Перейти до змісту

Розбий Шибу об дорогу!

Plum

Рекомендовані повідомлення

да и ещё есть подозрение. что девиз "автодора" "ни дождь, ни снег. ни град. не помешают нам". бо как клали раньше в дождь, то и сейчас кладут :)

Насправді (я не знаю технології) - але, мені здається, є в тому раціональне зерно. Вклали гарячий асфальт - його потрібно охолодити - бо проїде тролейбус (дура, кілька десятків тон) - і рови на тому асфальті лишить.. м'якому. А так все грамотно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 268
  • Створено
  • Остання відповідь

На Клима Савура (виїзд з ПАККО до 5 школи) накінецьто зробили ямочний ремонт, але чи надовго? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Насправді (я не знаю технології) - але, мені здається, є в тому раціональне зерно. Вклали гарячий асфальт - його потрібно охолодити - бо проїде тролейбус (дура, кілька десятків тон) - і рови на тому асфальті лишить.. м'якому. А так все грамотно.

:0016:

всьо грамотно. ага. а так від переохолодження і намокання елементи не спресовуються так як потрібно в один пласт, і розсипаються під колесами не те що тролейбуса, бабусі з кічкаровки на скутері :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

зараз будуть робити ремонт прибудинкових територій на вул. Г.Артемовсього, 1,3,5 якщо вистачить грошей то і 7. та 23А.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм. а дощ/сніг заважати не буде?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм. а дощ/сніг заважати не буде?
Нашим мужнім асфальтовкладальникам дощ/сніг ніколи не був на заваді, навіть тавпаки -- так не гаряче, і тариф за роботу більший :otk:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Луцкие дорожники настолько суровы, что укладывают асфальт прямо на разкисшую грунтовку, соблюдая положение и размеры колеи!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Луцкие дорожники настолько суровы, что иногда асфальт укладывает их!

или

Луцкие дорожники настолько суровы, что могут ложить асфальт без катка!

или

Луцкие дорожники настолько суровы, что могут ложить асфальт и без асфальта! :)

но

Луцкие дорожники настолько суровы, что бабло списывают в любом случае!

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Луцькі дорожники настільки суворі, що ложили вона на асфальт, на дороги, і на нас з вами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Луцкие дорожники настолько суровы, что иногда асфальт укладывает их!

или

Луцкие дорожники настолько суровы, что могут ложить асфальт без катка!

или

Луцкие дорожники настолько суровы, что могут ложить асфальт и без асфальта! :)

но

Луцкие дорожники настолько суровы, что бабло списывают в любом случае!

:)

Луцькі дорожники настільки суворі, що ложили вона на асфальт, на дороги, і на нас з вами

навіщо таке писати? Роботи з будівництва, реконструкції та капітального ремонту виконуються згідно проектно-кошторисної документації. І за додержанням цих вимого дуже пристально слідкують на всіх ланках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

навіщо таке писати? Роботи з будівництва, реконструкції та капітального ремонту виконуються згідно проектно-кошторисної документації. І за додержанням цих вимого дуже пристально слідкують на всіх ланках.
ахха... я особисто бачив, як асфальт кидають в ямки з водою, і як його кладуть в дощ. І це, між іншим, за мої ж гроші, як платника податків. На всіх ланках пристально слідкують де б то лишню гривню в кошторис дописати.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не рівняй ямковий ремонт до будівництва, реконструкції та капітального ремонту. це є різні речі, і на нього ніякої проектно-кошторисної документації не потрібно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну да правильно!.. Давайте назвемо по іншому і не будемо дотримуватись ніяких норм. Я б мовчав, якби на нього ще і коштів потрібно не було. А так -- мені абсолютно всерівно як воно називається -- ямковий ремонт чи будівництво. Туди закопують МОЇ гроші, а потім я ще і немалі гроші витрачаю на ремонт підвіски моєї ж машини.

Проїдься хоч один раз по вул. Єршова в самий кінець, між нафтобазою і автобазаром, і далі до фірми "Каскад-Продакшн", де розвертаються маршрутки. Ще з місяць, і там можна буде проїхати тільки гусеничною технікою, все що на колесах буде сідати на пороги. А я тудою їжджу по 6-8 разів на день. Ямковий ремонт ми робили за власний кошт, скидавшись всіма фірмами, які є в тому кінці. Тільки фірми-"сироти" Континіум (нафтобаза) і автомобільний ринок не дали ні копійки, бідують дуже, гади. І держава не дала ні копійки. А зараз і маршрутки туди відмовились їхати, бо там колеса погубити можна. Їде лише кожна четверта 12-ка, тобто маршрутку потрібно чекати ГОДИНУ, незважаючи в який бік їдеш, і незважаючи на погоду -- сніг, дощ, мороз, вітер... і обладнаної зупинки там також немає, от і мерзнуть люди по годині. А все чому? А все через препогану дорогу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі дороги за один рік в місті зробити не можливо! З часом думаю ситуація покращиться!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звісно, краще латати проспект Волі, який і так в досить непоганому стані, ніж зробити ті дороги, які дійсно потребують негайного ремонту, бо від доріг там лише назва лишилась. Зате на проспекті Волі більше людей побачать, що щось робилось, кудись гроші пішли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проїдься хоч один раз по вул. Єршова в самий кінець, між нафтобазою і автобазаром, і далі до фірми "Каскад-Продакшн", де розвертаються маршрутки. Ще з місяць, і там можна буде проїхати тільки гусеничною технікою, все що на колесах буде сідати на пороги. А я тудою їжджу по 6-8 разів на день.

Співчуваю тобі і твоїй машині :) Я якось проїхався з товаришем 23-м маршрутом, то думав що на тій дорозі маршрутка розлетиться. Навіть в селах дороги кращі, я не кажу про головні дороги, а віддалені, в поля так би мовити. А тут ніби в межах міста, а таке враження, що післявоєєний період на тих дорогах :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

улица 8 марта... вроде и от центра города недалеко. ремонт ее я не могу вспомнить.

сейчас ее состояние = прифронтовая дорога после артобстрела и авианалета тяжелыми помбардировщиками...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да от ви всі дороги положили по Соборності, Арцеулова і т. д., але судіть самі на слідуючий рік при отоплюючому якась труба прорве і ваша асфальтова дорога знову стане мрією!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі дороги за один рік в місті зробити не можливо! З часом думаю ситуація покращиться!

Намного важнее отремонтировать заезд во двор по пр. Соборности, чем ул. Кравчука по которой ходят две маршрутки:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось я, крім Луцьких вулиць, катаюсь ще по напрямку села ХХХХ, так вот, Шиба там ще не дорогу не зробив. А чо? Мордою об асфаль..- тьху, об грунтове болото його! А от біля села YYYY тож дороги ніх...нема. Та мож Шибу з бошкою в грязюці втопимо, а? Бо біля вхіду в підїзд асфальт не поклав? а те, що ями утворилися ще за кінця Совіцького Союзу, так то фігня. Як фігня і те, що з 91-го вони не те що не ремонтувалися, взагалі пох.... що вони там були. І чогось ніхто нікого об асфальт... Гм... Щоб то значило?

Ой, точно, каюся! Відродження? (від кільця Єршова до кільця Ків. міст) "робили" як Кучма завітав. Щебінем зі смолою поверх залишків покриття посипали.

Я перший рік його правління теж матюжився на чому світ стоїть на дороги. Але цього року - за що, а за дороги - немає чого скаржитися і, вибачте, вий....ся. І це не враховуючи прибудинкових замін покриття.

Так що краще, пані та панове, ви б голови свої побили б об стіну.

З.І. Все ІМХО. Для флейму, незгоди і т.д. - в особисті повідомлення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

А давайте згадаємо Боратин і дорогу до будівництва однієї оселі, яка має не останнє відношення до нинішнього мера і про водопровід з міста луцька до цього будівництва.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если тема о мэре, то причем тут сельские шляхи? :0153:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оффтоп:

2serega  уточни за чей счёт банкет.... чтобы знать кто платил....
если бы хотелось потратить чуть денег - можно сделать скважину, и получать чистую воду,
а не ту что из крана и ставить кучу фильтров
так что твой "вариант" невыдерживает критики

тоже самое и с дорогой к Боратыну и в самом Боратыне (покатайся по окраинах Боратына - офигееш) - большому джипу с большими колёсами погфиг на ямки
темболее что тачило государственное.....

а стадион..... ето гоже Шиба себе построил что бы в бутбольчик поганять? :)
а ремонт домика сельсовета зачем тогда делать? .... :)
так что повторюсь - твой вариант не выдерживает критики

2Shura сразу видно что ты невтеме :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тему я понял, просто вас утянуло... :0153:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А давайте згадаємо Боратин і дорогу до будівництва однієї оселі, яка має не останнє відношення до нинішнього мера і про водопровід з міста луцька до цього будівництва.

"З цього місця, будь ласка, з подробицями Альфред Юхимович"(с)

не все лучане знают эту стройку, факты плиз...интересно, чьёрт побери...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...