Перейти до змісту

Правила хорошого тону.

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Ладно, дав зразок НЕхорошого тону, дам і протилежний

А я було подумав, що після цих слів ти вибачишся... Хамити легко, правда? А вибачатись?

А ти рахуєш я маю вибачатися? А я так не вважаю. Якщо модератор дозволяє собі подібні висловлювання, які явно суперечать правилам форуму п.VІ, то пора або правила міняти, або модератора, який ці правила ігнорує. А то який приклад нам (звичайним юзерам) показує ЕЛІТА Борди?

• Відповідей 75
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В цьому топіку лише одна людина дозволила собі АДРЕСОВАНЕ хамство і перехід на особистості. Ця людина -- ти. Те що написав Difoto є узагальненими фразами, пояснюючими його точку зору і не ображаючими нікого конкретно. Мене вони, наприклад, не образили.

Опубліковано
В цьому топіку лише одна людина дозволила собі АДРЕСОВАНЕ хамство і перехід на особистості. Ця людина -- ти. Те що написав Difoto є узагальненими фразами, пояснюючими його точку зору і не ображаючими нікого конкретно. Мене вони, наприклад, не образили.

Plum в правилах немає поділу на АДРЕСОВАНЕ хамство і на УЗАГАЛЬНЕНЕ, воно заборонено в любих проявах. Я свій мінус отримав.

Те що написав difoto - ігнорування правил хорошого тону, які також обов'язкові на ЦЬОМУ форумі (VI. Другие положения. ...Помните, что кроме Общих Правил и Правил Форумов, на конференции действуют правила Хорошего Тона...). Якщо правила написані для всіх, то нехай він або свою думку при собі тримає, або міняйте правила. Я в приваті тобі вже пояснював на прикладі модерів, всім іншим поясню на неграх (наприклад). Якщо я допущу висловлювання що всі негри - чорножопі мавпи (насправді я так не вважаю), то я цим самим нікого конкретно не ображу, бо воно узагальнене і це моя точка зору? Не сміши... Мене обізвуть расистом і це буде нормальна реакція на таке висловлювання.

Опубліковано

якщо проводити аналогію з постом Difoto, то він, умовно, сказав, що 95% негрів -- це чорножопі мавпи. Хто знає, може істина десь поряд?.. ;) Принаймні я б не взявся ні підтвердити ці слова, ні спростувати :)

Опубліковано
якщо проводити аналогію з постом Difoto, то він, умовно, сказав, що 95% негрів -- це чорножопі мавпи. Хто знає, може істина десь поряд?.. ;)

:D

*повертаючись до теми*

Колись, ще пацаном, подав руку своїй знайомій при виході з маршрутки, а вона з подругою почали з мене прикалуватися :(

Потім довго не наважувався повторити подвиг. :)

Опубліковано

Де конкретика ? 95% дибілів - чи пофігістів.

Навіщо з поросячим визгом намагаютися культуру ТУТ показати, а насправді - "Дівку з села можна забрати, а от село з дівчини - ні" - так мене ненька вчила :D.

Приїхала українка до Німечини діток доглядати. А доглянула замужнього німця, розвела, на собі одружила, дитинку народила. Отримала громадянство, на роботу влаштувалася. Настав час і її дитинку щоб хтось догладав - "Найму няньку немку - ети украинки такие бл@ди"

+1 тому хто включить мізкі. :D

Опубліковано

Нет такого свода законов, который отвечал бы всем потребностям.

Преступление в одном обществе может казаться требованием морали в другом.

Френк Херберт "Дом Глав Дюны"

Опубліковано
И вообще, считаю, что большинство - идиоты.

))). Скажем так, абсолютное большинство - не далекие люди. Или по пасечниковски - быдо.

Ладно, дав зразок НЕхорошого тону, дам і протилежний: батько друга, коли телефонує на міські номера або до незнайомих людей, спочатку представляється, як і я, а мій друг з цього сміється. Пробував йому пояснити - даремно. Мабуть це різниця у вихованні (ми всі виховані у різний час - батько страший за мене на 20 р., а син молодший на 10)

твой друг относится к категории людей про которых думает дифотеГ. Представяться первым, если звонишь ты - это не то что правило хорошего тона, это способ привлечь внимание и заинтересовать слух собеседника.

Ваабще ПХТ (как то аббревиатура не так звучит) показывает как ты ты уважаешь собеседника, и настраивает его на соответствующую волну.

Опубліковано

Коротенько- правила хорошого тону-це коли чоловіки ведуть себе як джентельмени,а жінки як леді.На жаль в нас такому не вчать.

Опубліковано
Коротенько- правила хорошого тону-це коли чоловіки ведуть себе як джентельмени,а жінки як леді.На жаль в нас такому не вчать.

Які леді? Ми в Лондоні?

Опубліковано

Колись прочитала: "Правила хорошої поведінки - це насильство над особистістю, яке чиниться ще в дитячому віці."

Якщо тобі батьки/вчителі/вихователі умудрились вбити в голову ці правила, то вони вже просто так не вивітряться.

Бувала в різних компаніях, спілкувалась з різними людьми, хоч і не веду себе як істина леді, і можу іноді сказати не дуже цензурне слово, але допустити хамства по відношенню до когось, чи до себе - не можу. Хай як мені не подобається людина, я радше зовсім перестану з нею спілкуватись...потім. Але грубити чи зневажати показово я не можу собі дозволити. Це для мене і є хороший тон і гарне виховання.

Опубліковано

моральність і вихованість - це природні і необхідні речі для великого суспільства, вони дозволяють комфортно співіснувати в дуже тісному середовищі мільйонам дуже різних людей з дуже різним світоглядом і тирипири, а от їх недотримання - це галімі панти в більшості випадків лицемірні

завжди і всюди від мегаунікальних індивідів чути мені пофіг, мені пофіг, а кожен з останньої потуги, з останнього кредиту лізе, тільки для того щоб привернути увагу тих на думку яких йому пофіг, продовжуйте далі, на світі мало речей які викликають усмішку.

Опубліковано

nickel,

Якщо правила написані для всіх, то нехай він або свою думку при собі тримає, або міняйте правила

На цьому форумі правила написані не для всіх, точніше у відношенні "карешей" вони не діють

(діфото яскравий представник)

Цю інформацію в приватній розмові мені ясно і чітко підтвердив один із модераторів форуму.

Опубліковано

Для тих, хто в танку.

1. Цей форум -- приватний ресурс, правила для якого створюють і відміняють його адміни. Вони ж можуть іноді зробити виняток з правил для людей, які цього заслуговують.

2. Якби max або nickel зробили для цього форума хоча б десяту частину того, що для нього абсолютно альтруїстично зробив Difoto, то не виключаю, що і для них адміни робили б якісь винятки.

3. Сам Difoto ні про які винятки ні в кого не просив і не просить, наприклад мене особисто він просив наказувати чи банити його, якщо він не правий. Людина цілком об'єктивно дивиться на свої недоліки.

4. В Difoto є попередження на форумі, від "карєшей" (і до речі активних велосипедистів, які не один десяток км намотали разом з Дімою) kmd, D@ve і Юлямпочки.

5. Питання? Дякую, лишіть при собі. Даний топік не для обговорення Difoto. А якщо комусь щось не подобається -- ніхто нікого насильно на форумі не тримає. В інтернеті є тисячі альтернативних форумів, на яких немає Difoto і його "карєшей".

Опубліковано

Кстати, да, варнинги я получил именно от "Карешей" ;) А торик разок меня ваще забанил :) не РО, а именно забанил. Шо ж поделаешь, вот такие у меня кореша.Одно из правил хорошего тона - "не говори, что мне делать, и я не скажу, куда тебе идти!"

Опубліковано

це взагалі - золоте правило

Ну і є ще батько Махно - Твоя свобода закінчується там, де починається моя. (недослівно)

Опубліковано
Якби max або nickel зробили для цього форума хоча б десяту частину того, що для нього абсолютно альтруїстично зробив Difoto, то не виключаю, що і для них адміни робили б якісь...

індульгенції.

Plum, це той випадок, коли за друга не вступатися треба, а червоніти.

А поки що я бачу, що не адміни, а модери підтримують таку поведінку шанованого учасника форуму.

Найбільш точно виразив мою думку romaxa11.

Я колись жив в одній кімнаті в гуртожитку з таким антисоціумом, вся антисоціальність якого зводилась до привертання уваги того ж таки соціуму. От там я і заробив алергію на таких "особистостей".

Опубліковано

кагбє

В інтернеті є тисячі альтернативних форумів, на яких немає Difoto і його "карєшей".

і від алергії не страждатимеш.

а він мені і не друг, та й про манеру його поведінки я свою певну думку маю, не завжди позитивну. але тут є хазяї, вони мають право на свої правила. не влаштовуватиме -піду. без "лікування" всіх

Опубліковано
Питання в одному - навіщо так р'яно захищати людину який все по фіг? Щоб вказати місце іншим?

питання в іншому- чому люди не розуміють, що вони у когось в гостях, при чому порівняно недавно, і тому їхню думку щодо порядків у хаті, хазяїв, їх друзів, інших гостей можуть ігнорувати, або просто хєрити? коли приходить усвідомлення цього факту, у гостей зникає дуже багато питань і претензій:)і лишається час для більш плідного спілкування:)

і ващє хто зна чи йому пофіг: він "вбрасиваніє" зробив, а тепер ізощьрьонно веселиться щ "марша нісагласних" :0031:

Опубліковано
Питання в одному - навіщо так р'яно захищати людину який все по фіг? Щоб вказати місце іншим?

Можливо просто тому, що мені, на відміну від Діми, не пофіг?

Опубліковано

Черкану коротко, с юмором - Боброуйске радіо в ефірі - "Plum - твоя місія виконана, вертайся на батьківщину", хочу пожати руку героя захисника ДіФотко, якому пофіг що його спасають від шалених гостей форуму. :D.

Р'яний захист підштовхує на думки про нетрдц...... і дуже важкий психологічно неврівноважений, проблемний на "синдром вахтьора" ЕМОціональний стан - вибачаюсь за перехід на особистість.

Ви не помітили що суперечки відбуваються між індивідами в контексті індивідуальності кожного індивідума (сорі :0088: не попускає), приклад - самці гризуться, самкі і самці-сіромасо в прольоті. :D

Я за попкорном. Веселе чтіво. :P

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...