Перейти до змісту

№010 || ВелоКвест "Музыка лета"

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шареги под мостом... Карлсона вызывали, чтобы их подвесить? ;)

Жаль, что торнадо рассосалось, а сторож слишком любит приправы :)

Немного напрягла синяя компания на голубом "Кадете"-универсале: подрезали, матюкали, преследовали, комментировали - развлекались вовсю, короче.

Порадовали новички в команде :)

:smile-zachot:

• Відповідей 69
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Немного напрягла синяя компания на голубом "Кадете"-универсале: подрезали, матюкали, преследовали, комментировали - развлекались вовсю, короче.

Я коли їхав додому, зі мною намагалися побалакати (без агресії, правда) на блакитному "Мондео"-універсалі... Трималися поруч десь до кілометра на Волі. Але потім їх притис до обочини міліцейський "Патріот", а я поїхав далі...

Опубліковано
...на блакитному "Мондео"-універсалі...

Да, возможно, и "Форд", вполне... На скорости 30+ ночью в полуметре от дёргаюшейся пьяной машины важнее следить за тем, чтобы она была на безопасном расстоянии. Блин. Надеюсь, их "прогулка" для всех закончилась благополучно.

Опубліковано
...на блакитному "Мондео"-універсалі...

Да, возможно, и "Форд", вполне... На скорости 30+ ночью в полуметре от дёргаюшейся пьяной машины важнее следить за тем, чтобы она была на безопасном расстоянии. Блин. Надеюсь, их "прогулка" для всех закончилась благополучно.

В нашому випадку таки кадет

Опубліковано

Був там такій) коли ми були на кольці то вони погрожували вийти з машини і нам вломити :lol: ) ще хворі неперевились :D ) А підмостом нарованцях ріал кльово замутили!) А можна поприколу виставить список команд які прийшли на фініш?

Опубліковано

кстати, если кто нашел вчера телескопический велонасос - это мой :smile3:

ps. 2 Trener, похоже ты был прав насчет крепления..

Опубліковано

Блін, згадав, вчора на кільці Львівська-Володимирська вскочив ногою в відкритий люк, благо, що закиданий сміттям та неглибокий. Сьогодні цілий день нога болить.

Опубліковано

Результаты квеста

1. Команда "Свисток" - 1ч 38мин 20с (время в пути)

К Буторович И.

Shkoder

Trener

Бурда С.

2. Команда "Вовки" - 1ч 45мин

К Войтович В.

Новосад В.

Бондарук М.

Войтович И.

Гись Т.

3. Команда "Фаворит"- - 1ч 48мин

К Волынец Я.

Волынец Р.

Тюлинский Т.

4. Команда "Панечетные боянисты"- 2ч 08мин 35с

К Толкаченко Т.

Ярощук Я.

Мартынюк С.

Никитин А.

Expert

5. Команда "КаКаМа - 2ч 23мин 10с

К Петрук Р.

Семенюк А.

Мельник А.

Степанюк О.

6. Команда "Велорокеры" - 2ч 57мин

7. Команда "Степ" - 3ч 08мин

8. Команда"Хранители" -3ч 27мин

Чуть позднее-более полные результаты со списками участников( кто не назвал фамилию- пишу ник! Если есть ошибки- говорите)

Что порадовало- наличие 8! :ok: команд, не смотря на летние отпуска и разъезды!

А также большое количество новичков ( наверное 30% от состава участников) :smile-zachot:

Кстати, в команде победителе половина участников- впервые участвовала в квесте.

Опубліковано
Блін, згадав, вчора на кільці Львівська-Володимирська вскочив ногою в відкритий люк, благо, що закиданий сміттям та неглибокий. Сьогодні цілий день нога болить.

Да? Де ти його там знайшов? ;)

Кжен день там проїжджаю... не бачив. :D

Опубліковано

Да? Де ти його там знайшов? ;)

Кжен день там проїжджаю... не бачив. :D

Ти ж, мабуть по дорозі їздиш. А я влетів в самому кільці. Там люків багато, один з них без кришки (мабуть металоломщики постарались. Люка засипаний сміттям майже під завязку, лишилось до рівня землі десь 70 см. Це не дало мені змоги відчути політ в каналізацію.  :D

Опубліковано
ааааааааааааа :D:D:D

Зрізав? Чи завдання там було?

Мало бути, але не було. Потратили купу часу, а виявилось, що завдання таксисти стирили. Так само як лаврові листи стирили біля філармонії.  :D Ще магазин, який працює цілодобово та продає лаврик змушені були шукати в центрі. Цікаво, що з нього Діфото збирається варити?  ;)

Опубліковано

Білдя дуету могли інаваляти.. там компанія збирається просто п...єц...

ПІдкатую часом за морозивом чи соком.. біля 11 години.. хочуть покатися на моєму велі.... ;)

Але я там виріс.. то всі питання з покатушками закриваються, як тільки різкість в них налаштовується :D :D :D

А таксисти взаглі мудаки..

Опубліковано
Білдя дуету могли інаваляти.. там компанія збирається просто п...єц...

ПІдкатую часом за морозивом чи соком.. біля 11 години.. хочуть покатися на моєму велі.... ;)

Але я там виріс.. то всі питання з покатушками закриваються, як тільки різкість в них налаштовується :D:D:D

А таксисти взаглі мудаки..

Та наваляти хотіли в багатьох місцях. Наприклад біля Ювілейки були хлопаки, яких вже мотало в різні сторони, кадет від Шопена супроводжував до Львівської, то підрізаючи, то обганяючи, при цьому то матюжачи то запитуючи, чи мона ім приєднатись. Не перевелись ще в Україні ідіоти...

Опубліковано

Venom то це ти тоді влетів в люка в кущах. Я тоді якраз тоже на кальці був, ми тоді ше двого лазили і шукали завдання і ті мудакі на машині тоже були)).

Опубліковано
Venom то це ти тоді влетів в люка в кущах. Я тоді якраз тоже на кальці був, ми тоді ше двого лазили і шукали завдання і ті мудакі на машині тоже були)).

Я кунешна. Відмітився...

Опубліковано
Кстати, в команде победителе половина участников- впервые участвовала в квесте.

Я бы сказал 75% ;)

Все таки мабуть 50%. Саша казав, що вже їздив.

Опубліковано
Вот что удалось заснять Сорри за качество)))

А хіти квесту спочатку їжачок, який нанюхався запаху пива та показував носика, ну а потім його дружина, їжачиха, яка вирішила пересвідчитись, що її чоловік таки не ходив на пиво, де?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...