Перейти до змісту

Неділя №3

kmd

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

Відкриваєм недільне покатушко №3.

Оскільки до сих пір не бачу ніяких пропозицій що до неділі.

Питаю народ тут. Хтонебуть в цю не ділю має ідеї куди і з якою метобю катнути?

Шосери? 100-150 км

МТБ-гібриди? Ліси озера?

• Відповідей 60
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

на завтра 09/08/2009 чув планується поїздка на Тараканівський Форт

хто може знає звідки + 1 в репу :) за месагу в топік

Опубліковано

В мене "від хати до хати" 157 км.

Повернення "на ногах" з Ківерець в Луцьк.. з КМД.. за що йому респект і уважуха..

Реально поступив по переше як мужик, а по друге як друг....

За що я його люблю, обіймаю... і цілую.. :D :D :D

Доганяли ми наших жесть.. проти вітру середня була в районі 33 км/год...

"Порадувала" дорога між ківерцівською трасою і рівненською... ще раз подякував своїй вилочці.....

Посиділи шикароно.... попили смачного вина, розпалили багаття... повалялись на траві в лісі.....

Рівненська траса пролетілась на ура з 2 фінішами.. одним в Звірові.. другим на знак Луцьк...

Квасок біля "Знань" просто супер.. :ok: Далі по домах...

• Адміністратори
Опубліковано

Шикарно катнули.

Чистих 151 км + від дому до парку 3км = 154км.

Всього на борга шосику за 2 тиждня 550 км :)

Максималка за цю покатушку 59.

Багаття вийшло славне,

"Реально поступив по переше як мужик, а по друге як друг.... "

На то вони і є друзі, не думаю що ти мене б кинув на трасі :)

Слідуюча неділя, воротнівскі угіддя. МТБ полями лісами. Гвозь програми будемо надіятись БАНЯ!

• Адміністратори
Опубліковано

Ну звиняйте, "Париж Рубе" не для мене, душу витрясає в колесах до 8ми атмосфер. :)

І так рахуй без шосейної підготовки мантулив акі лось :)

катнутись не проти.

куди - 40-45км від міста.

Класні 40-45км правда Імпчик? :)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Такс....

Завтра неділя..

Які будуть пропозиції?

РІвненчани запрошують на шосерах до Дубно..

Виходить Луцьк Рівне Дубно Луцьк.

Хто поїде? Середня порядка 28-30.. в залежності, як буде їхатись.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Апну тему.

Луцьк Рівне Дубно Луцьк. Точного кілометражу не знаю... до 200 не більше.

Проїдемо ми це кільце на кінець чи ні цього року? )))

А то 15 0крутимо частенько.. а велике коло шось ніяк не вдається.

Завтра 8.30-9.00 збір біля Колібріса (Лучеськ) або біля "берізки " на зупинці (як звичайно)

Хочуть їхати Лєкс, КМД, Ліля і Соболєв.... в Ріне маємо бути до 12 години полюбе, бо там збір всієї групи яка поїде на Дубно.

Тобто їхати будемо помало...або відпочивати довго.... )))) на місці вирішимо.

• Адміністратори
Опубліковано

хороший колективчик поїде.

Буду обов'язково.

• Адміністратори
Опубліковано

Колективчик видався не той що планувався, їхали Я, Лекс, Юра, Андрій :)

Тому покатушука як для мене стала гонкою :)

Ітогі:

Від Колібріса до підїзду, в мене 164,27км.

Вся дистанція, середня швидкість 32км/час

максималка 60 км/час

Точно не скажу за скільки доїхали до рівного але вроді звучала цифра 1 година 45 хв (маршрутка галіма)

Середня берізки - Рівне. Не падать :) (36,4 км/год)

Зустрілись з нашими Рівенськими сусідами і рванули на Дубно дружною гульбою :)

Мене на одному з тягунів порвало в тряпки, був вимушений відстати, знайти магазин зжерти усе печення шо там було та залпом вгасити банку соку. :)

Поповнив запаси і туго почав доганяти групу, ясно розуміючи що це не реально. Благо мене зачекали на повороті на Луцьк перед Дубно а Лекс навіть виїхав мені на зустріч. Дякую.

По Дубнівській зустріли Таню з Мішоюна на шосиках та двох друзів з Млинова на МТБ.

До Луцька їхали важко, як казав Юра (Тімцо) "Тепленькі - з душком" Хоча на деяких відрізках всетаки доволяли собі 44 і на гірку 36 :)

Вобщем УХ :)

Опубліковано

КМД стояв на зміні в парі і молився.. .. Лєкс я тебе прошу... не розганяйся.. Лєкс.. тут вже куйня залишилась..... )))))))))))

Як на диво проїхався 170 км (як виявляється .....) і все ок..помився швиденько і погнав на хрестини ... )))))

Їхалось весело.... одна гонка за мопедом чого вартувала.. .))))

40 км з Рвного до повороту на Луцьк пролетіли, на одному духанні...

Шшшшшшшшшшух... і вже поворот на Луцьк... раз група мене злила.. (ну..я не ображаюсь... ) 2 рази доганяв.... швидкість за 50, одного разу навіть було майже 60, відновлююсь швидко, пульсометр фіксує явний прогрес..... заміна шатунів і різниця в 2.5 мм дали приріст .. якого я .. якщо чесно... не чекав... ну й Ультегра.. звичайно.. хоч і старушка.. але показує себе тільки з найкращого боку.

Дійсно від кільця нашого, до кільця Рівненського заїхали за 1год 44хв з середньою шв 36,4 ... що не може не радувати... Середня 32 за всю покатушку (це від хати до хати....) тотал в мене 171 км.

Всім дякую... КМД.. тобі респект і уважуха. :ok:

З.І. Також хочеться сказати кілька слів про МІшу з Таньою. 3 неділі на шосері (Таня ще на топталках.....!!!)... і сьогодні проїхали 100 км....

Порада. Головне, старайтеся втриматись в групі..... навчитеся це робити і буде їхатись набагато легше.

МОЛОДЦІ :ok:

• Адміністратори
Опубліковано

І так план покатушки на цю неділю.

Збір біля входу в парк ім. Лесі Українки о 09:00

Виїзд попередньо в с. Гаразджа Кар'єри.

Там можна і гарно покататись, пройтись по нашій КК трасі і непогано посидіти, враховуючи що день Туризму вело-туристи профілонили.

Пропонується купити на базарі реберець. Поки народ у якого мало бажання дертися в гірки і злітати з них на шаленій швидкості будуть займатись столом і реберцями інші зможуть гарно покататись. + ті хто все ж таки бажає катнути на дубки зможуть трошки згадати що таке КК :)

Брати з собою, Ложки ножі хто може взяти сокиру, каремати або подушки під дупу.

Погода має бути сприятливою, не враховуючи сильний вітер. Тому сховатись від нього в кар'єрі буде дуже слушно.

Дуже надіюсь на велику явку нашої любительської вело тусовки, давно вже не зустрічались. :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...