Перейти до змісту

[Архів] - Зніму квартиру, кімнату, "житло"!

Gal4on0k

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

3 порядних дівчини- студентки(4 та 5 курс) знімуть 2-кімнатну квартиру з вересня або ж жовтня в будь-якому районі міста, вартістю до 2400 грн за все.чистоту та вчасну оплату гарантуємо! Розглянемо всі варіанти.

066 04 73 780 - Оксана

• Відповідей 370
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Молода порядна пара зніме однокімнатну квартиру щонайменше на рік.

Бажані райони: центр і поруч, привокзальний або 33-й, але розглянемо й інші.

Ціна - до 1500 з усім. Менше - краще. Можлива передоплата.

Тел: О634223343, О969214446 (Олена)

Опубліковано

Сім'я з дитиною 4р зніме 2-х кімнатну квартиру р-н Центр-Волі-Київська. Потрібна вмебльована кухня+холодильник та повне або часткове або мінімальне вмеблювання інших кімнат.

В планах довготривала оренда.

067 217 97 44

Опубліковано

Сниму 2х комнатную квартиру, в хорошем состоянии.

Должна быть необходимая для жизни мебель и техника.

Горячая вода, интернет.

Молодая семья, есть породистая кошка (ничего не портит).

Цена до 2500 грн+ком.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Зніму квартиру або кімнату. Розгляну всі варіанти. Порядність гарантую

Ірина

095 530-55-42

Опубліковано

Молода сім"я зніме однокімнатну квартиру на довготривалий термін. До 1500 грн/міс.

Територіально розглянемо будь які варіанти.

Бажано без меблів в кімнаті, але з кухньою і в нормальному стані.

Тел.: 099 927 40 99

або в ПП пишіть

Опубліковано

Молода працююча дівчина винайме одну кімнату, з господарями чи без, на тривалий термін. Бажано центр міста, привокзальний. о96715857о Тетяна

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Сниму 1 комн. квартиру. (длительно)

В нормальном состоянии, необходимая мебель, холодильник и стиральная машинка (автомат).

По местоположению, от центра и до глобуса.

Своевременную оплату и порядочность гарантирую.

Цена до 2000 +ком

0951834967

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Сім'я зніме житло в Луцьку чи поблизу. Бажано Вишків, к-тр Промінь, Центр, Жидичин. Розглянемо усі варіанти окрім агенств. т. 292-192; 050 100 18 37.

Опубліковано

Зніму квартиру на 2 кімнати, вартістю до 2000 грн. Район: всі, окрім Привокзального. Потрібно, щоб були пральна машина та холодильник, остальна техніка не має значення. Бажано хоча б частково вмебльовану.

Маклери підуть на з'їдіння собакам.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Працююча молода сім'я, зніме однокімнатну квартиру. Чистоту та своєчасну оплату гарантуємо. Бажано наявність холодильника. Розглянемо всі варіанти.

0952811147 Костянтин і Анастасія. Або писати в ПП.

Опубліковано

Працюючий хлопець зніме квартиру в районі Варшавського ринку.

Розгляну різні варіанти, чистоту, порядність та своєчасну оплату гарантую

Тел. 0955305083 0969001167 Олександр

Опубліковано

Молодя сім’я орендує 1-но або 2-х кімнатну квартиру на тривалий термін. Дітей і домашніх тварин не має.

З бажаного у квартирі:

• жилий стан;
  • холодильник;
  • інтернет або можливість його проведення.

Гарантуємо своєчасну оплату, чистоту і порядок. Прохання агентів не турбувати.

Контакти(Володимир):

• 80969659178
  • 80639544434

Опубліковано

Здається будинок по вул. Ковельській(р-н ПАККО). 3 кімнати, всі зручності, частково меблі,1700 грн + комунальні.

* * *

Здається половину будинку К. Савура, всі зручності, меблі холодильник. 1200 грн+ комунальні

Тел. 0506635148 (агентство!)

Опубліковано

Шукаю квартиру 33й, одна кімната, меблі можливо частково. Холодильник, ліжко, кухня. Бажано інтернет, або вожливість його підключити. О99 7З666 85

Опубліковано

Сниму комнату, желательно с мебелью. Работающий парень, без вредных привычек. Чистоту и тишину гарантирую. Агенствам просьба не беспокоить. Просьба писать в личку.

Опубліковано

Молода порядна пара без дітей, домашніх тварин, шкідливих звичок зніме однокімнатну квартиру.

Бажані райони: центр і поруч. Нормальні умови проживання, наявність меблів та техніка - не важливо.

Ціна - до 2500 з усім, або до 2000 + комунальні. Можлива передоплата, укладання договору.

Тел: 0967706455 (Ірина).

Приймаються пропозиції від агенств за таких умов: наявність реальних пропозицій з фото.

Опубліковано

Шукаю (порядна молода сім'я 2чол без дом.тварин та без шкідливих звичок) 2 кімнатну квартиру у Луцьку, район значення не має, ціна питання 2т + комунальні. Тел в пп.

Опубліковано

З 01.12.2014р. зніму 2 кімнатну квартиру для себе та своєї сестри.

Побажання: квартира має бути чистою та охайною, вмебльованою, з роздільними кімнатами.

Наявність побутової техніки не є принциповим, район - також, головне щоб була транспортна розв'язка.

Розгляну будь які пропозиції (було б приємно орендувати за 1800+к.п.).

Шановні рієлтори - не турбуйте мене!

0956113849 (Ольга)

Опубліковано

Дама з Донецька (без шкідливих звичок, вища освіта) зніме однокімнатну квартиру в Луцьку. Вартість - в межах 1500 гривень + комунальні або до 1800 за все. Побажання: квартира вмебльована або частково вмебльована (обладнана кухня, спальне місце), потрібен бойлер і холодильник. Інша техніка непринципова. Телефон: 050 845 00 23.

Опубліковано

Порядна сім'я з Луцька винайме одно- або двокімнатну квартиру на тривалий термін в рйоні 40 кварталу. Охайність і вчасну оплату гарантуємо. Бажано до 2000 грн., або 2000 грн. + плата по лічильниках. Потрібна вмебльована кухня, наявність інших меблів і побутової техніки не обов'язкова.

Опубліковано

Зніму однокімнатну квартиру в Луцьку, 33 квартал або центр, частково з меблями (холодильник, стіл, ліжко, шафа) ціна до 1500 грн,

Агенства проходять мімо.

Всі пропозиції в ПП.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Знайомий шукає квартиру. бажана вартість близько 1500+ комуналка. Чоловік старший без заскоків, адекватна, врівноважена спокійна людина. До умов не примхливий. 33-ій або 40-ий квартал було б ідеально але в першу чергу відігає значення ціна оренди і щоб якісь умови мінімальні були.

PS: хто знає де таку квартиру здають або здає - прохання писати мені в приватні повідомлення. дякую!)

Опубліковано
Молода порядна пара без дітей, домашніх тварин, шкідливих звичок зніме однокімнатну квартиру.

Бажані райони: центр і поруч. Нормальні умови проживання, наявність меблів та техніка - не важливо.

Ціна - до 2500 з усім, або до 2000 + комунальні. Можлива передоплата, укладання договору.

Тел: 0967706455 (Ірина).

Приймаються пропозиції від агенств за таких умов: наявність реальних пропозицій

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...