Перейти до змісту

Медведєв пішов на Ющенка боєм

MrVes

Рекомендовані повідомлення

Любі друзі............. :lol: :lol: ще трошкі покричіть типу "Геть московського попа " або "Україна це не Росія" то в кращому випадку зимою будем сіном грітись! От скажіть чому Німечині простив весь світ фашизм а ми не можем простити Голодомор..........

ай.... що тут говорити......... гласность робить своє діло...............

я наприклад про націоналізм буду думати коли отримаю хорошу роботу, коли мої майбутні діти будуть ситі от ТОДІ я буду кричать Слава Україні і її владі!

а наразі можу тількі сказать........ Народ куда ви пнетесь?! був СОЮЗ, казали коли будем незалежні всьо буде звіздець як класно......... незалежні........

тепер кричім шо знов в СОЮЗ нада тількі в Євро СОЮЗ ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 67
  • Створено
  • Остання відповідь

Що сказать то хотів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сказав щоб лизали малюсіньку дупку Мєдвєда, тоді олігархам продадуть дешево газ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а Кремль вже зреагував на Ульянченко!

http://pravda.com.ua/news/2009/8/12/99752.htm

з одного боку - та що там слухати якогось представника партії, яка має 3% підтримки, з іншого - "повз однієї її заяви пройти не можна"

так що відповідь попала в точку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як діти малі яким ядерною бомбочкою дозволили гратись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от то вже націоналісти...... нікого я не спонукаю "лизать......" а просто говорю бути більш помірковиним в плані вибору стратегічних партнерів.......... а горлопанити шо ми УКРАЇНЦІ і нам не треба нічього "москальського"(сильно не подобається мені це слово як і хохол)

хоть в самих немає, або сильно дороге! логіки 0!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

HelloBoy, ти про щось конкретно чи так, ні про що??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я конкретно про загострення політичної ситуації між Україною та Росією

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось тобі поміркований один варіант: для Польщі Україна стратегічний партнер, бо купу власних товарів вона збуває саме нам, а ми з щирим серцем в неї інвестуємо, суть в тому що Росія дуже сильно захищає власний ринок, навіть якщо на ринку попит набагато більший за пропозицію (молочні війни), а за поступки вимагає неадекватні прогинання, тому вона ІМХО не наш стратегічний партнер, скоріше навпаки ми стратегічний партнер Росії так само як і Польщі, бо ми в наслідок недолугого митного законодавства інвестуємо мільярди в її автопром натомість експортуючи пару сотень Таврій. Кожен стикався в свому житті з справою, яка була обтяжена такими невигідними умовами, що за неї навіть братись не хотілось, ось щось таке і вести справи з Росією. Наші стратегічні партнери знаходяться десь в Африці, Ірані

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я конкретно про загострення політичної ситуації між Україною та Росією

це ти так намагаєшся її загострити в умовах "окремо взятого форуму" ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

приїхала до мене в гості племінниця... Десь півгодини тому захотів показати "звернення" матері. Дивимось ми це відео з серйозними мінами, а мала (їй недавно 5 років виповнилось) біля нас в кімнаті грається. Шось собі скаче, співає, а потім раптом застигла на місці і дивиться на Медведа. Дивиться-дивиться і раптом така дика дитяча ржака на всю кімнату. Ми так переглянулись, питаєм: чого смієшся? А вона: "Ой який дядя смішний!!!" і побігла в іншу кімнату... :)

пс: мабуть діти краще бачать що до чого - цирк :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За период правления нынешнего Президента России количество россиян, которые считают Украину недружелюбным государством, возросло с 30% до 56%, то есть почти вдвое”

....коментувати навіть язик не повертається....

....пора зброю вибирати? Чи як? /задумався крепко і невесело так/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

просто сама наявність в Україні діючого президента-націоналіста (в хорошому розумінні цього слова) для сучасної політичної верхівки Росії, Мєдвєдєва-Пуціна є виклик і несе велику загрозу для існування Російської Федерації, як імперії склеєної з багатьох народів, а сама можливість того що президентом стане хтось інший як не Янукович, викликає в верхівки КГБ-ФСБ істерику...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

любитель правди, навіть якщо ти візьмеш і кожен труп вбитого українцем росіянина помножиш на тисячу, все одно українців вбитих росіянами буде більше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

любитель правди, навіть якщо ти візьмеш і кожен труп вбитого українцем росіянина помножиш на тисячу, все одно українців вбитих росіянами буде більше

некрофіл:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Друзі мої.

Наш товариш і побратим Дмитро Корчинський був все таки правий.

Тепер же все видно кристально чисто...

Невеселі часи чекають нас, браття.

смотрю, тебе слава попа Гапона, спать спокойно не дает...

это в тебе любитель логической арифметики или не эвклидовой геометрии говорит? ты ж любишь логику во всем, а все кто тебе не подпевает флудеры и "москалики", где ж логика в твоих проповедях?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось тут почитайте,особливо коменти перегляньте.Я б таких за яйця вішав,особливо того шо з одеси
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я дивлюсь ти цього попа в кожному другому повідомленні згадуєш.

Ти його фанат чи просто набір відповідей слабенький?

Ответов на что?

Не треба блюзнірства. Справжньому москалю претить знати скільки крові лежить на його племені, особливо, української.

Хоча, для тебе це відчуття можливо і невідоме - бо ніякий ти не кацап, а хахол "із под хахлушки" ;)

Вот тут ты прав, никакой я не кацап, я русский. А вот настоящему такому как ты, претит разговаривать с оккупантом, еще внезапно излечишься от комплекса неполноценности.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот тут ты прав, никакой я не кацап, я русский. А вот настоящему такому как ты, претит разговаривать с оккупантом, еще внезапно излечишься от комплекса неполноценности.

Може у мну і заїло трохи, але я все таки не можу зрозуміти:

якби в росії українець отакого гнав дета на форумі, його б знайшли, спалили двері, набили б морду, і все це як мінімум. В нас же ж вимираючі мамонти можуть так і ходити спокійно по вулиці, бо толерантні "хахли" і пальцем не тронуть...

Невже так прагнеться в імперське лоно? Там ментовська країна, анархія спецслужб, мать її, страшно читати іноді який в них беспрєдєл з правами людини, страшно читати що там робиться в провінції, страшно читати що там робиться в Москві, взагалі там після Вови і Діми просто жах, від демократії тільки красиве слово залишилось, недавно пройшли масові заборони на рослини (забув фамілію аццкого дяді), так там алое! не мона на вікні вирощувати :ohmy:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Fagot, а наш російськомовний колега десь щось сказав добре про Москву?чи про Україну погано? у нього питання особисто до max:Dі до його way of thinking, якщо взагалі thinking це max-ів way

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якби в росії українець отакого гнав дета на форумі, його б знайшли, спалили двері, набили б морду, і все це як мінімум.

Известны преценденты?

И еще к тебе вопрос, как к знатоку русского интернет-комьюнити: а если на их форуме русский начнет бредить и гнать, к нему не придут, не набьют морду?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://vkontakte.ru/club1183076

тут багато прикольного і пізнавального! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приклад з життя - футболіст національної збірної сере на мову народу та держави, "тренер" робить те ж саме - в результаті збірна програє всім ким тільки може.

Пропоную ввести державною португальську (крайній випадок - італійську) і змусити нею спілкуватись гравців і тренерів нашої збірної. Тоді кубків у нас буде не менше ніж у Бразилії (ну чи Італії).

Я взяв блокнота, буду записувати твої пости, на цитати згодяться. Ти не проти?

Ось тобі відео гарне - передивись і заспокойся

http://www.youtube.com/watch?v=mKoqfTj6UlI

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...