Hausbrandt там також досить непогана. А на пиво ні Роуз ні в Карамельку, звісно, ходити нема чого.

До речі, скоро має відкритись оновлений ресторан Капрі (за неофіційною інформацією -- десь за півтора місяці). Це має бути повний відпад! Шкода, що атмосферу "старого" Капрі не зберегли, але такого як там буде Луцьк ще не бачив :)

difoto, зустрічаємось завтра в Роуз? ;)

P.S. Єдине, чим мені не подобаються заклади "сім'ї ресторанів" -- біля них немає вело-парковок! :(

Опубліковано

Rose та Caramel - в цих закладах не бував.

Варто ще додати кафе в охфісному центрі Грандперсона що на Кривому валі. Там інколи буваю.

Моя субєктивна оцінка: інтерєр - нізачот; музика - краще б не було; еспресо - супер, коштує всього 10 грн.; тихо; резервація для курців.

Опубліковано
уже й майданів хватає.

підкинь пару перевірених адрес у києві та львові, а то втомився по їх безликих кафешках (роуз-типу) шастати, бажано з досвіду. буду вдячний

підкину у Тернополі: Майдан(вторинно по відношенню до нашого) і Старий млин.

Опубліковано

Думаю, каждому заведению - свое время, место и компания.

С удовольствием встречаюсь с людьми по работе и в "Роуз", и в "Карамели", и еще в "Честере". Мои заезжие киевские гости оставляли об этих заведениях только восторженные отзывы. В "Майдан" или "Кораблик" я с удовольствием пойду с компанией на шумную пивную посиделку. И мне везде будет комфортно :)

Опубліковано
Варто ще додати кафе в охфісному центрі Грандперсона що на Кривому валі. Там інколи буваю.

Моя субєктивна оцінка: інтерєр - нізачот; музика - краще б не було; еспресо - супер, коштує всього 10 грн.; тихо; резервація для курців.

Гранд-кафе -- резервація для курців? Якщо заклад, в якому всього за двома столиками в самому кутку з порядка десяти можна палити, і то сидячи тільки з одного боку, від стіни -- це резервація для курців, то де вже тоді рай для некурящих? Я не курю і якраз в Гранд-кафе в цьому плані почуваюсь найбільш комфортно зі всіх закладів Бровіна. Да, і музика там досить приємна, ненапряжна, не заважає відпочивати і спілкуватись. Нарахунок кави я писав вище -- там Julius Meinl, шикарна кава австійської обжарки, дуже м'яка, з легким відтінком віскі.

Скажу так -- приїжджали знайомі з Польщі, зі Львова, з Бреста, і навіть з Москви (до того ж досить не бідні), і рівнем закладів "сім'ї ресторанів" були дуже приємно вражені, як і Луцьком вцілому. Люди з Бреста тепер навіть традицію завели -- щороку на 8 березня привозити жінок в Луцьк, зокрема в Роуз і в Карамельку.

Щоб далеко не ходити в порівнянні Майдану чи Оболоні і будь-якого закладу Бровіна (навіть Фелічіти) -- зайдіть в туалет там і там. Рівень закладу починається вже з туалету, повірте :)

Опубліковано
Думаю, каждому заведению - свое время, место и компания.

+1. А вообще - каждый кулик хвалит своё болото, а на вкус и цвет.....

Опубліковано
каждый кулик хвалит своё болото

Якби тут зібрались власники тих закладів, то так. А зараз кожен з форумчан може вважати кожне "болото" однаково своїм і обирати те, яке більше подобається.

Опубліковано
А зараз кожен з форумчан може вважати кожне "болото" однаково своїм і обирати те, яке більше подобається.

в принципе я это и имел ввиду

Опубліковано

А після того як в Карамельці і в Гранд-кафе з'явився WiFi, тепер там можна робити повноцінний офіс :D

Опубліковано
зайдіть в туалет там і там. Рівень закладу починається вже з туалету, повірте

В этом плане чемпион - "Честер". Они, по-моему, после каждого посетителя там все "вылизывают"... Ни разу не видел там хотя бы сориночки...

А після того як в Карамельці і в Гранд-кафе з'явився WiFi, тепер там можна робити повноцінний офіс

Спасибо за инфу! А быстро бегает?

Опубліковано

Головне себе комфортно відчувати.

Я якостанній раз як був в Plum'а в бані, одразу після того поїхав в Бамбарбію, бо там сиділи друзі, а їхати передіватися не було часу. Був в тенісних шортах, кросах і футболці. І нічого, пару людей трохи прифігили з такого прикіду, але нічого, мені було затишно і уютно.

Є дві блондінки які я постійно коли туди не зайду бачу. Одні трошки вища за іншу, хоча та вища молодша за неї на роки 3, оті постійно візьмуть там каву сидять і мовчать.... То мені аж смішно вже стає коли їх там бачу.

Plum повір вони там точно не смакують аромат кави, хоча звісно можливо все, але дуже дуже в цьому сумніваюся.

Опубліковано

Ходжу і в Карамельку, і в Майдан, і пох, який на мені прикид. В Майдані - смачна кухня, хороше пиво. Мінус - немає залу для тих, хто не палить. В Карамельці - коктейлі, в т.ч молочні, смачний гарячий шоколад і "киш-меню" з шпинатом. Не бачу нічого поганого в тому, щоб призначити комусь зустріч ділову саме в Карамельці, і обговорити питання за чашкою кави, і багато хто так і робить. В Майдані це буде значно важче.

Також не зовсім розумію людей, які можуть цілий вечір просидіти за одною чашкою кави... але мабуть, тому каву в Карамельці й зробили досить дорогою :) Хоча чув про одну пані, яка реально зробила собі офіс в Карамельці, навіть без того, щоб замовити якогось круасана чи кави. Її терпіли, але врешті зробили зауваження. ІМХО, правильно.

ЗІ. роуз не люблю... в них стільчики надто тісні для моєї п'ятої точки...

Пріоритетна задача цього кафе - не задовольняти смаки людей з вулиці, а дати можливість комфорно поспілкуватися тим, хто має офіси в Гранд-Персоні, і їх клієнтам. Адже це краще, ніж йти з клієнтом в генделик на другу сторону вулиці. Можна ж просто спуститися, і обговорити за кавою все, що треба.

Ще одне ЗІ. З приводу "хто як на кого дивиться", "рвані джинси" і т.д. Не стану нікому нав'язувати один вислів, але просто його озвучу: не переймайтеся тим, що подумають люди, дивлячись на вас. Адже ці люди дуже зайняті думками про те, що подумаєте про них ви...

Опубліковано

Доккерс Паб в Києві. ^_^

На рахунок мажора, який ходить в спортивних штанах і з барсеткою: на днях афішку бачив, гурт "Бутирка" в нашому селі виступатиме, туди йому й дорога :P

З.І. Все ж таки майдан найкращий, найбільш стилізований і найбільш атмосферний... А для того, щоб там знайти тишу варто замовити столик десь внизу..

Опубліковано

Стилізований для чого...?

Вище правильно говори - кожен заклад для певної мети. Погоджусь, що в Майдані, Кораблі добре пити пиво але точно не каву. Але не всі п"ють пиво кожного разу в барі/кафе а дехто взагалі його не вживає.

Опубліковано

difoto    прикинь якби у Роуз приїхало чоловік 10 каву попити на байках і  відповідному прикиді - оце було б прикольно і зауваження зробити щодо парковки байків ;)

Опубліковано

"не суди" - всьо, що тут можна сказати

lumax і Yarchik відповіли найкраще, дійсно, кожному - своє

подобається - ходіть, не подобається - не ходіть, і не варто критикувати тих, кому подобається, чи тих, кому не подобається, це нічого не змінить, хіба що ви посваритеся з кимось з форумчан і отримаєте порцію негативного настрою на день :)

є певний рівень якості, якісні заклади бувають різними, в кожному є якісь "приколи"

а ці заклади якісні, хто б там що не говорив, поставте збоку якусь "Пельменну" з Лесі Українки і таких питань навіть не виникне

і "Майдан" з "Корабликом" якісні, просто на інший смак, якби всі кафешки в Луцьку були б Карамельками, це було б страшенно нудно, так само як з десяток "Майданів"... якщо заклад має якусь атмосферу, по якій його можна вирізнити, це вже позитив, це ж не однакові гадюшники-забігайлівки, відмінності між якими можуть вловити тільки "естети"

Опубліковано

Не був ні там ні там...Того що не є поціновувачем кави. Мені й дешевий розчинний шмурдяк типу нескафе смакує.

А так щоб розслабитися ходжу в кава-клуб. Нормальне місце...

Опубліковано
А так щоб розслабитися ходжу в кава-клуб. Нормальне місце...

Я раніше ходив в "Богему". Після того як вона закрилась, я почав ходити в Кава-клуб. Бував там кожен день, інколи по кілька разів на день. Для мене постійно був замовлений столик в правому кутку біля барної стійки. Кожен раз крім грошей по рахунку залишав кілька гривень чайових. Але пізніше персонал настільки звик і знахабнів, що чайові вони почали самі забирати з решти, яку мені приносили після оплати по рахунку. От так мило посміхаючись при мені з решти витягували кілька грн. Після цього я принципово перестав ходити в Кава-клуб. Я не проти того, щоб лишити чайові, але, мені здається, я сам повинен вирішувати чи лишати, а якщо лишати, то скільки.

А тортики їхні мені дуже подобались :)

А зараз вже роки два як ходжу на каву в "бровінські" заклади. Також в дуже хороших стосунках і з обслуговуючим персоналом, і з дирекцією. І багато знаючи про роботу закладів "сім'ї ресторанів" зсередини, можу підтвердити їх високий рівень.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...