nickel Опубліковано 13 Липня, 2009 в 18:20 #26 Опубліковано 13 Липня, 2009 в 18:20 Ладно, дав зразок НЕхорошого тону, дам і протилежнийА я було подумав, що після цих слів ти вибачишся... Хамити легко, правда? А вибачатись?А ти рахуєш я маю вибачатися? А я так не вважаю. Якщо модератор дозволяє собі подібні висловлювання, які явно суперечать правилам форуму п.VІ, то пора або правила міняти, або модератора, який ці правила ігнорує. А то який приклад нам (звичайним юзерам) показує ЕЛІТА Борди?
Plum Опубліковано 13 Липня, 2009 в 19:00 #27 Опубліковано 13 Липня, 2009 в 19:00 В цьому топіку лише одна людина дозволила собі АДРЕСОВАНЕ хамство і перехід на особистості. Ця людина -- ти. Те що написав Difoto є узагальненими фразами, пояснюючими його точку зору і не ображаючими нікого конкретно. Мене вони, наприклад, не образили.
nickel Опубліковано 13 Липня, 2009 в 19:37 #28 Опубліковано 13 Липня, 2009 в 19:37 В цьому топіку лише одна людина дозволила собі АДРЕСОВАНЕ хамство і перехід на особистості. Ця людина -- ти. Те що написав Difoto є узагальненими фразами, пояснюючими його точку зору і не ображаючими нікого конкретно. Мене вони, наприклад, не образили.Plum в правилах немає поділу на АДРЕСОВАНЕ хамство і на УЗАГАЛЬНЕНЕ, воно заборонено в любих проявах. Я свій мінус отримав.Те що написав difoto - ігнорування правил хорошого тону, які також обов'язкові на ЦЬОМУ форумі (VI. Другие положения. ...Помните, что кроме Общих Правил и Правил Форумов, на конференции действуют правила Хорошего Тона...). Якщо правила написані для всіх, то нехай він або свою думку при собі тримає, або міняйте правила. Я в приваті тобі вже пояснював на прикладі модерів, всім іншим поясню на неграх (наприклад). Якщо я допущу висловлювання що всі негри - чорножопі мавпи (насправді я так не вважаю), то я цим самим нікого конкретно не ображу, бо воно узагальнене і це моя точка зору? Не сміши... Мене обізвуть расистом і це буде нормальна реакція на таке висловлювання.
Plum Опубліковано 13 Липня, 2009 в 19:53 #29 Опубліковано 13 Липня, 2009 в 19:53 якщо проводити аналогію з постом Difoto, то він, умовно, сказав, що 95% негрів -- це чорножопі мавпи. Хто знає, може істина десь поряд?.. Принаймні я б не взявся ні підтвердити ці слова, ні спростувати
nickel Опубліковано 13 Липня, 2009 в 20:03 #30 Опубліковано 13 Липня, 2009 в 20:03 якщо проводити аналогію з постом Difoto, то він, умовно, сказав, що 95% негрів -- це чорножопі мавпи. Хто знає, може істина десь поряд?.. *повертаючись до теми* Колись, ще пацаном, подав руку своїй знайомій при виході з маршрутки, а вона з подругою почали з мене прикалуватися Потім довго не наважувався повторити подвиг.
VeryFate Опубліковано 14 Липня, 2009 в 02:52 #31 Опубліковано 14 Липня, 2009 в 02:52 Де конкретика ? 95% дибілів - чи пофігістів. Навіщо з поросячим визгом намагаютися культуру ТУТ показати, а насправді - "Дівку з села можна забрати, а от село з дівчини - ні" - так мене ненька вчила . Приїхала українка до Німечини діток доглядати. А доглянула замужнього німця, розвела, на собі одружила, дитинку народила. Отримала громадянство, на роботу влаштувалася. Настав час і її дитинку щоб хтось догладав - "Найму няньку немку - ети украинки такие бл@ди" +1 тому хто включить мізкі.
nameless Опубліковано 14 Липня, 2009 в 08:55 #32 Опубліковано 14 Липня, 2009 в 08:55 Нет такого свода законов, который отвечал бы всем потребностям.Преступление в одном обществе может казаться требованием морали в другом.Френк Херберт "Дом Глав Дюны"
Zheny@ Опубліковано 14 Липня, 2009 в 09:47 Автор #33 Опубліковано 14 Липня, 2009 в 09:47 про це вже було. Я запитував що для вас є правилами хорошого тону і чому.?
mammoth Опубліковано 14 Липня, 2009 в 11:24 #34 Опубліковано 14 Липня, 2009 в 11:24 И вообще, считаю, что большинство - идиоты.))). Скажем так, абсолютное большинство - не далекие люди. Или по пасечниковски - быдо.Ладно, дав зразок НЕхорошого тону, дам і протилежний: батько друга, коли телефонує на міські номера або до незнайомих людей, спочатку представляється, як і я, а мій друг з цього сміється. Пробував йому пояснити - даремно. Мабуть це різниця у вихованні (ми всі виховані у різний час - батько страший за мене на 20 р., а син молодший на 10)твой друг относится к категории людей про которых думает дифотеГ. Представяться первым, если звонишь ты - это не то что правило хорошего тона, это способ привлечь внимание и заинтересовать слух собеседника.Ваабще ПХТ (как то аббревиатура не так звучит) показывает как ты ты уважаешь собеседника, и настраивает его на соответствующую волну.
zaHARE Опубліковано 14 Липня, 2009 в 19:15 #35 Опубліковано 14 Липня, 2009 в 19:15 Коротенько- правила хорошого тону-це коли чоловіки ведуть себе як джентельмени,а жінки як леді.На жаль в нас такому не вчать.
SunSeth Опубліковано 14 Липня, 2009 в 19:24 #36 Опубліковано 14 Липня, 2009 в 19:24 Коротенько- правила хорошого тону-це коли чоловіки ведуть себе як джентельмени,а жінки як леді.На жаль в нас такому не вчать.Які леді? Ми в Лондоні?
Luychi Опубліковано 15 Липня, 2009 в 10:05 #37 Опубліковано 15 Липня, 2009 в 10:05 Колись прочитала: "Правила хорошої поведінки - це насильство над особистістю, яке чиниться ще в дитячому віці." Якщо тобі батьки/вчителі/вихователі умудрились вбити в голову ці правила, то вони вже просто так не вивітряться. Бувала в різних компаніях, спілкувалась з різними людьми, хоч і не веду себе як істина леді, і можу іноді сказати не дуже цензурне слово, але допустити хамства по відношенню до когось, чи до себе - не можу. Хай як мені не подобається людина, я радше зовсім перестану з нею спілкуватись...потім. Але грубити чи зневажати показово я не можу собі дозволити. Це для мене і є хороший тон і гарне виховання.
romaxa11 Опубліковано 15 Липня, 2009 в 10:30 #38 Опубліковано 15 Липня, 2009 в 10:30 моральність і вихованість - це природні і необхідні речі для великого суспільства, вони дозволяють комфортно співіснувати в дуже тісному середовищі мільйонам дуже різних людей з дуже різним світоглядом і тирипири, а от їх недотримання - це галімі панти в більшості випадків лицемірнізавжди і всюди від мегаунікальних індивідів чути мені пофіг, мені пофіг, а кожен з останньої потуги, з останнього кредиту лізе, тільки для того щоб привернути увагу тих на думку яких йому пофіг, продовжуйте далі, на світі мало речей які викликають усмішку.
max Опубліковано 15 Липня, 2009 в 10:32 #39 Опубліковано 15 Липня, 2009 в 10:32 nickel, Якщо правила написані для всіх, то нехай він або свою думку при собі тримає, або міняйте правилаНа цьому форумі правила написані не для всіх, точніше у відношенні "карешей" вони не діють(діфото яскравий представник)Цю інформацію в приватній розмові мені ясно і чітко підтвердив один із модераторів форуму.
Plum Опубліковано 15 Липня, 2009 в 10:59 #42 Опубліковано 15 Липня, 2009 в 10:59 Для тих, хто в танку.1. Цей форум -- приватний ресурс, правила для якого створюють і відміняють його адміни. Вони ж можуть іноді зробити виняток з правил для людей, які цього заслуговують.2. Якби max або nickel зробили для цього форума хоча б десяту частину того, що для нього абсолютно альтруїстично зробив Difoto, то не виключаю, що і для них адміни робили б якісь винятки.3. Сам Difoto ні про які винятки ні в кого не просив і не просить, наприклад мене особисто він просив наказувати чи банити його, якщо він не правий. Людина цілком об'єктивно дивиться на свої недоліки.4. В Difoto є попередження на форумі, від "карєшей" (і до речі активних велосипедистів, які не один десяток км намотали разом з Дімою) kmd, D@ve і Юлямпочки.5. Питання? Дякую, лишіть при собі. Даний топік не для обговорення Difoto. А якщо комусь щось не подобається -- ніхто нікого насильно на форумі не тримає. В інтернеті є тисячі альтернативних форумів, на яких немає Difoto і його "карєшей".
difoto Опубліковано 15 Липня, 2009 в 11:08 #43 Опубліковано 15 Липня, 2009 в 11:08 Кстати, да, варнинги я получил именно от "Карешей" А торик разок меня ваще забанил не РО, а именно забанил. Шо ж поделаешь, вот такие у меня кореша.Одно из правил хорошего тона - "не говори, что мне делать, и я не скажу, куда тебе идти!"
imp13 Опубліковано 15 Липня, 2009 в 17:39 #44 Опубліковано 15 Липня, 2009 в 17:39 це взагалі - золоте правилоНу і є ще батько Махно - Твоя свобода закінчується там, де починається моя. (недослівно)
nickel Опубліковано 15 Липня, 2009 в 21:30 #45 Опубліковано 15 Липня, 2009 в 21:30 Якби max або nickel зробили для цього форума хоча б десяту частину того, що для нього абсолютно альтруїстично зробив Difoto, то не виключаю, що і для них адміни робили б якісь...індульгенції.Plum, це той випадок, коли за друга не вступатися треба, а червоніти.А поки що я бачу, що не адміни, а модери підтримують таку поведінку шанованого учасника форуму.Найбільш точно виразив мою думку romaxa11.Я колись жив в одній кімнаті в гуртожитку з таким антисоціумом, вся антисоціальність якого зводилась до привертання уваги того ж таки соціуму. От там я і заробив алергію на таких "особистостей".
Tolik_lt Опубліковано 15 Липня, 2009 в 21:35 #46 Опубліковано 15 Липня, 2009 в 21:35 кагбє В інтернеті є тисячі альтернативних форумів, на яких немає Difoto і його "карєшей".і від алергії не страждатимеш.а він мені і не друг, та й про манеру його поведінки я свою певну думку маю, не завжди позитивну. але тут є хазяї, вони мають право на свої правила. не влаштовуватиме -піду. без "лікування" всіх
Luychi Опубліковано 15 Липня, 2009 в 21:57 #47 Опубліковано 15 Липня, 2009 в 21:57 Питання в одному - навіщо так р'яно захищати людину який все по фіг? Щоб вказати місце іншим?
Tolik_lt Опубліковано 15 Липня, 2009 в 22:04 #48 Опубліковано 15 Липня, 2009 в 22:04 Питання в одному - навіщо так р'яно захищати людину який все по фіг? Щоб вказати місце іншим? питання в іншому- чому люди не розуміють, що вони у когось в гостях, при чому порівняно недавно, і тому їхню думку щодо порядків у хаті, хазяїв, їх друзів, інших гостей можуть ігнорувати, або просто хєрити? коли приходить усвідомлення цього факту, у гостей зникає дуже багато питань і претензійі лишається час для більш плідного спілкування і ващє хто зна чи йому пофіг: він "вбрасиваніє" зробив, а тепер ізощьрьонно веселиться щ "марша нісагласних"
Plum Опубліковано 15 Липня, 2009 в 22:30 #49 Опубліковано 15 Липня, 2009 в 22:30 Питання в одному - навіщо так р'яно захищати людину який все по фіг? Щоб вказати місце іншим?Можливо просто тому, що мені, на відміну від Діми, не пофіг?
VeryFate Опубліковано 15 Липня, 2009 в 23:18 #50 Опубліковано 15 Липня, 2009 в 23:18 Черкану коротко, с юмором - Боброуйске радіо в ефірі - "Plum - твоя місія виконана, вертайся на батьківщину", хочу пожати руку героя захисника ДіФотко, якому пофіг що його спасають від шалених гостей форуму. . Р'яний захист підштовхує на думки про нетрдц...... і дуже важкий психологічно неврівноважений, проблемний на "синдром вахтьора" ЕМОціональний стан - вибачаюсь за перехід на особистість. Ви не помітили що суперечки відбуваються між індивідами в контексті індивідуальності кожного індивідума (сорі не попускає), приклад - самці гризуться, самкі і самці-сіромасо в прольоті. Я за попкорном. Веселе чтіво.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.