Перейти до змісту

Розбий Шибу об дорогу!

Plum

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано
От органызувати-б громадський контроль, куди ті бапки, які на тих сесіях приймають діваються :)

Не переживай, "ті діячі" відчитаються, робота в них така. Вони так все по ДБН порахують, що тих 11 лімонів на дороги аби на пів Глушця вистачило.

Туди ще форс-мажор припишуть, падіння долара, ріст ціни на пальне, ....

"Вони" знають як народу лапшу на вуха вішати.

• Відповідей 268
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Блін я по Глушцю кожен день по два рази туди-сюди матулясяв, а тепер через ті ремонти по Волі повзу, зав'язуйте з ремонтами!!!!!!! :lol::D;)

Опубліковано
Блін я по Глушцю кожен день по два рази туди-сюди матулясяв, а тепер через ті ремонти по Волі повзу, зав'язуйте з ремонтами!!!!!!! :lol::D;)

Матулясяй через Рованці :)

Опубліковано
Блін я по Глушцю кожен день по два рази туди-сюди матулясяв, а тепер через ті ремонти по Волі повзу, зав'язуйте з ремонтами!!!!!!! :):D;)

народ подивіться куди йдуть наші гроші !!!!!!!!!!

На Набережній вже є ями як до ремонту :) :)

Опубліковано
Блін я по Глушцю кожен день по два рази туди-сюди матулясяв, а тепер через ті ремонти по Волі повзу, зав'язуйте з ремонтами!!!!!!! :);) ;)

народ подивіться куди йдуть наші гроші !!!!!!!!!!

На Набережній вже є ями як до ремонту :D:)

...але ми їх знаємо і майже завжди обминаємо :):mdr: правда у співвідношенні 1:20

Опубліковано

Дивився сьогодні на Глушець... кладуть якщо не три - то два шари асфальту. Збоку виглядає все досить правильно.

Якщо технології дійсно дотримаються - переконаний, що ця вулиця буде ще довго жити в пам'яті лучан, як така, що прокладена завдяки сьогоднішньому ме'у, і не виключено, що з часом вулицю Глушець перейменують на вул. Богдана Шиби. :)

До речі... а може, дійсно - називати самі хренові вулиці іменами наших можновладців? Авось тоді з ними щось робитимуть? :)

Опубліковано
не виключено, що з часом вулицю Глушець перейменують на вул. Богдана Шиби. :)

До речі... а може, дійсно - називати самі хренові вулиці іменами наших можновладців? Авось тоді з ними щось робитимуть? :)

:) :) :D

Опубліковано
Дивився сьогодні на Глушець... кладуть якщо не три - то два шари асфальту. Збоку виглядає все досить правильно.

Якщо технології дійсно дотримаються - переконаний, що ця вулиця буде ще довго жити в пам'яті лучан, як така, що прокладена завдяки сьогоднішньому ме'у, і не виключено, що з часом вулицю Глушець перейменують на вул. Богдана Шиби. :)

Глушець делает Луцкавтодор- специализированная дорожная фирма...

Есть также надежда, что этот же Луцкавтодор будет делать улицу Гордиюк и Суворова/Коперника, если Шиба не решит съэкономить и отдать работы снова какому нибудь "Колхозстрою"..

• 1 місяць потому...
Опубліковано

я просто офигел, когда увидел "ремонт" на мосту от 5-й школы на 33-й. совсем плохие места полатали. а мелочь просто забрызгали битумом.

ремонтникам браво. у кого ж такие идеи рождаются?

Опубліковано

Ось нарешті взялись за мою вуличку Коперніка's Street. Почали із заміни бордюр на нові ... Планується класти новий асфальт від 25го садка аж до Винниченка - Вул. Коперніка, Суворова.

Опубліковано

Шиба реально молодец. Сделали Софии Ковалевской (такая убитая улица была уже ваще).

Сделали таки улочку от ТамТама к ПростоМаркет (возле архива) серьезно разгрузив Соборности.

В общем развод с Юлькой реально пошел на пользу :) чел начал держать свои слова.

Еще Конякина сделали. От автостанции до Рыббазы. Тоже была яма на яме.

Опубліковано

І круг сороковський, скільки прокльонів на ньому було! Хоча незрозуміло, чого ці "яма на ямі" не робили ще в квітні, як була погода?

Опубліковано

Да, кстати - за круг отдельный респект :) забыл упомянуть.

еще видел как делали объездную Липины-Дачное.

еще как на перекресток липинский и объездной выезжать от церкви в Теремно то была радикальная дырка

в асфальте на всю полосу. много пипла там полегло при наличии встречного движения. дык заделали.

респект :))

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Почали робити вулицю біля мене. Поклали приємний асфальт (я вже думав, що його тут ніколи не буде). Почали з кінця коперніка і рухаються в сторону суворова. Певно готуються до того, щоб пустити по цим дорогам маршруткі. Кажуть, скоро значить будуть пішохідний перехід робити...

post-81-1215780655.jpg post-81-1215780645.jpg

Опубліковано

Огиенко, aka Героев Пограничников полностью обновлена.

теперь там страшно переходить улицу - все летают. а раньше ползали 3 км/час

Опубліковано

Невеличку вуличку Богомольця (на Балці) і то зробили.

Повністю заасвальтували з нуля, я навіть не чекав такого!

А Конякіна (від кільця до Варшавки) будуть ше декілька тижнів як мінімум робити, повністю міняються бардюри і кладеться на все полотно покриття. А латання дир місяць тому біло зроблене лише з метою хорошої подушки, розумно)))

ЦІкаво, невже це наші, волинські, підрядники так шпарять??

Опубліковано

сейчас начнут ремонтировать московскую, декабристов и другие улицы по направлению к балке.

Опубліковано

Що цікаво, повністю поклали полотно на вул. Холмській здаєтсья (та що йде до сапалаївки ріки перпендикулярно коперніка), а там зроду не те що асфальта - дороги не було. Весною взагалі не пройти.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...