Перейти до змісту

Засіб проти похмілля

MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
а шо енто такоє? похмілля?

+1 :)

Теж не знаю, бо сильно не напивалась ніколи.

А після п’янки мені помагає активоване вугілля з розрахунку 1 табл. на 10 кг ваги, менше не поможе.

Ненавиджу коли заставляють напиватися :( і непиття вважають кровною образою... це не нормально.

Опубліковано

MOTOROLLLA

не чекав таких дурниць від тебе.. чесно..

І взагалі, від жінки чути слова типу, "Навалюватся треба " - противно, як мінінмум противно, а ще гидко.. Тобі ж дітей народжувати!! А ти так гвалтуєш свій організм.. при чому добровільно.. а потім плакатимеш, що дітей не матимеш, чи якісь ускладення під час вагітності чи пологів, і нарікати тоді варто буде лише на себе...

А заміж, це ще не кінець життя, і рот,як сказали вище, не зашиють, чи може боїшся, що чоловік буде "наказувати" за п'янство??

Звучить ніби останній обід перед смертною карою..

Опубліковано
а шо енто такоє? похмілля?

+1 :)

Теж не знаю, бо сильно не напивалась ніколи.

А після п’янки мені помагає активоване вугілля з розрахунку 1 табл. на 10 кг ваги, менше не поможе.

А я ну дууууууууууууууууже добре знала, що це таке :)

І хватило витримки забути :)

НЕпиття річ цікава. Про це можна взагалі окрему тему створювати - про реакцію людей, родичів, знайомих, про те, що в барахз дешевше пити, ніж НЕ пити, про поведінку на культурно-масових двіженіях, про самопочуття і тенденції до зміни-незміни компанії, про зміни ставлення "друзів" до тебе, про самопочуття і зміну психологічних реакцій і т.п.

Опубліковано

Що ви всі на дівчину накинулись млять?!

Вона не питає вас чи пити їй чи ні. Вона питає, чим варто їй похмілля лікувати опосля.

А ви зі своїми додупенськими псевдоповчаннями..

Те, що ви будете репетувати, як хріново пити - ніфіга не дасть. Захоче - сама розчехлиться.

Так що ша пліз. НЕ лізьте зі своїми повчаннями, куди не тре :) Бо то троха забардзо вже :)

це я щодо

І взагалі, від жінки чути слова типу, "Навалюватся треба " - противно, як мінінмум противно, а ще гидко.. Тобі ж дітей народжувати!! А ти так гвалтуєш свій організм.. при чому добровільно.. а потім плакатимеш, що дітей не матимеш, чи якісь ускладення під час вагітності чи пологів, і нарікати тоді варто буде лише на себе...
Угу, лучше действовать

Ведь -....

Опубліковано

Forever Autumn Я чомусь а ні на мить не сумнівався, що ти заступишся. То вже давай і рецептами ділися. Чого вже там.

Це я до того, що не гоже. Можна було написати по-людськи:

Дєвічнік. Много дуронго, тобто спиртного..і як результат - бодун.. шо рабить? Чим лікуваатися.. раз вже так сталося.. ??

А не кричати на весь світ , що треба бухать!.. тьфу..!

Опубліковано

Та я шота і не помітила, щоб тут хтось кричав, шо вааааааааааа!!! бухать таварісчііііііііііііііі!!!!!!!!

ПРийде час- пойме, що то не сама вєсєлуха в жизні, втомиться, або їй надоїсть. :)

Опубліковано
Та я шота і не помітила, щоб тут хтось кричав, шо вааааааааааа!!! бухать таварісчііііііііііііііі!!!!!!!!

Да?, ну то я тебе тицьну! Де кричали..

Роз"ясняю ситуацію))): Навалюватись ТРЕБА))

Ще питання є?

Опубліковано

))))))))))))))))))))) ОЙ, НУ І РОЗСМІШИЛИ ВИ МЕНЕ..)))

Розповідаю - дівчачник пройшов - "навалитись" не вдалось, хоча неспавши всю ніч, а протусивши в клубі - стан організму вранці важко відрізнити від похмілля))..

от..

О, і Женіку, про "навалюватись" я просто процитувала МІХа, ...

А про про мої репродуктивні можливості, ІМХО, взагалі, як мінімум, не виховано писати..

.

Короче, Дєвішнік пройшов Афігєнно)))

Друзі, дчкую усім за поради!!! Чесно скажу скористалась тільки одною - сном, інші не пригодились))

Думаю що топік комусь ще і користь принесе!

пеес: Осінь, палучай +1! :hug:

Опубліковано

А про про мої репродуктивні можливості, ІМХО, взагалі, як мінімум, не виховано писати..

Я не писав про твої репродуктивні можливості, а якраз навпаки, завважив не виключену можливість.

І не збирався тебе виховувати, в 24 роки вже діійсно повинен був би бути свій розум.

Вдалого тобі шлюбу. !! Міцної сім'ї, розуміючого чоловіка, здоровеньких діток! . :)

Опубліковано

Я не писав про твої репродуктивні можливості, а якраз навпаки, завважив не виключену можливість.

І не збирався тебе виховувати, в 24 роки вже діійсно повинен був би бути свій розум.

Вдалого тобі шлюбу. !! Міцної сім'ї, розуміючого чоловіка, здоровеньких діток! . :)

Знаєш, як кажуть, твої слова та й Богу в вухо!!!!!!!!!!!)))))

Дякую!!!!!!!!!!

Буду брати приклад з тебе і народжуватиму виключно такий красунечок-спортсменочок і хлопчиків-козаків, як твої!

Опубліковано

MOTOROLLLA - все, тепер в Еротоманії ти більше не писець, тобто не писун, тьфу ти - не дописувач(ка). О.. :)

Спалить тебе чоловік там.. :)

Опубліковано
Дайте 2ве! Познакомились небось на бордовке? :D

познайомилися на чятовці bizarre, а борд - як логічне продовження)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...