Перейти до змісту

Розбий Шибу об дорогу!

Plum

Рекомендовані повідомлення

Пропоную організувати акцію протесту "Розбий Шибу об дорогу!". Метою акції буде привертання уваги до дорожньої проблеми у нашому місті.

Одним з основних пунктів передвиборчої програми Шиби була обіцянка відремонтувати дороги міста. Ця обіцянка виконана не була. Більше того, дороги стали ще гірші, ніж були при попередньому мерові.

Мало того, що автомобілі на Україні одні з найдорожчих в Європі, так жителі нашого міста ще й витрачають шалені гроші на ремонти підвісок, купівлю нової гуми і т.д., хоча і податок з власника транспортного засобу також платять немалий.

ЛЮДИ, ДОСИТЬ МОВЧАТИ! ПОТРІБНО ДІЯТИ!

Пропоную вибрати якийсь день (бажано на наступному тижні) і зібрати якомога більшу кількість автомобілістів перед міською і обласною радами, перекривши рух по вулиці Богдана Хмельницького і на Київському майдані. І стояти там і сигналити до тих пір, поки до народу не вийдуть представники влади і не скажуть нам, накінець, коли будуть відремонтовані дороги міста.

Телебачення запросити ОБОВ'ЯЗКОВО! І чим більше каналів, тим краще.

Які будуть пропозиції?

2Kibudon:

Сподіваюсь що ти організуєш всю "рейсерську" братію на участь в цій акії...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 268
  • Створено
  • Остання відповідь

"перекривши рух по вулиці Богдана Хмельницького" это разве законно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А те що вони роблять -- це законно?

Померанчева революція і перекриття Майдану також були сумнівно законні.

Не думаю що нас будуть давити танками :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І що це дасть?

Хіба що почути в свою адресу декілька сотень матів від розгніваних людей які хотіли би потрапити з однієї частини міста в іншу.

П.В.

/// Величина людської "глупоти" вимірюється хорошими проте недоречними вчинками/// :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2Plum

Згоден. Дороги в нас не в найкращому стані. Треба щось робити :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дк, Шиба вроді в реанімації лежить в лікарні. Хто ж тоді виходити буде? треба дочекатись, поки випустять, а вже тоді їхати під облраду.

+ перед облрадою велика площа - на неї можна виїхати без перешкоди іншим, а от перекривати вул. Б.Хмельницького справді ризиковано, хіба зайняти стоянку перед міськрадою...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Законно, не законно... В дорожных пробках нет ничего не законного!!!!!! (Улочка узкая, движение интенсивное, а тут еще кто-то повернул не удачно....) Я всеми руками за!!!!!!!!!!!!!!!

Огласите дату выезда...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І що це дасть?

Хіба що почути в свою адресу декілька сотень матів від розгніваних людей які хотіли би потрапити з однієї частини міста в іншу.

потрапити з однієї частини міста в іншу, минувши вул. Богдана Хмельницького, не є проблематично. Так чи інакше рух по цій вулиці ЗАКРИТИЙ для всіх учасників дорожнього руху, крім маршрутних таксі і тролейбусів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І що це дасть?

потрапити з однієї частини міста в іншу, минувши вул. Богдана Хмельницького, не є проблематично. Так чи інакше рух по цій вулиці ЗАКРИТИЙ для всіх учасників дорожнього руху, крім маршрутних таксі і тролейбусів.

я про них і говорю. (перекрити рух тролейбусів - це дуже вже по дурному).

Як варіант пропоную перекрити і Ковельську біля Автодору, а ще краще виїхати до знаку на виїзді до Рівного і там перекрити рух, ????? є безліч місць щоб протестувати. Не варто ускладнювати людей ще й проблемою вчасного проїзду з пункту А до пункту Б.

І акція не дасть практичних результатів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дк, Шиба вроді в реанімації лежить в лікарні. Хто ж тоді виходити буде? треба дочекатись, поки випустять, а вже тоді їхати під облраду.

+ перед облрадою велика площа - на неї можна виїхати без перешкоди іншим, а от перекривати вул. Б.Хмельницького справді ризиковано, хіба зайняти стоянку перед міськрадою...

так а що нам, чекати поки Шиба одужає і тоді вимагати наводити порядок у місті? Якщо він не спроможний -- хай або подає у відставку, або призначить людину, яка займеться цим питанням. Фідель Кастро також у лікарні, але ж він призначив (вперше за 40 з копіками років!) людину, яка буде керувати країною, поки він не одужає :D

Хто з вас бачив хоч щось виконане з того, що обіцяла нинішня влада? І я не бачив. Це стосується і доріг, і гарячої води, і корупції в державних установах і т.д. Тоді для чого нам така влада?..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібно спробувати підключити до акції Пору і/або БЮТ. Хто з форумчан може допомогти? Я зі свого боку спробую знайти там зв'язки через свїх знайомих, але якщо у когось є там зв'язки -- було б ще краще

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це дасть результати якщо це покажуть так скажем, по 1+1, або інтері, думаю тоді шось реально може бути. Я думаю якшо це все продумати, людей знайдеться чимало яким їздити по цим ямам, горбам, і обїжджати люки вже налоїло так шо ну...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я участвую и пару знакомых с машинами приведу. огласите дату и время выезда

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а палатки будем ставити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гей, гарячі парні!

не тра сильно кіпішувать!

треба все обдумать , а тоді робить, інакше толку з того буде нуль!

якшо толпочка машин під"їде на Хмельницького, навіть з лозунгами і транспарантами, це ніц не дає!!!!

якшо збирати, то ВСІХ автомобілістів міста і з мєгафоном їздити по вулицям з кінцевою точкою десь під міськрадою плюс підключити до цього зацікавлені партії , особи і т.п.

а подібна неаргументована(саме так) акція буде пшиком, бо майдани не так збирають!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нада придумать нєчто, за шо ви|буть міське керівництво. В облдержадміністрації (hint - там і галасувати).

А на передвиборчі обіцянки всім начхать....до наступних виборів :D

До речі, дороги трохи роблять, по Гордіюк "слоник" їздить, і плюйлоцца камінчиками

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так хто в нас за Шибу годосував?? :D

МАємо те що маємо!

А взагалі все треба культурно провести :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не мешало бы связаться с профкомами таксистов, они уж точно такую акцию поддержат, 2000 машин гдето. И автоколоной по городу с транспорантами и плакатами, а там ,гляди, можно и пробку на Хмельницкого организовать. Думаю многие ЗА такую акцию, до боли в груди надоели эти "сталинградские" дороги..

ЛЮДИ, ДОСИТЬ МОВЧАТИ! ПОТРІБНО ДІЯТИ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я только ЗА! Присоединюсь и буду сигналить! Действительно дороги гавно, а налоги и растоможка такая что на голову не оденешь! Вон , даже взять Белорусию и дороги ништяк и растоможка понты .... а у нас руки греют на автомобилистах. Я думаю акцию нужно замутить на короткое время например на 1 час, но реально , тоесть перекрыть всё.... тогда это привлекёт внимание общественности ...... и будет реальным предупреждением о глобальной акции.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бл...

як це все по дитячому.

Давайте підем до міськради і "набємо морду" меру бо він дороги не ремонтує.

Мо хто знає скільки коштує тонна асфальту, тонна щебеню?

Перш ніж говорити про європейські дороги мо слід розуміти скільки вартує ремонт?!

Мо краще віддати ті гроші на соцсферу?

Я не водій і машини не маю. тому сужу як пересічний громадян.

Так деякі дороги в жахливому стані, так ями вже зає... . Розумію що ремонт машини річ не зовсім дешева. Але та кількість машин яка є на даний момент в Луцьку - це жах. Це повний капець екології міста, а тут живуть наші діти і дихають всією цією гидотою.

Перед тим як протестувати необхідно дати відповіді на наступні питання:

1. Чому дороги після ремонти знову стають такими як були і до нього (деш. складові, крадіжки і т.д.

2. Хто руйнує дорожнє покриття? (чи не самі автомобілісти, вірніше їх надмірна кількість)

3. Чи варто нам руйнувати екологію?

П.В. Біля могу дому (багатоповерхівка) майже кожного дня юні мотоциклісти здійснють рейди по внутрішній дорозі. Крім того що вони створють аварійні ситуації. Їх ізда створює шум щось на зразок бензопили дружба.

П.В. Пішохи не РУЙНУЮТЬ дороги. Задумайтесь над цим!!!

.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бл...

як це все по дитячому.

Давайте підем до міськради і "набємо морду" меру бо він дороги не ремонтує.

Мо хто знає скільки коштує тонна асфальту, тонна щебеню?

Перш ніж говорити про європейські дороги мо слід розуміти скільки вартує ремонт?!

Мо краще віддати ті гроші на соцсферу?

Я не водій і машини не маю. тому сужу як пересічний громадян.

Так деякі дороги в жахливому стані, так ями вже зає... . Розумію що ремонт машини річ не зовсім дешева. Але та кількість машин яка є на даний момент в Луцьку - це жах. Це повний капець екології міста, а тут живуть наші діти і дихають всією цією гидотою.

1. Чому дороги після ремонти знову стають такими як були і до нього (деш. складові, крадіжки і т.д.

2. Хто руйнує дорожнє покриття? (чи не самі автомобілісти, вірніше їх надмірна кількість)

П.В. Біля могу дому (багатоповерхівка) майже кожного дня юні мотоциклісти здійснють рейди по внутрішній дорозі. Крім того що вони створють аварійні ситуації. Їх ізда створює шум щось на зразок бензопили дружба.

П.В. Пішохи не РУЙНУЮТЬ дороги. Задумайтесь над цим!!!

.

Соцсфера уважаемый zanj это бездонное дно, сколько туда не кидай-всегда мало..Вспомним хотя бы "Криворіжсталь", глотнула ее соцсфера и не икнула!Это во первых, во вторых: налоги с автосредств платятся и немалые, так что имеем право требовать!

По поводу "як це все по дитячому", призидента любимого как выбирали? Такими же методами пробуем к властям достучаться... Ведь действует же!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібно спробувати підключити до акції Пору і/або БЮТ. Хто з форумчан може допомогти? Я зі свого боку спробую знайти там зв'язки через свїх знайомих, але якщо у когось є там зв'язки -- було б ще краще

Телебачення підключити ОБОВЯЗКОВО!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zanj, кожен дивиться зі своєї точки зору. Якщо тобі ями не мішають, то вже точно і не допомагають.

Сільки коштує тона чого - треба запитати в vanus'а -- це він в нас по ремонту доріг.

Але я точно знаю, що я плачу ПОДАТОК з власника транспортного засобу, і я хочу, щоб цей транспортний засіб мав де їздити. І мені не потрібно, щоб гроші, які я сплачую на дороги, йшли на соцсферу -- для того я плачу масу інших податків.

Я згідний платити більший податок, за умови, якщо ці гроші будуть йти на ремонт доріг, і я зможу зекономити на ремонті підвіски.

Пішоходи не руйнують дороги, це правда. Але знайди мені пішохода, який буде переносити мені стільки вантажу і в той самий термін, як і моя машина. Тут одне з двох -- або експлуатувати машини, або вернутись до радянських дефіцитів, "блатів" і т.д., бо товар не буде не тільки чим доставляти, а і з чого виготовляти.

А якщо хтось хоче, щоб я перестав користуватись власним автомобілем, нехай годує моїх дітей або, хоча б, виплачує мені компенсацію в розмірі, наприклад, $350-400 в місяць.

Так що, zanj, ця розмова не приведе ні до чого. Не всім так легко як тобі -- дехто повинен мучитись і користуватись автомобілями :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але та кількість машин яка є на даний момент в Луцьку - це жах.

Ти в Києві був? От там -- жах. А в нас... просто місцями ширина доріг не призначена для такої кількості машин. І в більшості випадків є можливість це виправити (наприклад біля 5-ї школи є широченні тротуари, якими майже ніхто не користується. Якщо їх звузити вдвічі -- пішоходи не постраждають, зате водії будуть просто щасливі).

З цим нехай той самий Шиба і розберається, якщо вже обіцяв дороги робити. Нас, пересічних громадян, це повинно цікавити в останню чергу. Ми вибрали мера і платимо йому податки. От нехай він і розпорядиться ними грамотно, вбереже від розкрадання. Якщо йому мало податків щоб відразу зробити якісний ремонт -- нехай візьме кредит, це нормальна світова практика. Зробить дороги один раз добре -- вбереже себе від щорічних багатотисячних ремонтів, а зекономленими на ремонтах коштами виплачуватиме кредит. В нас вся держава розвивається на кредитах, то чому не можна так само розвивати місто?

скориставшись елементарними математичними прийомами можемо порахувати, що чим більше автомобілів в місті, тим більше податків платиться, відповідно тим більше грошей є на ремонт доріг. Скажу тобі по секрету, що якби машина в Луцьку була одна, то грошей не було б ні на ремонт доріг, ні на їх будівництво. А поскільки їх десятки, якщо не сотні тисяч, то і податків платиться достатньо, щоб дороги ремонтувались.

про це я писав вище. Якщо хтось буде утримувати мою сім'ю -- я згідний ходити пішки.

І що ти пропонуєш?.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...