Перейти до змісту

ВСЕ НА БОРДОВКУ!

difoto

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 139
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Луцьк все ж велике місто - з усієї компаніїї ніби знаю лише одного - самого-самого високого - якщо не помиляюсь звати Андрій.

Опубліковано

Ага, бажаючі познайомитися і взнати хто є хто приходять на бордовку, а не сидячи дома випитують покажіть мені хто то

Опубліковано

привіт усім! організаторам дуже вдячна за футболку. Футболку супер! Terrable передав мені! Шкода, що не потрапила на бордівку :( бачу весело було! :) Наступного разу обовязково прийду.

Опубліковано

Да весело було, тільки жаль, що мокро трішки, але ця мєлоч настрій не спортила. Всім дякую за компанію:0049: Якщо є ще фотки то викладайте!

Опубліковано

Вложение последнее пробуйте сохранить на винт и запустить. Можна поставить 100% размер в проигрователе, тогда те, у кого разрешение экрана побольше, увидят тоже побольше...

Опубліковано

на 119 - це пропозиція чи запитання?

Щось, крім Урси, ніхто на ролік не відреагував. Баловані всі такі, чи вже набридли так зняті битовухі :(?

Опубліковано

Уже Ванус принимает ролик, скоро выставит. Советую поиграться с размерами картинки в броузере, через меню Масштаб. И попробуйте разные режимы качества - низкое и высокое. Ролик в полном масштабе можна двигать ко кадру мышкой, и детально смотреть на пьяные рожи, изучая остатки осознанных эмоций ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...