Перейти до змісту

Трансформеры: Месть падших

SOLO

Рекомендовані повідомлення

мало, що можна сказати дивлячись на таку "якість". Хоча по відгукам - БОМБА.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 56
  • Створено
  • Остання відповідь

отож бо й воно ...

шо "сюжет" там як таковий відсутній =) ...

а на кам ріпі якість ефектів .... самі розумієте ....

З.І.

а взагалі ... суперовий фільм ...

для фанатів полюбе їхати в кінотеатр ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю післязавтра в Києві гляну, я б не портив перегляд такого фільму, де море спецефектів, якоюсь екранкою ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tanaka

Дуже змістовний пост. Що ти хотів цим сказати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а шо то за файл Transformeru[tfile.ru] на ФТП вісить ??? важить 3гБ ... це норм версія чи так собі ? хто качав ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а шо то за файл Transformeru[tfile.ru] на ФТП вісить ??? важить 3гБ ... це норм версія чи так собі ? хто качав ?

Це перша частина! Доречі з дуже хорошою якістю:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фільм з юмором, багато графіки, потім ще в якості передивлюсь полюбому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фільм просто жесть! Багато приколів, мокрухи! Буду з задоволенням чекати з хорошою якістю!!! :smile-zachot::smile-zachot::smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Смотрел вчера в ровенском "Кинопалаце". Ребята, не ждите DVDrip - едьте в кинотеатр! Этот фильм нужно смотреть ТОЛЬКО в кино.

Лично я не ждал от фильма ни сюжета, ни актерской игры, ничего такого. Я ждал от этого фильма СПЕЦЭФФЕКТОВ. Я их получил сполна - БОМБА!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоже был вчера в Кинопалаце в Ровно. Как и ожидалось суть вся в спецэффектах - сделано отлично ) Удовольствие получил )

p.s. И еще вдруг кто хочет узнать что и как в кинопалаце, то можна с телефона набрать 80362635585 - там автоответчик обо всем расскажет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сколько заплатили за билеты?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я был на сеансе в 21:30 - заплатил 30 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спасибо! надо будет поехать ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо в Рово є то скоро і в нас буде=)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як рас то і не скоро в Ровно кінопалац а в нас галімий кінотеатр(( і в нас так звана премєра трансформерів 2 буде десь в кінці липня напочатку серпня :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ох епт, а мене якраз не буде=) ай прийдеться дивитися вдома ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ААА! Був в Києві, дивився в Аймаксі! Це просто не передати словами! Пів залу дивилися з відкритим ротом :)

Сам фільм суперовий! Багато смішних моментів (справді смішних!). Фільм веселий. Дуже багато якісних спецефектів! + любофф :)

Так сподобалося в Аймаксі, що хотів ще залишитись на декілька днів в Києві, щоб подивитись 3D Ледниковый период на такоооооому екрані!

P.S. IMAX (сокр. от Image Maximum) — формат фильмов и кинотеатров, разработанный канадской компанией IMAX Corporation. Формат рассчитан на бо́льшие размеры экрана в сравнении с обычным кино и лучше оптимизирован для просмотра 3D-кино по сравнению с анаглифными системами. Стандартный размер экрана в кинотеатре IMAX — 22 м в ширину и 16 м в высоту (72,6 Ч 52,8 фута), но может быть и больше. Экран занимает почти всё пространство перед зрителем, что обеспечивает максимальный «эффект присутствия».

По состоянию на март 2007 года в мире насчитывается 280 кинотеатров IMAX в 38 странах (60 % из них расположены в США и Канаде), в том числе четыре в России: два в Москве, один в Санкт-Петербурге и один в Казани, кроме того один открылся в Киеве (Украина). Половина всех кинотеатров IMAX являются коммерческими, а половина образовательными.

Разновидность технологии IMAX, IMAX DOME (изначально называлась OMNIMAX), предназначена для проекции изображения на куполообразный экран. Фильмы также могут демонстрироваться в 3D с помощью технологии IMAX 3D.

Кинотеатр IMAX с самым большим в мире экраном расположен в Сиднее, Австралия. Самый большой кинотеатр IMAX DOME расположен в Нью-Джерси, США. Кинотеатр с самым большим IMAX 3D экраном расположен в индийском городе Хайдарабад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ogo fantazy.....eto klevo!!! i mne nado bydet na takoe 4ydo sxodit ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли вже буде ДвДріп? :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не переймайся, десь ближче до зими буде :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли вже буде ДвДріп?

DVDRip має вийти вроді 3 листопада. Зараз на торентах є ТС і так званий супер ТС який має об'єм 2.39 GB, покішо найкраще кащество саме в нього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли вже буде ДвДріп?

DVDRip має вийти вроді 3 листопада. Зараз на торентах є ТС і так званий супер ТС який має об'єм 2.39 GB, покішо найкраще кащество саме в нього.

Жалко, а то мені так цей фільм сподобався, що хочеться подивитись його з хорошою якістю!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли вже буде ДвДріп?

А ти маєш супер ТS, якщо є то залий. Чи може хтось інший має, то залийте з мене +1!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Формат: TeleSynch, AVI, XviD, MP3

Видео: Xvid, 720x288, 25.00fps, 2141Kbps

Аудио: MPEG Audio Layer 3, 48000Hz, stereo, 128Kbps. Русский, дублированный

icon_plus_1.gifСкріншоти Super TS
2f59daadbbc2.jpg

faa14736fb0d.jpg

Семпл на ФТП

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...