Перейти до змісту

ПРОПАЛА СОБАКА!!!

NEMS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Просто людям в яких немає собак не зрозуміти ситуацію.

Мене також дратують собаки які кидаються на велосипеди, я на них просто наїжджаю або якщо сильно пристає то з ноги...

Дуже великих які б кидалися на мене не зустрічав, бо рідко їжджу.

Хоча з іншої сторони, в мене так само є ротвелер, це факт що він не любить дітей маленьких які проходять повз нього. На рівні інстинктів він не любить котів, дуже любить кинутись на якогось барана чи козу і т.д.

Навіть такі випадки коли з ним гуляєш, а на шляху пасеться якась корова і мичить на тебе, то він починає гавкати і якщо спустити його то не знаю чи загризе він її, але втікати не буде.

Але я на 100 % впевнений, що якщо до мене прийшли гості і він в мене не закритий у вольєрі, то або він зразу покаже що цю людину не любить, або не буде її чіпати. Його виховувати треба починати, з місяців 5, дивитися за ним, вчити всього, потім тренувати І ЦЕ ЗАБИРАЄ ЧАС, а якщо у вас його немає, то взагалі краще не заводити собак, і не робити всім лишніх проблем

Опубліковано

два тижні тому vanus їхав на велосипеді у Струмівці. З двору вийшов мужик, випустив собаку (велике щось, породи не знаю) і поки закривав за собакою хвіртку, собака кинулась на вануса і звалила його разом з велосипедом на дорогу. Покусати не встигла, бо підіспів хазяїн, відігнав собаку і почав дуже сильно вибачатись. Я так думаю, що першим бажанням вануса тоді було зарядити хазяїна по морді, але як ти його зарядиш, якщо він біля себе тримає собаку ростом з доброго козла... Як боротись з такими собаками і з такими власниками собак?

Опубліковано

про велосипедистів? будь-ласка

"Минулої п’ятниці ввечері 25-річний Андрій, житель Гощі, керуючи автомобілем “Ніссан”, прямував до своєї дівчини у село Симонів Гощанського району. Він не помітив велосипедиста і збив його. Коли водій зрозумів, що чоловік мертвий, злякався і втік з місця дорожньо-транспортної пригоди... А потім повернувся за тілом та закопав його на смітнику." :sq_ye:

Опубліковано

Юр, ну причем тут велосипедисты?

речь о том, что специально вырощенная убивать собака бегает по городу

и думаю, настроение у нее не самое дружелюбное.

Опубліковано

"Минулої п’ятниці ввечері 25-річний Андрій, житель Гощі, керуючи автомобілем “Ніссан”, прямував до своєї дівчини у село Симонів Гощанського району. Він не помітив велосипедиста і збив його. Коли водій зрозумів, що чоловік мертвий, злякався і втік з місця дорожньо-транспортної пригоди... А потім повернувся за тілом та закопав його на смітнику." :sq_ye:

Від того що люди небезпечні також, собака менш небезпечнішою не стане

Опубліковано

Юра, про небезпеку безтолкових і/або п'яних водіїв можна почитати в інших топіках. Але такі водії -- не підстава мовчати про небезпечних собак, про небезпечні наркотики і т.д. Чи ти пропонуєш слідкувати тільки за водіями, а собаки нехай собі гуляють по місту без намордників і ошийників?

Щоб прояснити ситуацію -- я сам дуже люблю собак, набагато більше ніж котів. І скільки себе пам'ятаю в мене були собаки. Останню з них (пуделя) власноручно поховав півтора роки тому. Зараз з нами в будинку живе брат зі своєю собакою -- ши-тсу -- так це взагалі член сім'ї, якого доглядають приблизно так, як я своїх дітей.

Проте я не знаходжу виправдання людям, які дозволяють потенційно небезпечним собакам розгулювати по місту без ошийника/намордника. Дозволяти собаці так гуляти -- це те ж саме, що п'яному сідати за кермо.

Опубліковано

Щоб далеко не ходити, ось вам свіжий приклад:

2 червня близько 13.30 біля приватного будинку на Червонозоряному проспекті, 75 німецька вівчарка на смерть загризла 8-річну Дарію Лаврову.

Трагедія сталася на очах інших дітей, повідомляє ТСН.

Лікарі "Охматдиту" 4 години рятували життя потерпілої, та нічого вдіяти не змогли.

Як пише "Газета по-київськи", Дарія з сестричкою пішли у гості до сусідського хлопчика Владика - сина господарки вівчарки.

Коли хлопчик відкрив хвіртку, на 8-річну дівчинку вистрибнула вівчарка та вчепилася у горло. Старша сестричка марно намагалася відігнати собаку, а мати знайшла Дарину вже непритомною.

За словами сусідки, швидку викликали кілька разів і приїхала вона 20 хвилин. Тому батьки і сусіди самі доставили дівчинку до найближчої лікарні, а вже звідти її привезли в "Охматдит".

Дитина померла на операційному столі. Лікарі говорили, що пес перегриз аорту.

Собака-вбивця тепер сидить у вольєрі, його господарі не виходять на вулицю. За словами сусідів, пса треба було вже давно приспати, адже це був не перший напад на людину. Ця ж вівчарка рік тому напала на іншу дитину - Сашка Ігдала. Хлопчику наклали 45 швів, три тижні він провів у лікарні.

Сусіди вимагали у господарів собаки приспати його, але ті категорично відмовилися.

Згідно з процесуальним кодексом, правоохоронці вивчатимуть ситуацію протягом 10 діб, а потім будуть вирішувати, порушувати кримінальну справу чи ні.

Однак, якщо міліція не покарає винних, то сусіди обіцяють вчинити самосуд.

За словами начальника прес-служби столичної міліції Володимира Поліщука, будь-який господар має право, щоб його пес бігав у дворі.

"Собаку ніхто не натравляв. Вона не бійцівської породи. Право будь-якого хазяїна, щоб вона бігала по дворі. Зараз проводиться збір інформації. З господаркою поговорити не вдалося. У неї такий шок, що довелося госпіталізувати до психлікарні на Фрунзе. А господаря пса не було в Києві, і зараз, до речі, теж немає", - сказав Поліщук.

Він відзначив, що оскільки собаку ніхто не натравляв, господарям світить або штраф, або 15 діб арешту.

Як відомо, до 1997 року в Київ не можна було ввозити 13 порід собак, яких вважають надто агресивними. Зокрема, американського піт-бультер'єра, грецьку вівчарку, гірську гончу, супердога.

Потім цю заборону скасували, але німецька вівчарка у цей список ніколи не входила.

Круто, правда? Цілих 15 діб арешту! А життя дівчинці не повернеш...

Опубліковано

ЕЕЕ!!!! мужики!!! ви якого пробачте хріна тут базар розвели? хочете посусолити тему?створіть собі окрему.

Тут собаку, здається, допомогти знайти просять, і аж ніяк не Ваших непотрібних коментарів про небезпеку собак для велосипедистів, для дітей і т.п. Хочете реально щось зробити? ЗВертайтесь у відповідні органи. А то тільки ниття, непотрібна статистика і вякання.

Якщо вже на те пішло, то ЛЮДИ становлять більшу небезпеку одне для одного.

А ще модератори...ФУ!

Опубліковано

А як би ти заспівала, якби собака напала на когось з твоїх рідних/близьких, або на тебе? Щиро бажаю тобі, щоб тебе така біда обійшла стороною.

Якщо вже на те пішло, то ЛЮДИНІ можна чинити ефективний опір, а при нападі великої собаки реально лишитись непокусаним шансів дуже мало. А чим далі від тебе хазяїн тієї собаки, тим менше шансів лишитись живим або як мінімум не спотвореним

Опубліковано

Вчора в Ківерцях я бачив схожого за описом пітбуля. Дуже худий. На ньому був чорний постріпаний ошийник. Підійти і спробувати спіймати не ризикнув. (Район механічного заводу)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...