Перейти до змісту

"Ніч у Луцькому замку" буде...

druid

Чи підете ви на "Ніч у Луцькому замку"   

237 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Якщо не буде так як минулого року, то чому б і ні. А якщо потім ворота відкриють і повалять всі, то якого дідька питається я маю платити за них?

• Відповідей 153
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Якщо не буде так як минулого року, то чому б і ні. А якщо потім ворота відкриють і повалять всі, то якого дідька питається я маю платити за них?

Абсолютно підтримую <_<

Опубліковано

Чув що минулого року не вистачило квитків, цього надіюсь надрукують досить....

З однієї сторони ціна в 100 грн. відлякає значну частину бажаючих бухнуть в Замку, буде культурніше і більше порядку.

Опубліковано

Поправив перший пост з уточненнями в програмі. Втратили Краківський театр :(

Про ціну ще не відомо, квитки почнуть розповсюджуватись з наступного тижня.

Більше 100 грн. точно не буде :)

В кулуарах згадувалась цифра 80.

Трішки прояснилась ситуація з минулорічним "непорозумінням" коли всіх запустили в замок безкоштовно. Так от - це не був акт доброї волі організаторів, а це була необхідність, оскільки на площі зібралась велика купа пяної і активної "інтелігенції", яка дуже хотіла потрапити в замок безкоштовно і ніяк інакше. При цьому вони були настільки наполегливими, що повністю перекрили вузький прохід до замку (місток) і не давали пройти не лише тим людям, які були з квитками, а й артистам, учасникам чи організаторам дійства.

В цьому році розглядаються варіанти встановлення турнікету до входу на місток, щоб унеможливити появу такої пробки. І звісно, посилений варіант охорони з боку міліції та муніципалів.

Так що, велкам!

Опубліковано
Трішки прояснилась ситуація з минулорічним "непорозумінням" коли всіх запустили в замок безкоштовно. Так от - це не був акт доброї волі організаторів, а це була необхідність, оскільки на площі зібралась велика купа пяної і активної "інтелігенції", яка дуже хотіла потрапити в замок безкоштовно і ніяк інакше. При цьому вони були настільки наполегливими, що повністю перекрили вузький прохід до замку (місток) і не давали пройти не лише тим людям, які були з квитками, а й артистам, учасникам чи організаторам дійства.

От дивуюсь з наших правоохоронців.... Як по подвір'ю замку, то вони ганяли всіх хто десь тільки не так сів, а от де вони дійсно були потрібні, то їх там не було!!!!

Опубліковано

80 гривень - саме стільки коштуватиме квиток. Про це повідомила заступник начальника управління культури Луцькради Тетяна Гнатів.

Програма триватиме з 21 до 4 ранку.

Вакарчука чекають о 1.30

Опубліковано

Обіцяв Шиба сьогодні на прес-конференції, що випадок із "безкоштовними" гуляками цього року ні за яких обставин не повториться! Грозився сам проконтролювати ;)

Опубліковано

Звісно лімітована. 80 гривень доволі непогана ціна на такий захід з ОЕ. Тим більше що таке дійство раз в рік в нашому славному місті :)

Опубліковано
Звісно лімітована. 80 гривень доволі непогана ціна на такий захід з ОЕ. Тим більше що таке дійство раз в рік в нашому славному місті :)

Ти погнав - ОЕ(ябу). Тоже мені звьозди. Їх недоробок клімов колись додумався завезти їх в Англію, про результат сам здогадаєшся? Жаль це не співпало з кризою... Уявляю вакагачука з "Д"угом твоїм" в Хітроу: "подайте на білєт на мацвку - нас там любили 5 років тому"...

Опубліковано

Вакарчук мені особисто більше, аніж не подобається :)

Але на Дійство приїду: був у минулому році, попри все - сподобалось.

Опубліковано

млять, я творчість Вакарчука і так не дуже, щоб любив... але після цих хриплих пєсноплясок під вікнами, коли хочеться спати - я її просто зненавидів... Я розумію, що "Ніч Луцького замку", дійство, феєрія... Але ми не в Ріо-де-Жанейро, і нічні карнавали для нас явище невластиве. Нікому іншому з артистів пізніше 23.00 години не давали виступати. Чомусь в кільканадцять разів більш відомий Шевчук, як приїхав - нікому таких незручностей не створював.

ЗІ. Живу за півкілометра від замку - і то спати неможливо. Що казати про тих, хто ще ближче живе?

Опубліковано

ЗЗІ. О, вже пішов супутній процес - п'яні малолєтки йдуть по Л.Українки, і змагаються в вокальних даних: хтось співає, хтось - верещить, хтось просто кричить, хтось - матюкається, і думає, що раз воно голосно матом говорить - то вже й Подерев'янський.

А ще піском моди серед малолітньої шобли зараз є включити мобілку, щоб грала якась Бьянка, і йти по вулиці... Негри люблять з великими стереосистемами не плечі ходити, а наша молодь - з піщалками... :)

Опубліковано

бесили как бэ люди (бухие дофига например) которые во время выступление вакарчука жутко орали матом типа "Е*АААШЬ ДАВАЙ и тп и тд" во все горло....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...