Перейти до змісту

Розбий Шибу об дорогу!

Plum

Рекомендовані повідомлення

а струмівка? дорогу розширають - респект!!!

але асфальт кладуть на смолу политу на землю!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 268
  • Створено
  • Остання відповідь

Сьогодні і таким самим способом латали Стрілецьку, це радує шо шось роблять з дорогами, але поки не поміняють технологію...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

корисна статейка. чому в нас найближчим часом не буде файних доріг :(

©dorogi.lutsk.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На струмівці дорога фінансується обладміністрацією, це зовсім інші гроші...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але асфальт кладе одна й та сама фырма.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Минуту назад ехал по Соборности, ребята с апаратами раздувают воду а их колеги лепят в мокрые дыры асфальт. И как это можно назвать? Не хватает ДЕНЕГ или не хватает того же дефицитного УМА? Или я не прав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почему предприятия которые делают ремонт дороги не несут ответственности за его качество? Должны же быть какие-то акты, подтверждающие качество сделаной работы. Кто за етим должен следить? Почему такая халтура оплачиваеться вообще?

З.Ы. Сорри за каламбур

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні в дощ знов латали 33 тій, тільки з іншої сторони... Луцькавтодор там проводили "ремонт". Коли це вже закінчиться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні я мав можливість спостерігати, як наші мужні автодорівці, не зважаючи на важкі погодні умови, виконують свій громадянський обов'язок -- ремонтують дороги міста... Я не міг не зупинитись біля них і не сфотографувати ЦЕ (пробачте за якість -- фотографував телефоном).

post-51-1156277306.jpg

post-51-1156277321.jpg

post-51-1156277332.jpg

Після того як я вийшов з машини, почав фотографувати і сказав цим трударям, що ці фотографії обов'язково побачать в міській раді, вони почали мені погрожувати, закривати обличчя, закривати, а згодом і спробували вирвати з рук, телефон, переконуючи що я "ніхто, шоб здєсь фотографувати", робили погрожуючі рухи лопатами і запевняли, що номер мого автомобіля вони запам'ятали, і я ще пожалкую, що тут зупинився. Я запропонував позичити їм ручку, щоб вони записали номер, а то ще, не доведи Господи, забудуть. Якщо процитувати їхню відповідь, викинувши з неї матюки, то получиться щось на зразок "... .... ... . .. ... .. атсюда!"

Висказавши свою думку про них, і пояснивши, що в цю "тижневу пломбу" вони закопують мої, як платника податку з власника транспортного засобу, гроші, я поїхав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ці роботяги по суті нівчому не винні.. якщо подумати..

злі на всіх

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ці роботяги по суті нівчому не винні.. якщо подумати..

як це не винні? Вони що, не знають технологію вкладання асфальту? Знають, інакше не працювали б там. А якщо почнеться якась двіжуха, то запитають якраз з них, бо начальство скаже "я не заставляв в дощ класти".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НЕТ СЛОВ! Делать все через жопу у нас становится хорошей традицией...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

звісно .. якби вони були свідомі..вони б хні не робили..

а якщо представити що вони думають як нагодувати своїх дітей і жінок.. і що іншої роботи зараз немає.. і що університетів вони не закінчували..і що вони є лише виконавцями.. і що взагалі .. отака от срака..

ех..

я просто про те що винні всеодно вище стоящі.. і влада. .і країна ..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але я впевнений, що якби кожен третій, чи хоч коже п'ятий водій біля них зупинявся і матюкав за таку роботу -- завтра вони знову в дощ не вийшли б!

Потрібен народний контроль над використанням народних грошей!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давайте автодора запитаємо, чи дотримані технологічні вимоги під час вкладення сфотографованими істотами асфальту? Чи була вказівка вкладати асфальт під час/після дощу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Впринципі, акти виконаних робіт ніхто не відміняв ще з часів СССР. І на кожну ремонтну операцію є такий акт підписаний приймаючою організацією - міськрадою. Цікаво, хто підписується :) Без цих актів КРУ їх дуже швидко б накрила, а так все гарно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от бачте..всеодно на це дає хтось добро.. от його тра і жучить.. що він просажує наші кошти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але ніхто не знає хто це, от якшо взнати можна гнати тоді

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот она, сознательность среднего класса, прямо как в учебнике :()

биг респект. Осталось только найти друга директора той конторы, что ремонтирует чтобы он спросил в тесном кругу "шож ты вася херню порешь ?" :()

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Впринципі, акти виконаних робіт ніхто не відміняв ще з часів СССР. І на кожну ремонтну операцію є такий акт підписаний приймаючою організацією - міськрадою. Цікаво, хто підписується :) Без цих актів КРУ їх дуже швидко б накрила, а так все гарно...

Начальник Луцького КРУ мій родич. Можна поцікавитись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Plum

А таких фоток тре побільше! Якщо ми все ж сплануємо акцію, то вони дуже знадобляться. Хай бачать, куди йдуть наші гроші і хай прокоментують кожне фото. Можливо ми тут "зря волни ганяємо", це така нова технологія асфальтовкладання! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В них в дощ при виконанні "ремонтних робіт" ще при союзі зарплата закривалась по вищому тарифу.Але незважаючи на роботу в дощ внас ремонт доріг в порівняні з Львівщеною ще божеський. Там в яму накидали щебінь, залили смолою (пару капель), пристукали лопатою - ремонт закінчено.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А таких фоток тре побільше! Якщо ми все ж сплануємо акцію, то вони дуже знадобляться. Хай бачать, куди йдуть наші гроші і хай прокоментують кожне фото. Можливо ми тут "зря волни ганяємо", це така нова технологія асфальтовкладання!

Ага, ага. Фоток треба побільше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

по этому рапорту в давно знакомом стиле отлично понимаешь, что правильно пел Гребенщиков:

...И пока не зарыт государственный прах

Эта баржа едва ли покинет мель

И все равно - ху там у них наверху...

грандиозная цифра в тысячах квадратных меров (почему не миллиметров - еще больше бы получилось?) не более чем штатная совковая показуха :angry: небось кинули лопату асфальта на выбоину, а посчитали погонный метр, или, учитывая ширину дороги, получится уже 10-20 метров квадратных. километр заплаток - уже бравый рапорт про "освоение" городского миллиона гривен

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Статистика млін. Там часто одні цифри, які не вигідно, не показують, а ті які в пользу так тільки їх і показувати =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...