Перейти до змісту

Чистота нашого міста

ptk

Чи цікавить Вас куди йдуть бюджетні кошти?  

97 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Думаю багато хто замітив на дорогах Луцька, пізно ввечері камаза, який нічкою їздить та тягає за собою чудопилосос, а також зараз їздять, теж по ночам, маленьки пилосмокчики, які прибирають тротуари..

так власне виникає питання: на скільки в нашому місті стало чистіше? Чи можливо краще було б кошти на потрачену техніку та пальне спрямувати в інше русло?

хто шо думає відносно цього?

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
а дышать стало легче

В нас в Луцьку літом завжди тяжко дихати, але не від вихлопів а сраного волинського клімату (висока вологість) :(

Опубліковано

Чистіше не стало. Машина - не двірник з мітлою, всього сміття з дороги не забере.

Опубліковано
а дышать стало легче

В нас в Луцьку літом завжди тяжко дихати, але не від вихлопів а сраного волинського клімату (висока вологість) :(

не хочеш переїхати у більш благодатні краї?зразу й тут легше дихати стане :D

Топікстатере, а чи не здається вам, що у третій групі питань третє питання є уточненням одного із способів "махінації з бюджетними коштами" з другого питання?:)

• Адміністратори
Опубліковано

Пора вже комусь по шапці настукати за те, що випускає того пилососа на колесах по центру міста в 5 ранку і в 24:00. Дуже шумно працює, спати заважає.

на рахунок якості його роботи скажу що навіть недопалки з тротуару не може всмоктати, по всій вулиці Л.Українки лише залишає за собою масляні плями. шибі велике від мене ФУУУУ, я не згідний що такі витрати на цю машинку($100-150 тис) є доцільними для міста.

Опубліковано
Топікстатере, а чи не здається вам, що у третій групі питань третє питання є уточненням одного із способів "махінації з бюджетними коштами" з другого питання?:)

ну чому здається, це так задумано, оскільки, на мою думку, можна робити маленкі махінації, які не впливають на результат, а мона практично забрати всі кошти, які ми сплачуємо державі, а для людей створювати видимість роботи...

Просто про прибарання вулиць спецтехнікою я знаю в європі, вона дуже відризняється від того, що я бачу кожну ніч, коли проїзджаю містом....

Опубліковано
Пора вже комусь по шапці настукати за те, що випускає того пилососа на колесах по центру міста в 5 ранку і в 24:00. Дуже шумно працює, спати заважає.

повністю погоджуюся! в районі вул. Кривий Вал і памятника Св.Миколаю той луноход взагалі їздить по два-три рази - і в 23.00, і в 24.00, а то і о першій годині ночі. вже рефлекси виробляються на його появу :angry:

Опубліковано

по Винниченка этот ржавый Wall-E проезжает примерно в 4 утра, причем, цуко, топчется полчаса на пятачке возле Д/О успевая перебудить и задымить всю округу своими перегазовками :dont: шли бы они на$%^ с такими рационализациями.. небось на стоимость этой железки можно было зарплату роте дворников платить сто лет.

Опубліковано

romaxa11, у нашего ЖЕКа есть дворник, но он, вместо того чтобы мести улицы, подкармливает свору дворняг. может ты его подменишь на время? человек ты вроде свидомый и ответственный.

Опубліковано

без проблем підміту, тільки я дорогий прибиральник, тобі прийдеться всією родиною гроші на аванс збирати, добре подумай

Опубліковано

Якщо не вважати насипу з сміттям (частини цегли, металу артматури, болота, трави) за моєю багатоповерхівкою (На Конякіній), то порівняно з центром, моя вулиця ще трошки забруднена :D

Опубліковано
без проблем підміту, тільки я дорогий прибиральник, тобі прийдеться всією родиною гроші на аванс збирати, добре подумай

всегда улыбает наблюдать за подобного рода тролями.

Опубліковано
всегда улыбает наблюдать за подобного рода тролями.

Що сказати то хотів, чоловіче?

мда... впринципе что хотел то и сказал :kiss: хх )))

Опубліковано

romaxa11, я был уверен, что дело только в деньгах, а не в чистоте. как в старом анекдоте, теоретически, ты - миллионер :smile3:

ptk, а если по теме, то стало грязнее. в основном из-за того, что вышеуказанная махина поднимает с земли всю пыль с грязью, просеивает и выбрасывает на высоте метра самые мелкие фракции, которые садятся на все вокруг. в том числе и внутрь легких.

Опубліковано

Я думаю,що ті пилососи не для наших доріг і тротуарів.В Європі все трохи(а часом і дуже) все по іншому.В нас на кожну вулицю треба по пилососу,бо якщо в центрі більш-меньш,то на інших вулицях ями і баюри,з яких машини несуть болото по інших вулицях.

А по друге,можна було б зекономити кошти на той секонд-хенд,якби муніципали хоч трохи штрафували рекламщиків,які після кожної переклейки біг-бордів залишають такий срач,шо ні один пилосос не справиться(у всякому разі на Карпенка і Набережній це регулярне явище).

• Адміністратори
Опубліковано

Вночі люди відпочивають і надіються що сплачувані ними податки йдуть не на шкоду їм.

Так що то тобі, як працівнику міської ради, варто донести думку про нічні походеньки самоходного пилососа до відома керівників відповідних підрозділів, щоб не доводити людей до збору підписів і звернень в міліцію про порушення спокою. Якщо вже придбали такого "тихоходного" пилососа, то будьте добрі користуватись ним з 7 до 22 години і не порушувати спокій громадян в нічний час. Адже в нас міська рада робить все для громади, як каже ваш шеф шиба.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...