Перейти до змісту

ЧП на Рывненськый АС

Kazus

Рекомендовані повідомлення

не втомились панікери???

періодичність аварій АЕС в кузнєцовску вражає, приблизно раз в три місяця там то реактор вибухає, то радіоактивний пар валить.

і завжди знаходяться люди в яких достовірна інформація від працівників АЕС, чи людей, що живуть поруч чи від ангелів, чи...

смішно, після 1986 радіофобія діє на ура.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Враховуючи що датчики не засікли ніякого підвищення радіаційного фону рахую пости davos панікою якщо не відвертою брехнею.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не втомились панікери???

періодичність аварій АЕС в кузнєцовску вражає, приблизно раз в три місяця там то реактор вибухає, то радіоактивний пар валить.

і завжди знаходяться люди в яких достовірна інформація від працівників АЕС, чи людей, що живуть поруч чи від ангелів, чи...

смішно, після 1986 радіофобія діє на ура.

Ну я б так критично не став би насідати. Краще щоб житель Кузнецовска завчасно попередив що в них там пекло. Але лишня паніка і т.д. - це уж точно не потрібно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рідні одногрупниці працюють в Кузнецовську на АЕС.

Ніхто не в курсі, що сталось щось страшне...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ты знаешь, я думал про это. Электричество пропадало на 1-2 секунды на пр. Возрождения как раз в это время... хз чо там ))

ти прав , вся рівенська АЕС працює на одну вулицю відродження

ІМХО бред

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаешь что пишешь? Или абы ляпнуть? Я высказал свое предположение. Не знаешь что написать так помолчи лучше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Враховуючи що датчики не засікли ніякого підвищення радіаційного фону рахую пости davos панікою якщо не відвертою брехнею.
гм.. не факт.

ага, є варіант шо хмарки пішли не до нас... тим більше шо радіація далеко не пішла, а побиріку випала десь з опадами напевне...

скажем добре шо в нас все гаразд, радіаціяний фон в нормі, але правди ніхто не скаже, а по всій україні не поїдеш з дозиметром....

колись да взнаємо правду...

"правда где-то там"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене в подруги батько працює на РАЕС. Питав в неї що сталося - то вона каже що ні від кого нічого не чула.

Я думаю як би що то батько її попередив зразу (були випадки).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

працівники можуть і не знати... скажем не всі знають...

як варіант сталося ЧП, але викиду радіації не було, скажем пронесло.... от і мовчать, доказати нічого не докажеш, а про чп знають одиниці,які мовчать, адже радіаційний фонд в нормі, то чого переполох робити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...