Адміністратори kmd Опубліковано 9 Серпня, 2006 в 07:51 Адміністратори #1 Опубліковано 9 Серпня, 2006 в 07:51 Є така думка купити маленький економний автомобільчик. Для міста. Вибір зупиняється на Shkoda Fabia або Toyota Yaris Питання в Луцуьку є салон в якому можна було б подивитись потрогати та купити Yaris? З Шкодою все ясно. Шкода сервіс Може є ще якісь варіанти а то я щось обмежився двума варіантами. Також інтересують відгуки про ці автомобілі якщо такі є. Наперд дякую.
Plum Опубліковано 9 Серпня, 2006 в 08:23 #2 Опубліковано 9 Серпня, 2006 в 08:23 а ти хочеш саме новий автомобіль? Якщо так, то в Луцьку краще все-ж зупинитись на Шкоді, або VW Polo (ніби ж є в луцьку представник "Народного Автомобіля"?) Яріс -- японець. Тобто вартість запчастин = Шкода * 5, а воно тобі тра?.. Я пам'ятаю в 2002 році я купив нову Nissan Almera на Автохаусі. Так вийшло, що це було в кінці зими, і зимову гуму я купувати грошей пожалів. Але на швидкості 35-40 км/год мене легенько знесло в бровку, і я погнув ричаг в підвісці. Так той ричаг я шукав біля місяця (знайшов в Любліні) і заплатив 230 ойро, в той час як до BMW 5-series аналогічна деталь коштувала 90 доларів. От тобі і порівняння. А від таких випадків зарікатись не варто, в житті буває всяке, і на німецькому авто (а Шкода тільки формально чеська ) колись можна непогано зекономити. Хоча тобі, думаю, варто подумати над варіантом купівлі автомобіля, бувшого в використанні. Варіантів море. Наприклад Audi A4, Golf, Opel Astra G (така як Shkoder в мене купив -- машинка просто супер!). До речі зараз такі авто можна і в кредит купити.
Zed Опубліковано 9 Серпня, 2006 в 08:34 #3 Опубліковано 9 Серпня, 2006 в 08:34 Хоча тобі, думаю, варто подумати над варіантом купівлі автомобіля, бувшого в використанні.Suzuki Swift хечбек 2001-2006 очень ниче машинка
keepo Опубліковано 9 Серпня, 2006 в 08:35 #4 Опубліковано 9 Серпня, 2006 в 08:35 kmd, найближчий автосалон тойоти - в Львові...
Harddriver Опубліковано 9 Серпня, 2006 в 09:51 #5 Опубліковано 9 Серпня, 2006 в 09:51 а ти хочеш саме новий автомобіль? Якщо так, то в Луцьку краще все-ж зупинитись на Шкоді, або VW Polo (ніби ж є в луцьку представник "Народного Автомобіля"?) Неохота перечить столь уважаемій тут людині, але десь бачив інфу, що "народна Шкода" ака Fabia має проблеми з ходовою в наших умовах: десь через 100 тис. -- гаплик повний приходить. Новий Polo - ненаю, а вот Bora -- хоть і красіва машинка, але знов-жеш, "ходуля" -- щось там силумінове, німчурам по><, в них дороги -- як шкло, а в нас -- до першого серйозного "бумц". Ссилок приводить не буду, бо, рить влом, та й взагалі неспорю, що інфа рівня ОБС (прошу поттвєрдіть, ілі опровєргнуть).
snight Опубліковано 9 Серпня, 2006 в 11:09 #6 Опубліковано 9 Серпня, 2006 в 11:09 На Яріс я не катався, але думаю краще її взяти.1. На рахунок 100 тис і гаплик фабії, це якшо ти по всім ямам 60-80 то і раніше буде гаплик, а якшо акуратно їздити то сумніваюсь....2. Яріс японська машина, десь скоро має відкритися новий центр вроді буде захід-авто , на карпенка - карого 5, біля пежо (сафрон), може там їх будуть обслуговувати3. Навряд шо запчастини будуть дорожчі, шкода один з найдорожчих, якшо не самий дорогий сервіс центр в Луцьку, напевно Волинь авто дешевший, і якість так сказати такм, ну не знаю, мені не дуже подобається.
Адміністратори kmd Опубліковано 9 Серпня, 2006 в 12:52 Автор Адміністратори #7 Опубліковано 9 Серпня, 2006 в 12:52 2 Plum На ній в основному дружина буде кататись. Краще хай буде нова. Хай сервіс центр над нею мудохається а не я А Таки у в Столиці україни Львові є Toyota центр І Yaris-и у них є. І з комплектацією все в них добре. Поїду до Львова дивитись на це чудо вузькоокої техніки
ЙОЖИК Опубліковано 9 Серпня, 2006 в 20:46 #8 Опубліковано 9 Серпня, 2006 в 20:46 Да, тойота дуже непоганий автомобільчик. Це він тільки ззовні здається маленьким, а в салоні на диво багато місця і всяких там карманчиків, відділів, бардачків, які для жінки просто незамінна річ.
Plum Опубліковано 9 Серпня, 2006 в 20:53 #9 Опубліковано 9 Серпня, 2006 в 20:53 Моя порада -- вийди на вулицю, постій хвилин 20 і подивись на машини. Яких побачиш найбільше -- таку і купуй Це смішно, але... Чим більше машин в місті, тим більша вірогідність, що ти зможеш знайти до неї потрібну запчастину і що не ти будеш перший, хто зіткнеться з якоюсь "специфічною" проблемою саме цього автомобіля, а значить і допомогти тобі вже зможуть А їхати до Львова за машиною... ну особисто я б не став. Хіба що за якоюсь BMW 5- або 7-series, бо вони того варті Ти врахуй, що за кожною дрібничкою, яка може статись в будь-якій машині, тобі потрібно буде їхати в їхній сервіс. Регулярні тех-обслуговування (заміни мастил, фільтрів, колодок і т.д., кожні 10 чи 15 тис. км) тобі буде потрібно проходити в них. А їхати кожен раз у Львів... і добре ще, якщо машина зможе їхати сама... в житті всяке трапляється. Все-таки _НОВУ_ машину я б радив брати по місцю проживання. Точніше щоб по місцю проживання був офіційний сервісний центр. Повір мені, в мене було два нових автомобіля з салону -- я знаю про що кажу "народна Шкода" ака Fabia має проблеми з ходовою в наших умовах: десь через 100 тис. -- гаплик повний приходить всі машини ломаються, так чи інакше. Ти в курсі, наприклад, що ні один Nissan XTrail з проданих з луцьких салонів, не проходив 100 тис. без дуже серйозних проблем з двигуном? В Audi A6 останніх двох поколінь (і не тільки в них) стоять алюмінієві ричаги, які також не сприяють надійності на наших дорогах. Nissan Maxima QX 2003-го модельного року взагалі препаршиво переносить наші дороги (запитайте в Фокына С.С. ), серйозні ремонти підвісок починаються з 30 тис. км. Але я точно знаю, що якщо машину не "заганяти під плінтус" і нормально експлуатувати, то вона буде їздити довго і нудно -- чи то Fabia, чи то Yaris, чи то Polo і т.д. Але я точно знаю, що відремонтувати підвіску Shkoda Fabia буде набагато дешевше, ніж підвіску Toyota Yaris. Я вже не кажу про двигун. Або навіть про такі дрібнички, як розбита фара чи дзеркало заднього виду. Приблизно так (образно кажучи): ти можеш ремонтувати Yaris в два раза рідше, але в два раза дорожче і в десять разів далі
Harddriver Опубліковано 10 Серпня, 2006 в 12:48 #10 Опубліковано 10 Серпня, 2006 в 12:48 Глянув на цей Yaris -- незрозуміло, чим Шевві Aveo відрізняється? До речі, тож варіант, десь бачив "срач" і "холівар" авейників і деушників, перемогли перші (аргументи -- більший салон, кращі варіанти комплектації, в т.ч. з ABS( польська) ну і зовн. вигляд )
dimmon Опубліковано 10 Серпня, 2006 в 13:25 #11 Опубліковано 10 Серпня, 2006 в 13:25 До речі, тож варіант, десь бачив "срач" і "холівар" авейників і деушників, перемогли перші (аргументи -- більший салон, кращі варіанти комплектації, в т.ч. з ABS( польська) ну і зовн. вигляд ) А я читал наоборот, что АБС только мешает нормальной езде на авео. Т.е. лучше на него не расчитывать.
snight Опубліковано 10 Серпня, 2006 в 13:37 #12 Опубліковано 10 Серпня, 2006 в 13:37 Можеш лінк дати де розписано як воно мішає нормальній їзді на авео? Цікаво шо там.
dimmon Опубліковано 10 Серпня, 2006 в 13:52 #13 Опубліковано 10 Серпня, 2006 в 13:52 Можеш лінк дати де розписано як воно мішає нормальній їзді на авео? Цікаво шо там. Точно не помню но читал я это дело давненько, примерно года-полтора назад когда еще думал об этом чуде, а взял случайно Омегу Б . Кста мне авео нравилась внешне, а когда в нее сел сразу понял ну на... в ланосе удобней сидеть намного, нос не видно, сидишь такое очучуние на высоте 1.5 метра от земли блин как в автобусе ЗЫ: рост у меня 196см. вот и надо было чтото побольше А читал вроде на autocentre.ua там еще тема такая длинная была AVEO vs Lanos.
Адміністратори kmd Опубліковано 10 Серпня, 2006 в 14:27 Автор Адміністратори #14 Опубліковано 10 Серпня, 2006 в 14:27 Я їздив на ланосі. Мені дуже не сподобалось. Хоча може після ауді 100 так показалось. Авео мене зовсім не пре. Якщо швидкість доходить до 100 км за годину починає бовтати задницю. І людина якака їде на місті пасажира ззаду дуже себе некомфортно почуває. Доречі пару раз замічав що прибільш менш різкому гальмуванні не спрацьовує АБС. Блокує колеса і норовить закинути задок. Спасає відпустити тормоз і нажати його знов, але акуратніше. Хоча можна й не вспіти Ще в авео на задніх дверях ручки в середені дуже хілі. Ломаються, скриплять. Ще гірше ніж у ланосі. Хочу попробувати Шкодіка.
dimmon Опубліковано 10 Серпня, 2006 в 14:53 #15 Опубліковано 10 Серпня, 2006 в 14:53 А ы хош тока новую, мож взглянь на Цивик?
Shkoder Опубліковано 10 Серпня, 2006 в 15:47 #16 Опубліковано 10 Серпня, 2006 в 15:47 2 kmd: Opel Corsa новую видел? очень даже ничего "для дома для семьи", особенно если ездить будет в основном супруга, да и при твоей комплекции в ней будет весьма комфортно (я кстати тоже отлично в новую корсу помещаюсь, недавно пробовал цена же весьма демократичная. это что касается новой, этого года: Opel Corsa Classic (2000 модельного года) - та вообще почти даром
snight Опубліковано 10 Серпня, 2006 в 16:04 #17 Опубліковано 10 Серпня, 2006 в 16:04 Мож і не поганий вибір, але при обслуговуванні на фірмовому СТО будеш влітати на гроші. на нормальні.
difoto Опубліковано 11 Серпня, 2006 в 04:03 #18 Опубліковано 11 Серпня, 2006 в 04:03 а кто заставляет у фирмачей ТО проходить? и еще одно: у меня приятель работал на автохаусе мастером, говорил, что до 99го года опеля лучше ходят, чем после!!! мадэ ин Укрэйн - полная шопа! ИМХО мой выбор - пежо 206(ну или уже 207 ) лучше пыжыка 405 у меня ничего не было..
dimmon Опубліковано 11 Серпня, 2006 в 06:26 #19 Опубліковано 11 Серпня, 2006 в 06:26 Пыжи по дизайну просто пушка, 407 меня просто прет, очень красивая мафинка.
Scorpio Опубліковано 11 Серпня, 2006 в 07:25 #20 Опубліковано 11 Серпня, 2006 в 07:25 Головне якість !!!!!!!!!!!!!Тому купуємо европейське - не маємо на увазі українськеІ Плам правильно каже дивись яких машин більше на наших дорогах П.С. з японських засобів пересування є тільки два авто - субару і хонда
Plum Опубліковано 11 Серпня, 2006 в 09:31 #21 Опубліковано 11 Серпня, 2006 в 09:31 Мож і не поганий вибір, але при обслуговуванні на фірмовому СТО будеш влітати на гроші. на нормальні. А на якому фірмовому СТО не будеш влітати на нормальні гроші? Хіба що на АІСі, який продає ВАЗи А нарахунок Opel Corsa -- справді дуже непоганий варіант. До того ж вони навіть з маленькими двигунами йшли з коробками Tiptronic, що буде зручно жінці в режимі автомата, та й тобі дасть більш-менш нормально поїздити в режимі manual shift
snight Опубліковано 11 Серпня, 2006 в 10:00 #22 Опубліковано 11 Серпня, 2006 в 10:00 Варіант, візьми Пежо і центр відкрився вроді французи нормальні машини роблять
Shkoder Опубліковано 11 Серпня, 2006 в 10:08 #23 Опубліковано 11 Серпня, 2006 в 10:08 2 difoto: тут позволь не согласиться, мой оепль как раз made in здеся, и ничего, бегает без всякой шопы (ping -n 3 wood.ru с французами засада - цены на машины вполне европейские, а вот запчасти по цене и доступности ближе к японцам если че-нить свежее взять вроде пежо 207, то в случае серьезной поломки вполне реально остаться без машины на продолжительное время как я когда-то наблюдал катаясь на ренохе
difoto Опубліковано 11 Серпня, 2006 в 12:40 #24 Опубліковано 11 Серпня, 2006 в 12:40 2Shkoder чесно скажу: более аккуратного водителя я не видел, хотя "проехался" с тобой только раз, так что твой вариант отпадает!(по причине безолаберности остального числа опелеводов) думаю, многие, кто тебя знает, подтвердят, что покупая у тебя машину( или еще чтонить) , получат на 100% ухоженный вариант! а в случае с пЫжом- не слыхал, чтоб "Сафрон" тянул с ремонтами, как раз наоборот, его за то и уважают, что , хоть дорого, но сами запчасти найдут, сами глянут, сами сделают...и быстро! это как раз и плюс в сторону Пыжиков!!(в Луцке.. хотя сервис Пежо по Украине и так достаточно "на уровне")
Plum Опубліковано 11 Серпня, 2006 в 16:16 #25 Опубліковано 11 Серпня, 2006 в 16:16 2Shkoderчесно скажу: более аккуратного водителя я не видел, хотя "проехался" с тобой только раз, так что твой вариант отпадает!(по причине безолаберности остального числа опелеводов) думаю, многие, кто тебя знает, подтвердят, что покупая у тебя машину( или еще чтонить) , получат на 100% ухоженный вариант! Тільки ти не врахував, що більшу частину з "набіганих" кілометрів той Опельок бігав піді мною Так що за якість/надійність Опелю можу поставити тверде 5, на відміну від Nissan Almera, з якою я мав дуже багато проблем (обидві машини брались нові з салону, обидві одного класу і приблизно однієї цінової категорії, так що порівняння цілком коректне) а в случае с пЫжом- не слыхал, чтоб "Сафрон" тянул с ремонтами, как раз наоборот, его за то и уважают, что , хоть дорого, но сами запчасти найдут, сами глянут, сами сделают...и быстро! это как раз и плюс в сторону Пыжиков!!(в Луцке.. хотя сервис Пежо по Украине и так достаточно "на уровне") Я от заїхав на Сайрон зі своїм Цитрамоном Берлінго (поскільки це фактично той самий Peugeot Partner) і сподівався отримати там кваліфіковану консультацію/допомогу. Але виявилось, що допомогти вони мені не можуть, посади авто-електрика в них не існує, запчастини привезти проблематично, а якщо можна то довго і дуже дорого. Так що Сафрон в моїх очах досить сильно опустився
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.