Перейти до змісту

Розбий Шибу об дорогу!

Plum

Рекомендовані повідомлення

ДАВАЙТЕ ЗАМУТИМ ПОДВІЖНЯЧІМ!!!!!!!!!!!!!!

МОЖЕ З МУСАРАМИ ПОГАНЯЕМ!!!!!!

ТРЕБА НА КІЄВСКІЙ ПЕРИКРИВАТИ БІЛЬШИЙ ЕФЕКТ БУДЕ!!!!!!!

ТОДІ КОЛИ І ДЕ ЗБИРАЄМОСЬ!!!!!

ДАВАЙТЕ ПОБИСТРИШЕ А ТО НА МОРЕ ГАЗУЮ!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 268
  • Створено
  • Остання відповідь

Кльова ідея, може тимчасово розділ на форумі замутити під це діло, де будуть конкретні пропозиції по темах. Щоб було видно, що на даному етапі реалізовано, що ні. Якщо робити таку акцію, то дійсно все треба прорахувати, щоб не сказали, нема пацанам до чого взятися. Пам’ятаю, як був в Львові кілька місяців назад: там мера звинувачували в занедбанні історичних цінностей міста. Так от, там стояли стенди з фото, доволі таки наочні, люди підходили, дивились. Якби зробити пару десятків фото з наших "автобанів", наприклад, біля Променя поворот на Стрілецьку, там взагалі екстрім-траса! Ну це так, ідея..

А якби був окремий підрозділ в форумі, то його можна поділити на теми: "Учасники акції" - точно хто буде, хто за шо відповідатиме, "Інформаційна підтримка" - пропозиції по інформ. освітленню події, "Пропозиції по часу і місцю проведення" та ін. Це в тому разі, якщо ми вже точно вирішили щось робити, а не так, балакати на сайті...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мда... без фінансової підтримки якоїсь партії (чи якихось заклятих друзів нині сущого мера) цивілізований і наочний протест не получиться.

Можу взяти на себе фотографірування окрамих вулиць (Дубнівська - по ній щодня їжджу). Знаю жосткі місця по Перемоги, Соборності.

Літом я на скутері катаюсь. Якщо для машини велика яма - це погано для підвіски, то в скутері погано для всього, в т.ч. для водія.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2Yarchik&kmd

5 баллов за конструктивизм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

нету меня в луцке, да не охота в отпуске над этм думать... приеду - порешаем конкретней! я буду в списках первым, если по-серьезному организуецца...

ЗЫ удивляет отсутствие vanus'a, он ведь по дорогам тут... просветил бы хоть немного, уверен, камней подводных он намного больше нас нароет..(или в асфальт закатает! :) )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЗЫ удивляет отсутствие vanus'a, он ведь по дорогам тут... просветил бы хоть немного, уверен, камней подводных он намного больше нас нароет..(или в асфальт закатает! :) )

Вануса немає в місті, обіцяв ввечері підключитись до розмови.

2Yarchik:

Блокувати дорожну техніку -- це жесть, особливо катки :rotate::naezd:

:D

Завтра постараюсь зв'язатись з Порою та БЮТ, послухати що вони думають, запросити їх в цей форум.

Хто візьме на себе таксистів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гражадані форумчіна!тепер свою думку скажу я!да дейтсвітельно гроші ми платим не маленькі-а дорогі в принципі кращими не стають!латання як таке реально до першого заморозку!і все!якщо дороги перероблювати то до сонови!а в нас таке не роблять!Дпаішніків тоже за задніцу треба брати!я як їхав в 33 градусну жару і прозрівав-Тіри валять гружонні як дурні!а за ними зразу ж колія робиться!так що не виконують вони свої обов!язки як слід!

далі на рахунок маніфесту!ідея не моя!організатор у нас другий!Рейсерів я можу сповістити про дату і час даної акції-але заставити приїжати я нікого не можу і не буду!тому що у клжного громадянина є своя думка на все!комусь може буде даже впадло!

просто тупо приїхати і мітингувати-я навіть і не знаю!ну таксісти нас думаю підтримають!повинні-вони ж ганяють ночами і ями з люками відкрити ловлять!

доречі якщо гнати-то гнати на всіх!і на Жекі і на патрульних!і на ДАІ!

тому що патрульні нічого не роблять тим людям,які люкі піздять і в які ми потім в"їжаєм!Жекі повинні ті люкі ставити назад(нові)і доречі мене просто вражає пильність наших доріг-я вже задовбався міняти фільтри повтряні!чому їх не чистять?чому в жарку погоду водою не поливаютЬ???

за ДАІ я вже написав вище!

так що я гадаю що треба підготовитись до цього хвайно!!це ж вам не "булька з носа" ггггг

так що свою думку я виразив-думаю багато з нас (рейсерів) цю акцію підтримаю!і доречі треба якісь рупори пробити!і колоною по місту понарізати!познімати найбільш галімі участки доріг на фото!і обклеїти ними міську раду!от врожді висказався............

Дякую за увагу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оскільки я буваю на нарадах у міськвиконкомі по дорогах то хочу прояснити ситуацію!

Раджу вам прочитати Луцький Замок за 10 серпня на сторінці №2

(а потім і ст №5)

1. Я за Шибу не голосував бо навіть і не знав хто він ЗОВСІМ.

Але скажу що те що йому лишила стара влада це ЖАХ. Борги, борги борги і "не понятно за ЩО"! Зразу після виборів всі кинулись до суду і без проблем виграли справи і заблокували місьвиконкомні рахунки. Всі поступлення в місцбюджет йшли на погашення боргів. Це звязало руки меру.

2. Навесні мер зібрав всіх дорожників і звернувся до нас як до патріотів як до громадян міста виконати "за так" аварійний ремонт ХТО скільки зможе. а також спитав порад виключно усіх керівників що найкраще можна зробити. Зійшлись на аварійновідновлювальному ремонті (ямковий). Приступило до роботи МП"Шлях", ЗАТ"Луцькавтодор", ВАТ "Волиньоблавтодор" (державна корпорація Укравтодор"). по собі скажу що це була вул Глушець що огинає парк відпочинку ім Л.Українки. Були засипані основні ями.

мер дав слово що оплатитьі роботи майбутні без проблем.

3. Мер стримав своє слово через місяць.

4. Наш Мер вперше за всю історію міста зробив великий крок на подолання бандитизму у владі. Він роздав роботу всім дорожникам у м.Луцьку ( при старій владі роботи виконувала тільки одна фірма а всі інші підбирали крихти, що і привело до зруйнування найбільших дорожних організацій в т.ч. і нашої).

5. Ми взялись за роботу і при пильному нагляді мерії через відповідальну особу (заст. Корчук) були підписані акти вик. робіт і пішла проплата!!!!!! попри намагання нач. УЖКГ (який є останній зі старої гвардії) якось роздати роботу на свій давно протоптаний лад.

6.Наше підприємство написало листа Шибі - Що ми зобовязуємось виконати всі поставлені вами задачі по ремонту доріг міста луцька до 24 серпня 2006р. як патріоти в першу чергуі цим привітаємо всіх жителів з наступаючим святом. Працювати важко не хватає досвідчених працівників які порозбігались за ці 5 років.

7. Шкода те що найкрупніші фірми Луцька не схотіли дати і тисячі грн на допомогу хоч і отримали за даром величезні земельні ділянки від міста в минулому.

Я підтимую мера бо він зробив перший правильний крок і не почав заробляти собі на і так збіднілому місті.

Раджу всім вам зробити акцію біля облради і попросити п.Бондаря принести від президента пару міліонів грн. щоб хоч якось забрати з києва ті гроші які ми платимо за дороги, і помогти цим підготуватись до зими. Адже він (Бондар) коли було свято дорожників минулого року не запросив на урочисту і не привітав жодну дорожну організацію з міста.

шкода.... навіть Француз собі такого не дозволяв

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Vanus

От тіки нефік того Шибу атмазувати.

Доріг нема. бо борги !

А сміття на вулицях, теж борги ?

А ЖЕКи і ремонт дахів ?

А де ж моя гаряча вода з 1 серпня ?

Зроблено пшик, а атмазок гора. :rotate:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ось -- появився експерт в даному питанні, і тепер ми хоч знаємо де мітингувати і до кого звертатись з вимогами :naezd:

Значить мітингуватимемо на Київському майдані, будемо вимагати виділення коштів з держбюджету для ремонту доріг в нашому місті.

vanus, як патріот і зацікавлена особа (адже частина "пирога" в випадку нашої перемоги дістанеться саме йому :rotate: ) просто зобов'язаний підігнати до облдержадміністрації дорожну техніку -- грейдери, асфальтоукладчики і мітингувати разом з народом :D

Щоб нас почули у Києві -- необхідно залучити національні телеканали -- Перший національний, 1+1, Інтер. Можна також написати на Українську Правду (www.pravda.com.ua) -- наскільки я знаю, цей ресурс читають всі високопосадовці нашої держави.

Один з варіантів привертання уваги державного керівництва -- перекриття в'їзду в Луцьк з київського напрямку.

ЧАСУ ЛИШИЛОСЬ МАЛО -- ЗИМА ВЖЕ БЛИЗЬКО!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2vanus

браво!

оце я і мав на увазі! все робиться, може ми того не помічаєм, але воно як суслік: він є, але не видно!

отже акція має відбутись під облдержадміністрацією, на київській площі і трошки не з тією метою....

си ю , бойз! :rotate:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нікого я не отмазую. А прокормити колектив 4 місяці важко і на Шибу злість виникає і у мене, але я реально дивлюсь на речі. А про свою частину пирога......якщо я дорожник то що прибутків не повинен мати чи як...на базарі торгують - накручують але ніхто не возмущається, машии купують теж накручують але всім пофіг, в бари ходять теж. А хто за дарма хоче все робити то будьласка.

А нарахунок забастовкі скажу що перше треба написати на імя Бондаря відкритий лист в газеті такого типу.

Пане Бондарю!

Ви як будучи обраним народним депутатом від Луцька, поставлені головою Волинської ОДА, знаючи тяжку ситуацію з фінасуванням міста, будучи жителем та патріотом нашого спільного дому, займаючи таку високу посаду через довіру населення міста мусите вислухати наше прохання. Просимо Вас віднайти кошти та допомогти місту з впорядкуванням доріг та зняти ярмо навішане на нього попередньою владою!

В противному випадку ми знімаємо з Вас всі наші віддані голоси та висловлюємо Вам недовіру.

далі підписи...

Хоча наврядчи він Вас почує бо радники у нього усі з старої команди мерії.

Дороги - ДОРОГІ! та Бездоріжжя - ДОРОЖЧЕ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я і не кажу, що ти повинен відмовитись від заробітку. Ми для того і працюємо, щоб заробляти. Я ковбасу також задарма не роздаю наліво і направо...

Я просто веду до того, що ти, як особа зацікавлена (а цього не заперечиш), повинен приєднатись до акції. Від цього виграють всі -- і місто (привабливість міста), і водії (цілі машини), і дорожники (реальна робота, на якій можна заробити на прожиття)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПіСі А тоді і ідіть бастуйте і не забутьте мені подзвонити.

Хоча я думаю може і почує, може і поможе, хочу і надіюсь на це.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2Skaarj

На рахунок таксистів було б непогано. Можу навіть попитатись в знайомих чи вони зможуть це зробити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную учасникам форуму завести журнали, в яких вони зможуть збирати підписи на підтримку листа-звернення до пана Бондаря. Паралельно з цим створити на нашому форумі тему, в якій буде опубліковано цей лист, а учасники форуму будуть записувати імена людей, котрі додали свої підписи на підтримку нашої акції.

Лист може бути приблизно такого змісту:

Голові Волинської обласної Державної Адміністрації

Бондарю Володимиру Нальковичу

Шановний пане Бондарю!

Ви, будучи обраним народним депутатом від міста Луцька, поставлені Головою Волинської обласної Державної Адміністрації, знаючи тяжку ситуацію з фінасуванням міста, будучи жителем та патріотом нашого спільного дому, займаючи таку високу посаду через довіру населення міста мусите вислухати наше прохання. Дуже багато обіцянок ми, жителі міста, вислухали від представників влади, проте реальних дій з їхнього боку допоки так і не побачили.

Ми в категоричній формі просимо Вас звернути увагу на проблему доріг у нашому місті і посприяти її найшвидшому вирішенню, віднайшовши кошти на фінансування повномаштабних ремонтних робіт.

У випадку, якщо представники міської і обласної влади не підуть на зустріч жителям міста, ми змушені будемо привертати увагу керівників нашої Держави до місцевої проблеми, влаштовуючи акції протесту і закриваючи вулиці міста для вільного пересування транспорту. Народ не може постійно терпіти знущання, опустивши голову. Ми з готовністю відстоювали ідеали Помаранчевої революції на майдані нашого міста, і з такою ж готовністю будемо захищати наші інтереси, інтереси жителів нашої спільної домівки - міста Луцька. Ви, як народний обранець, зобов'язані відстоювати інтереси народу, що Вас обрав. Сподіваємось на Ваше розуміння і підтримку.

До публікації цього листа в новоствореній темі приймаються корективи в текст листа. Хто у нас з юридичною освітою? :(

Також нам потрібна консультація по формату журналів, в яких будуть збиратись підписи. Я так думаю, що одних підписів буде мало -- потрібно додавати прізвище, ім'я, по-батькові і, можливо, серію і номер паспорта особи, котра додала підпис.

КОЖЕН З ВАС ЗМОЖЕ ЗІБРАТИ ТРОХИ ПІДПИСІВ У ПІД'ЇЗДІ, БУДИНКУ, ПО МІСЦЮ РОБОТИ ЧИ НАВЧАННЯ, В КОЛІ ДРУЗІВ І Т.Д.! ДРУЗІ -- БУДЬТЕ АКТИВНИМИ! МОЖЛИВО ЗАРАЗ ВИРІШИТЬСЯ ПИТАННЯ, ЯКЕ ТУРБУЄ НАС ВЖЕ БАГАТО РОКІВ!

Після того, як підписи буде зібрано, потрібно зібрати всі журнали, приєднати до них сам лист, фотографії наших "чудових" доріг і роздруківку відповідної теми на форумі і надіслати заказним листом на ім'я Бондаря В.Н. до облдержадміністрації. Попередньо можні зробити нотаріально завірену копію всього, що відсилається цим листом, щоб мати підтвердження. Після цього, згідно з чинним законодавством, у Бондаря буде один місяць на офіційну відповідь на цей лист. Вивчивши відповідь, ми зможемо приймати рішення про формат проведення акцій протесту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну от це вже конструктив, думаю на такі листи просто неможливо не дати відповідь, чи навіть дію якусь виконати. Сподіваюсь, що це не дасть повід Бондарю просто понагинати Шибу і цим скинути проблему знову на місто а реально привезти з Києва пару міліонів на ремонт і хоч один на зиму!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В тексті листа можна зіслатися на Закон України «Про місцеві державні адміністрації», який передбачає:

Стаття 18. Повноваження в галузі бюджету та фінансів

Місцева державна адміністрація:

...

4) здійснює фінансування підприємств, установ та організацій освіти, культури, науки, охорони здоров'я, фізичної культури і спорту, соціального захисту населення, переданих у встановленому законом порядку в управління місцевій державній адміністрації вищими органами державної та виконавчої влади або органами місцевого самоврядування, що представляють спільні інтереси територіальних громад, а також заходів, пов'язаних із розвитком житловокомунального господарства, благоустроєм та шляховим будівництвом, охороною довкілля та громадського порядку, інших заходів, передбачених законодавством;

5) у спільних інтересах територіальних громад об'єднує на договірній основі бюджетні кошти з коштами підприємств, установ, організацій та населення для будівництва, розширення, реконструкції, ремонту та утримання виробничих підприємств, транспорту, мереж тепло-, водо-, газо-, енергозабезпечення, шляхів, зв'язку, служб з обслуговування населення, закладів охорони здоров'я, торгівлі, освіти, культури, соціального забезпечення житлово-комунальних об'єктів, в тому числі їх придбання для задоволення потреб населення та фінансує здійснення цих заходів;

Фактично, треба прямо просити - добитися передачі коштів, сплачених автомобілістами Волині (Луцька) до місцевого бюджету для проведення ремонту доріг. Облдержадміністрація може лише надати кошти, а організацією робіт повинна зайнятися міська рада.

І ще одна мулька:

Закон України "Про автомобільні дороги"

Стаття 21. Відповідальність органів місцевого самоврядування за функціонування та розвиток вулиць і доріг міст та інших населених пунктів

Органи місцевого самоврядування, що управляють функціонуванням та розвитком вулиць і доріг міст та інших населених пунктів, відповідають за:

1) стан вулиць і доріг міст та інших населених пунктів відповідно до діючих норм, у тому числі щодо безпеки руху транспортних засобів і пішоходів;

2) якість робіт з проектування, будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг міст та інших населених пунктів;

3) розміщення технічних засобів організації дорожнього руху, об'єктів дорожнього сервісу та рекламоносіїв;

4) відшкодування збитків користувачам вулиць і доріг міст та інших населених пунктів, що виникли через їх незадовільний стан, у порядку, визначеному законом.

Отже, всі стрілки переводяться на орган місцевого самоврядування, тобто - на міськраду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ярчик а ти дивився закон який дозволяє забирати ці кошти і направляти на зарплату в школи та медичні установи. Я вже це описував на форумі такщо порийся якщо маєш час і побачиш.

Я маю на увазі гроші сплачені автомобілістами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ця акція пройде масово і організовано (так як зазначалось вище: телебачення, підписи, листи-звернення) з чітко продуманими вимогами і з сформульованими наслідками, то вона не буде проігнорована п. Бондаром. Тому що маштаб акції буде вже не внутріміський, навіть не внутріобласний, а вийде на державний рівень, його побачить вся країна. І я не думаю, що в Києві проігнорують таким заходом, а отже і дадуть " по шапці" нашому губернатору. Тільки невпевнений що та "шапка" нам на користь піде.

Пропоную цей лист зробити в кількох примірниках і розіслати не тільки п. Шибі і п. Бондарю, а й до міністерства і навіть до нового прем`єра. Думаю, лишнім воно не буде, а можливо й допоможе.

Але в мене є один сумнів на рахунок Києва. Якщо ми, чи наш губернатор, добємось фінансування, завтра кожен обласний центр буде робити теж саме. А я впевнений, що Києву це несподобається. А отже знову тупик.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

головне бути першими

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ярчик а ти дивився закон який дозволяє забирати ці кошти і направляти на зарплату в школи та медичні установи. Я вже це описував на форумі такщо порийся якщо маєш час і побачиш.

Я маю на увазі гроші сплачені автомобілістами.

Закон України «Про джерела фінансування дорожнього господарства України»:

Стаття 2. Витрати, пов'язані з будівництвом, реконструкцією, ремонтом і утриманням автомобільних доріг, здійснюються за рахунок бюджетних та інших коштів для реалізації програм розвитку дорожнього господарства України....

Зазначені кошти не підлягають вилученню або витрачанню на цілі, не пов'язані з потребами дорожнього господарства.

Закон забороняє витрачання дорожних грошей на щось інше. Змін чи доповнень, які б скасовували це положення, я не знайшов. Якщо хтось з місцевих керівників "властью мне данной" змінює напрямок витрачання коштів - то за це треба притягати до відповідальності.

І ще я надибав, що в дійсності всі кошти, сплачені автомобілістами, платяться до місцевого бюджету, а не йдуть в Київ. От би порівняти картину надходжень коштів по Волині - і картину витрачання: скільки було отримано, і скільки, кому та за що було сплачено "автомобільних" грошей.

Може, звернемося з колективною вимогою про надання такої інформації? Я оформлю це як адвокатський запит :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А это идея!!!

хотя даже если и получим смету, ни к чему это не приведет, ибо.... впомнил случай , когда сын/зять/сват Кривицкого "выиграл" тендер на освещение пр. Воли.... фонари , которые там стоят сейчас стоят не помню точно, но в районе 80тыс. грн/ шт.!(это если верить смете :lol: )

так же и тут может быть: залатали, мол , на все деньги что поступили 236 метров дороги.... асфальт/смола/техника подорожали...

так что надо давить их катками(в смысле на мозги капать :lol:), а не спрашивать где деньги и дороги!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

как бы нас эти активисты не опередили.. выпрут Шибу, с кого тогда спросим? :unsure:

post-32-1155742531.jpg

это сегодня в центре сфоткано, я там разумеется тоже отметился

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Я думаю запит це дуже конструктивно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мда, Всі ви схожі на...

та ладно не будьте простими інструментами чиїхось інтриг. Не піддавайтесь провокаціям. Ну не хочуть старі кадри нового мера, хочуть щоб усе було по старому і ставлять всілякі палки в колеса.

Наприклад Луцьктепло вперто не хоче подавати воду гарячу то чому не виступити проти їхнього керівника, хто дав йому таку владу заради власних інтересів і політичних поглядів не вмикати підігрів води. до Свята або включать воду або підуть на пенсію.

А на рахунок доріг то на околицях їх ніколи не робили!!!! Це вони просто трималися сяк так. А зараз починають латати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...