Перейти до змісту

Такси в нашем городе

vihden

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 58
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ДАть номерок таксіста? :) і привезе і мордой в двері ткне і на дзвінок натисне...

№28

Спершу потрібно прочитати, а згодом писати.

Опубліковано

Мікс, та ніхто ж не каже, що таксистам дуже солодко живеться. Мова про те, що не хочуть їхати на виклик на цукровий. Так от, з центру зовсім не обов"язково туди пиляти. Таксисти завжди стоять на Львівській біля автостанції, і на ДПЗ. звідти їзди на цукровий - 3 км. І замовник не хоче їхати безкоштовно. Він за це платить. А таксисти не хочуть виконувати свою роботу. Я розумію що горить бензин, амортизація авто, ризики там різні, але це невід"ємні складові їхньої роботи.

• 9 місяців потому...
Опубліковано

Особисто мені подобаються Максіми і 7... хороші хлопці, ще не зажерлися.... і ціи у них ну досить непогані... Була, загалом, приємно здивована. Навіть при виклику таксі тобі диспетчер може назвати орієнтовану вартість поїздки. Бували навіть випадки, коли таксист брав менше)))

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Я работал на такси и скажу что во всём есть свои + и -...

15-85,61 и т.д.вообще не обсуждаю.Там ценообразование не известное...Могут взять 15,а могут 30грн.

Морячёк считаю самая дешёвая фирма,всегда включают счётчики,более менее нормальные машины но иногда можно не дождаться!Особенно в праздники,ночью....

Максим такси-из + то что можно узнать цену за поездку у диспетчера и водителю заплатить именно столько.Нету раций и не нужно слушать этот базар и обычно музыка нормально играет.

Из - если сесть не через диспетчера то заплатишь неизвестно сколько....Счётчиков почти нигде нету и машины есть и девятки и другие корчи.....Нету призовых поездок....

Люкс такси-самая на мой взгляд стабильная служба.По цене немного дороже чем на других службах но зато машины нормальные и всегда приезжают как обещали...

• 2 тижня потому...
Опубліковано

А що, хтось їздив з нетверезим таксистом?

Да, на Новий Рік. Взяли дві машини, в обох водії бухі, влаштували гонки по Соборності, чуть не збили лікарів з швидкої, які надавали першу медичну допомогу пішоходу, якого збив п'яний водій. (правда)

п.с. Що в морячків сталося, що їздять з траурними лентами?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...