Fagot Опубліковано 18 Червня, 2009 в 08:40 #76 Опубліковано 18 Червня, 2009 в 08:40 короче я шуганувся цієї радіоактивної промисловості і поставив очисника на 5 ступенів мембранного для очистки води і зараз п'ю просто воду, чисту воду для повного щастя потрібен батюшка який буде неперервно читати над твоєю водою молитву(ну типу щоб вона була структурована), кажуть навіть приборчік хтось придумав щоб це робити в промислових масштабах - але слабенько віриться в ефективність
romaxa11 Опубліковано 18 Червня, 2009 в 10:35 #77 Опубліковано 18 Червня, 2009 в 10:35 непогано, але накладно і шумно, прийдеться 5-ма ступенями обходитись
Natasha Опубліковано 26 Червня, 2009 в 21:01 #78 Опубліковано 26 Червня, 2009 в 21:01 Чомусь в мене складається враження, що ці всі закони – для вибиття штрафів, вибори ж "на носі"...Хоча... в нас занадто зацікавлена в бізнесі "верхівка", як не прикро... сумнівно, що закон затвердять...
zaHARE Опубліковано 8 Липня, 2009 в 03:48 Автор #79 Опубліковано 8 Липня, 2009 в 03:48 на днях гуляв ввечері з дитиною по навколишніх дворах, з 8 альтанок в яких квасили,в 5-ти сиділи самісіньки дівчатка років 13-16 з півасіком,слабоалкоголкою і чіпсами.А в одної компанєйки на столі навіть 2-х літрова пляшка стояла,з якої вони по колу пили з горла і заїдали сухариками.
dimmon Опубліковано 8 Липня, 2009 в 07:19 #81 Опубліковано 8 Липня, 2009 в 07:19 на днях гуляв ввечері з дитиною по навколишніх дворах, з 8 альтанок в яких квасили,в 5-ти сиділи самісіньки дівчатка років 13-16 з півасіком,слабоалкоголкою і чіпсами.А в одної компанєйки на столі навіть 2-х літрова пляшка стояла,з якої вони по колу пили з горла і заїдали сухариками.Это ты наверно у нас на Сухомлинского гулял?
Luychi Опубліковано 8 Липня, 2009 в 09:02 #82 Опубліковано 8 Липня, 2009 в 09:02 Хороший закон... Може. А ви в курсі, напевно, що у нас в Україні діє закон про заборону тютюнопаління в громадських місцях. Ото іду я по вулиці, чи сяду десь в кафе/барі і відразу відчуваю як СИЛЬНО цей закон діє. Раз була з мамою, сестрою і дітьми у барі на базарі. Там біля барної стійки висів напис "Унас палити заборонено". І відгадайте з одного разу на скількох столах там стояли попільниці і палили люди? Правильно! На всіх крім нашого. А коли ми зробили зауваження барменьші, то що ми почули у відповідь? "Ідіть в інший бар, там де не палять" І ще й відвідувачі (в основному відвідувачки) сказали нам, навіть в деяких місцях нормальними словами, щоб ми... як це сказати пом'якше...не виступали. От... Так до чого я. Прийняти можна будь який закон, а от чи буде він діяти. Як казали римляни "Dura lex,sed lex". (закон суворий, та він закон) Та це поки не про нашу країну.
Zheny@ Опубліковано 10 Липня, 2009 в 12:10 #83 Опубліковано 10 Липня, 2009 в 12:10 Я повторюся, поки у нас є такі слова як "кум, брат, сват, могорич, хабар" - нічого ми не змінимо. Скільки і які закони не приймай.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.