Перейти до змісту

ПРОПАЛА СОБАКА!!!

NEMS

Рекомендовані повідомлення

Просто людям в яких немає собак не зрозуміти ситуацію.

Мене також дратують собаки які кидаються на велосипеди, я на них просто наїжджаю або якщо сильно пристає то з ноги...

Дуже великих які б кидалися на мене не зустрічав, бо рідко їжджу.

Хоча з іншої сторони, в мене так само є ротвелер, це факт що він не любить дітей маленьких які проходять повз нього. На рівні інстинктів він не любить котів, дуже любить кинутись на якогось барана чи козу і т.д.

Навіть такі випадки коли з ним гуляєш, а на шляху пасеться якась корова і мичить на тебе, то він починає гавкати і якщо спустити його то не знаю чи загризе він її, але втікати не буде.

Але я на 100 % впевнений, що якщо до мене прийшли гості і він в мене не закритий у вольєрі, то або він зразу покаже що цю людину не любить, або не буде її чіпати. Його виховувати треба починати, з місяців 5, дивитися за ним, вчити всього, потім тренувати І ЦЕ ЗАБИРАЄ ЧАС, а якщо у вас його немає, то взагалі краще не заводити собак, і не робити всім лишніх проблем

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

два тижні тому vanus їхав на велосипеді у Струмівці. З двору вийшов мужик, випустив собаку (велике щось, породи не знаю) і поки закривав за собакою хвіртку, собака кинулась на вануса і звалила його разом з велосипедом на дорогу. Покусати не встигла, бо підіспів хазяїн, відігнав собаку і почав дуже сильно вибачатись. Я так думаю, що першим бажанням вануса тоді було зарядити хазяїна по морді, але як ти його зарядиш, якщо він біля себе тримає собаку ростом з доброго козла... Як боротись з такими собаками і з такими власниками собак?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

про велосипедистів? будь-ласка

"Минулої п’ятниці ввечері 25-річний Андрій, житель Гощі, керуючи автомобілем “Ніссан”, прямував до своєї дівчини у село Симонів Гощанського району. Він не помітив велосипедиста і збив його. Коли водій зрозумів, що чоловік мертвий, злякався і втік з місця дорожньо-транспортної пригоди... А потім повернувся за тілом та закопав його на смітнику." :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юр, ну причем тут велосипедисты?

речь о том, что специально вырощенная убивать собака бегает по городу

и думаю, настроение у нее не самое дружелюбное.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Минулої п’ятниці ввечері 25-річний Андрій, житель Гощі, керуючи автомобілем “Ніссан”, прямував до своєї дівчини у село Симонів Гощанського району. Він не помітив велосипедиста і збив його. Коли водій зрозумів, що чоловік мертвий, злякався і втік з місця дорожньо-транспортної пригоди... А потім повернувся за тілом та закопав його на смітнику." :sq_ye:

Від того що люди небезпечні також, собака менш небезпечнішою не стане

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юра, про небезпеку безтолкових і/або п'яних водіїв можна почитати в інших топіках. Але такі водії -- не підстава мовчати про небезпечних собак, про небезпечні наркотики і т.д. Чи ти пропонуєш слідкувати тільки за водіями, а собаки нехай собі гуляють по місту без намордників і ошийників?

Щоб прояснити ситуацію -- я сам дуже люблю собак, набагато більше ніж котів. І скільки себе пам'ятаю в мене були собаки. Останню з них (пуделя) власноручно поховав півтора роки тому. Зараз з нами в будинку живе брат зі своєю собакою -- ши-тсу -- так це взагалі член сім'ї, якого доглядають приблизно так, як я своїх дітей.

Проте я не знаходжу виправдання людям, які дозволяють потенційно небезпечним собакам розгулювати по місту без ошийника/намордника. Дозволяти собаці так гуляти -- це те ж саме, що п'яному сідати за кермо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб далеко не ходити, ось вам свіжий приклад:

2 червня близько 13.30 біля приватного будинку на Червонозоряному проспекті, 75 німецька вівчарка на смерть загризла 8-річну Дарію Лаврову.

Трагедія сталася на очах інших дітей, повідомляє ТСН.

Лікарі "Охматдиту" 4 години рятували життя потерпілої, та нічого вдіяти не змогли.

Як пише "Газета по-київськи", Дарія з сестричкою пішли у гості до сусідського хлопчика Владика - сина господарки вівчарки.

Коли хлопчик відкрив хвіртку, на 8-річну дівчинку вистрибнула вівчарка та вчепилася у горло. Старша сестричка марно намагалася відігнати собаку, а мати знайшла Дарину вже непритомною.

За словами сусідки, швидку викликали кілька разів і приїхала вона 20 хвилин. Тому батьки і сусіди самі доставили дівчинку до найближчої лікарні, а вже звідти її привезли в "Охматдит".

Дитина померла на операційному столі. Лікарі говорили, що пес перегриз аорту.

Собака-вбивця тепер сидить у вольєрі, його господарі не виходять на вулицю. За словами сусідів, пса треба було вже давно приспати, адже це був не перший напад на людину. Ця ж вівчарка рік тому напала на іншу дитину - Сашка Ігдала. Хлопчику наклали 45 швів, три тижні він провів у лікарні.

Сусіди вимагали у господарів собаки приспати його, але ті категорично відмовилися.

Згідно з процесуальним кодексом, правоохоронці вивчатимуть ситуацію протягом 10 діб, а потім будуть вирішувати, порушувати кримінальну справу чи ні.

Однак, якщо міліція не покарає винних, то сусіди обіцяють вчинити самосуд.

За словами начальника прес-служби столичної міліції Володимира Поліщука, будь-який господар має право, щоб його пес бігав у дворі.

"Собаку ніхто не натравляв. Вона не бійцівської породи. Право будь-якого хазяїна, щоб вона бігала по дворі. Зараз проводиться збір інформації. З господаркою поговорити не вдалося. У неї такий шок, що довелося госпіталізувати до психлікарні на Фрунзе. А господаря пса не було в Києві, і зараз, до речі, теж немає", - сказав Поліщук.

Він відзначив, що оскільки собаку ніхто не натравляв, господарям світить або штраф, або 15 діб арешту.

Як відомо, до 1997 року в Київ не можна було ввозити 13 порід собак, яких вважають надто агресивними. Зокрема, американського піт-бультер'єра, грецьку вівчарку, гірську гончу, супердога.

Потім цю заборону скасували, але німецька вівчарка у цей список ніколи не входила.

Круто, правда? Цілих 15 діб арешту! А життя дівчинці не повернеш...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЕЕЕ!!!! мужики!!! ви якого пробачте хріна тут базар розвели? хочете посусолити тему?створіть собі окрему.

Тут собаку, здається, допомогти знайти просять, і аж ніяк не Ваших непотрібних коментарів про небезпеку собак для велосипедистів, для дітей і т.п. Хочете реально щось зробити? ЗВертайтесь у відповідні органи. А то тільки ниття, непотрібна статистика і вякання.

Якщо вже на те пішло, то ЛЮДИ становлять більшу небезпеку одне для одного.

А ще модератори...ФУ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як би ти заспівала, якби собака напала на когось з твоїх рідних/близьких, або на тебе? Щиро бажаю тобі, щоб тебе така біда обійшла стороною.

Якщо вже на те пішло, то ЛЮДИНІ можна чинити ефективний опір, а при нападі великої собаки реально лишитись непокусаним шансів дуже мало. А чим далі від тебе хазяїн тієї собаки, тим менше шансів лишитись живим або як мінімум не спотвореним

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора в Ківерцях я бачив схожого за описом пітбуля. Дуже худий. На ньому був чорний постріпаний ошийник. Підійти і спробувати спіймати не ризикнув. (Район механічного заводу)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДЯКУЮ всім за допомогу! Собака знайшлась . Тема закрита.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Супер, вітаю!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...