Перейти до змісту

Приїзд Патріарха Кирила

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 211
  • Створено
  • Остання відповідь
«Вы удивитесь, но я прилетел не с определенной целью. Я прилетел помолиться с народом. С прошлого года у меня остались теплые воспоминания об Украине», — сказал владыка.

не дешево молитва обійдеться Кирилу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти хотів сказати народу?

а на демотиваторі ззаду Кирила такі постуючі чувачки йдуть, я б таких в літак не садив - страшно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«Вы удивитесь, но я прилетел не с определенной целью. Я прилетел помолиться с народом. С прошлого года у меня остались теплые воспоминания об Украине», — сказал владыка.

Це треба стільки бабла вгатити(нашого бабла), кучу доріг перекрити, створити дискомфорт для місцевого населення, щоб просто помолитися..... :blink:

А деж велика честнота щиро віруючого - Простота?

Може Кирила познайомити з настоятелем Київо-Печерської Лаври, здружилися би багато спілних тем найшли б?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А деж велика честнота щиро віруючого - Простота

Простота Альтруїзм Милосердя

БАБКИ БАБКИ БАБКИ $$$$$

у них в очах значки $$$$$ як у одноруких бандитів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може Кирила познайомити з настоятелем Київо-Печерської Лаври, здружилися би багато спілних тем найшли б?

не переживай, вони знайомі. Кирило є начальником Павла:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не переживай, вони знайомі. Кирило є начальником Павла:D

Ну от тепер все ясно стало

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Важко, мабуть, Кирилу дались ці секунди...

16409.jpg

Одеситка в вишиванці !!!!!!!!!!

Ні кокошніка, ні фофудьї !!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ППЦ, походу тут ціль візиту - показати яка церква кручє! І ще хай хтось обмовиться словом, що держава, релігія і гроші окремі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти хотів сказати народу?

ага

Опозиція хоче знати, хто заплатив за трансляцію виступу Кирила на УТ-1

Ярослав Кендзьор

Ярослав Кендзьор

Народний депутат від групи “За Україну!”, член Комітету Верховної Ради з питань культури і духовності Ярослав КЕНДЗЬОР вимагає оприлюднити інформацію, за які кошти була здійсненна пряма трансляція на Першому національному телеканалі виступу патріарха Московського і всія Русі КИРИЛА в Одесі, яка тривала з 08.30 до 12.00.

Про це йдеться в депутатському зверненні Я.КЕНДЗЬОРА, яке він направив до Державного комітету з питань телебачення і радіомовлення України, повідомили УНІАН у прес-службі партії “За Україну!”.

Депутат зазначив, що візит російського патріарха здійснюється практично за рахунок державного бюджету України. «Безпрецедентні заходи охорони, у яких задіяні тисячі працівників міліції, прямі трансляції на державному телебаченні й інші заходи, що супроводжують візит російського патріарха, коштують українських платникам податків сотні мільйонів гривень», - наголосив член групи «За Україну!».

Також Я.КЕНДЗЬОР зауважив, що візит московського патріарха не є пастирський. «Цілком зрозуміло, що цей візит є політичним. Московський патріарх, який у своїх виступах розповідає про «єдіний народ», виконує політичну агітаційну місію», - заявив депутат.

Як повідомлялося, сьогодні 21 липня, патріарх Московський КИРИЛ освятив в Одесі Спасо-Преображенський кафедральний собор. УТ-1 транслював захід 3,5 години.

а й справді цікаво скільки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Влада України може за місяць вирішити проблему розколу, ліквідувавши реєстрацію Української православної церкви Київського патріархату (УПЦ КП). Про це заявив прес-аташе Одеської єпархії Української православної церкви Московського патріархату (УПЦ МП) отець Сергій (Лебедєв). Про це повідомив інтернет-ресурс ТСН.

http://perec.in.ua/news/4722/

Що занадто все добре в Україні? Хочеться погромів? - ДаПашліВИ !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Опозиція хоче знати, хто заплатив за трансляцію виступу Кирила на УТ-1

Ярослав Кендзьор

Народний депутат від групи “За Україну!”, член Комітету Верховної Ради з питань культури і духовності Ярослав КЕНДЗЬОР вимагає оприлюднити інформацію, за які кошти була здійсненна пряма трансляція на Першому національному телеканалі виступу патріарха Московського і всія Русі КИРИЛА в Одесі, яка тривала з 08.30 до 12.00.

Про це йдеться в депутатському зверненні Я.КЕНДЗЬОРА, яке він направив до Державного комітету з питань телебачення і радіомовлення України, повідомили УНІАН у прес-службі партії “За Україну!”.

Депутат зазначив, що візит російського патріарха здійснюється практично за рахунок державного бюджету України. «Безпрецедентні заходи охорони, у яких задіяні тисячі працівників міліції, прямі трансляції на державному телебаченні й інші заходи, що супроводжують візит російського патріарха, коштують українських платникам податків сотні мільйонів гривень», - наголосив член групи «За Україну!».

Також Я.КЕНДЗЬОР зауважив, що візит московського патріарха не є пастирський. «Цілком зрозуміло, що цей візит є політичним. Московський патріарх, який у своїх виступах розповідає про «єдіний народ», виконує політичну агітаційну місію», - заявив депутат.

Як повідомлялося, сьогодні 21 липня, патріарх Московський КИРИЛ освятив в Одесі Спасо-Преображенський кафедральний собор. УТ-1 транслював захід 3,5 години.

а й справді цікаво скільки?

На УТ-1 вже не перший рік здійснюється трансляція богослужінь із Ватикану. Опозиція не цікавиться скільки грошей це коштує?

А росіяни так і не хочуть пускати понтифіка до себе, бо думають, що візит цей зовсім не буде пасторським, а носитиме характер пропагандиський, політичний і агітаторський. Мо' й нам не потрібно нікого пускати із інших конфесій і віросповідань, а не тільки Кирила?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бот луічі який неодноразово декларував свою приналежність до Київського Патріархату, розійшовся не по дєтскі, вірус прогресує, звертайтесь до програмерів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З такою широтою взглядов в КП хіба-що в ролі агента КДБ молитись, а то я щось дупля не ріжу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Кіріллла, Путіна, Якуновича-Азарова є одна істинна віра і це віра в те що всі українці - це рагульнота і бидлота і давити ту босоту треба сильніше за тараканів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, ромакса, Ваша вузькість поглядів вже навіть не вражає, вже якось звиклись, тим більше, що й звикати особливо ні до чого. Істинний українець це той який ходить у вишиванці, говорить виключно українською, але (!) притримується лиш одних вірних політичних поглядів. а все інше - то не по програмі. Так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а є така хвороба "розтроєння особистості"?, якщо є, тобі в лікарню

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ромакса, Ви так аргументовано відповідаєте. Дуже галантно, інтелігентно і по темі. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жоден релігійний діяч який відвідував Україну не посягав на її незалежність, суверенітет і не вчиняв випадів щодо національності, закликаючи до наддержавного утворення, що далеко виходить за межі предмету релігії. Тому жоден папа чи мусульманський духовний наставник і близько не стоять з мажорним Кіріллллом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«Коли ми говоримо про Церкву, ми не говоримо в політичних категоріях. Ми не говоримо, що одна частина історичної Русі повинна панувати над іншою, що Церква повинна ставати інструментом чиєїсь злої зовнішньої політики. Все це бездумні слова, що не мають ніякого відношення до того, що є Церква», - заявив патріарх КИРИЛ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаєте, ромакса, я не виступаю адвокатом Кирила, але було б зовсім непогано, якби Церкви не ворогували одна з одною,не прагнули вивищуватись за рахунок інших ,а їхні настоятелі пам'ятали, що головним в християнстві усіх конфесій є Бог.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаєте, ромакса, я не виступаю адвокатом Кирила, але було б зовсім непогано, якби Церкви не ворогували одна з одною,не прагнули вивищуватись за рахунок інших ,а їхні настоятелі пам'ятали, що головним в християнстві усіх конфесій є Бог.

А ще було б класно, щоб церков взагалі не було б в тому виді в якому вони є. ;)

Ісус Христос церкови не створював і словом про них не згадав, так що вони ніхто - просто купка бандитів які вивчили слово Боже і навчилися ним заробляти на суани і повії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Anubius, користуйся пошуком. Флуду в гілці "Релігія..." на тему твого повідомлення три вагони і маленька тачечка.

Мене одного вже втомило систематичне ниття Romax'и? Чи когось це забавляє?

Памфлєти на тему ми скоро умрьом нас парабатіт Расєя і верезг навколо подій, які начебто до цього призведуть, вже реально дістав!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вiд Матвiя 16

17 А Ісус відповів і до нього промовив: Блаженний ти, Симоне, сину Йонин, бо не тіло і кров тобі оце виявили, але Мій Небесний Отець.

18 І кажу Я тобі, що ти скеля, і на скелі оцій побудую Я Церкву Свою, і сили адові не переможуть її.

Вiд Матвiя 18

15 А коли прогрішиться твій брат проти тебе, іди й йому викажи поміж тобою та ним самим; як тебе він послухає, ти придбав свого брата.

16 А коли не послухає він, то візьми з собою ще одного чи двох, щоб справа всіляка ствердилась устами двох чи трьох свідків.

17 А коли не послухає їх, скажи Церкві; коли ж не послухає й Церкви, хай буде тобі, як поганин і митник!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Zeuss не нравится - не кушай ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...