kudrom Опубліковано 6 Травня, 2009 в 13:39 Поділитися #1 Опубліковано 6 Травня, 2009 в 13:39 Луценка затримала німецька поліція за дебош?06.05 12:08___www.ПРАВДА.com.ua Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко знову опинився у центрі скандалу. Місце події цього разу – аеропорт німецького міста Франкфурт-на-Майні, в поліцейський відділок якого був доставлений Луценко разом зі своїм старшим сином.http://pravda.com.ua/news/2009/5/6/94279.htm Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Doping Опубліковано 6 Травня, 2009 в 13:57 Поділитися #2 Опубліковано 6 Травня, 2009 в 13:57 після недопуску в літак "українці вчинили сварку із правоохоронцями, грубо лаялися, кидали у них своїми мобільними телефонами і билися". Поліції довелося викликати підкріплення і застосувати силу. Особливо агресивно поводився син міністра – як пише німецька газета, на нього навіть вдягнули наручники. мда.. Не пий, Юга, дебоширом станеш Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Medvedko Опубліковано 6 Травня, 2009 в 14:58 Поділитися #3 Опубліковано 6 Травня, 2009 в 14:58 Еще б через Лондон полетели, ага. Просаживают бюджетные деньги! Дешевле Москва - Хабаровск- Сеул, или прямой из Москвы в Сеул. В Москве и набухались бы по-человечьи - слова никто бы ни сказал. Свои же люди, слов'яне Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Harvester Опубліковано 6 Травня, 2009 в 15:22 Поділитися #4 Опубліковано 6 Травня, 2009 в 15:22 М-Да... Забули, що не вдома... А знімок, лівий, напевно... От нема де й міністру розслабитись Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Andruha_gpz28 Опубліковано 6 Травня, 2009 в 15:32 Поділитися #5 Опубліковано 6 Травня, 2009 в 15:32 Свиня, вона і в Африці свиня. А в Німеччині - schweine. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Alisa Опубліковано 6 Травня, 2009 в 17:35 Поділитися #6 Опубліковано 6 Травня, 2009 в 17:35 На політиків наших стидно й вдома дивитись, не говорячи вже про закордон. І всі вони називають себе елітою. Яке ж тоді враження складається про цілий народ?.. Сумно... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vanus Опубліковано 6 Травня, 2009 в 18:02 Поділитися #7 Опубліковано 6 Травня, 2009 в 18:02 Якщо лідери свині то народ їх помиї!Все схиляюсь до думки про братів моїх про гайдамак, де вон пропали.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tarzanych Опубліковано 7 Травня, 2009 в 05:33 Поділитися #8 Опубліковано 7 Травня, 2009 в 05:33 Та ну їх всіх в дупу. На виборах проголосую або за якусь невідому партію, або за Ктулху Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
foxx77 Опубліковано 7 Травня, 2009 в 05:47 Поділитися #9 Опубліковано 7 Травня, 2009 в 05:47 Людина ночами не спить, думає як посадити бандитів і самому не сісти, бухнути немає коли, весь час треба бути на сторожі кругом вороги. А за кордоном бандитів наших нема, можна і відпочити. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MrVes Опубліковано 7 Травня, 2009 в 06:22 Поділитися #10 Опубліковано 7 Травня, 2009 в 06:22 Ну тепер в 95-му кварталі "нова тема" буде Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kudrom Опубліковано 7 Травня, 2009 в 06:26 Автор Поділитися #11 Опубліковано 7 Травня, 2009 в 06:26 мдя, тепер МВС тіпа спростування пише - http://pravda.com.ua/news/2009/5/6/94295.htm, мол, чисті як янголи... хоча, здається мені, диму без вогню не буває... правда Більд, як газетка має жовтуватий колір, може трохи добавили кольорів в картінку, вдались для невеликого поетичного перебільшення Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Doping Опубліковано 7 Травня, 2009 в 06:52 Поділитися #12 Опубліковано 7 Травня, 2009 в 06:52 Vanus, я дико вибачаюсь, але не зміг втриматись. І так: Міністр і німці. П*єса на одну дію: http://pashyrey.livejournal.com/476343.html Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DrFaust Опубліковано 7 Травня, 2009 в 09:24 Поділитися #13 Опубліковано 7 Травня, 2009 в 09:24 Vanus, я дико вибачаюсь, але не зміг втриматись. І так:Міністр і німці. П*єса на одну дію: http://pashyrey.livejournal.com/476343.html це по твоєму смішно ? шота я тут юмора не побачиФ.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
GreyHairs Опубліковано 7 Травня, 2009 в 11:29 Поділитися #14 Опубліковано 7 Травня, 2009 в 11:29 Під час конфлікту між міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком і поліцією в аеропорту Франкфурта-на-Майні, були поранені чотири поліцейських.Про це повідомив речник поліції Франкфурта-на-Майні Юрген Лінкер, передає українська служба Бі-Бі-Сі."Загалом транзитна територія не входить до сфери нашої відповідальності. У нас ще не було жодного випадку, коли б ми вимушені були діяти на цій території. Адже це формально навіть не територія Німеччини",- розповів він."Але, зважаючи на ситуацію, яка сталася в ніч з четвертого на п’яте травня, ми вирішили за доцільне надати допомогу. Адже поранено чотирьох поліцейських", - зазначив Лінкер.Водночас, в коментарі Німецькій хвилі (http://www2.dw-world.de/ukrainian/) Лінкер зазначив, що "внаслідок сутички з Луценком постраждали четверо наших колег – троє чоловіків і одна жінка".За його словами, двоє співробітників правоохоронних органів отримали забиття та подряпини і досі перебувають на лікарняному. Ще двоє поліцейських отримали легші травми, повідомив речник поліції.У поліції Франкфурта заявляють, що досі до них не надходило офіційних запитів з боку МЗС чи дипломатичних установ щодо обставин інциденту за участі українського міністра. Однак якщо такий запит від зовнішньополітичного відомства надійде, поліція у встановленому порядку надасть протокол з місця подій."Закон зобов’язує державні органи обмінюватися інформацією", - наголосив Лінкер. http://pravda.com.ua/news_print/2009/5/7/94308.htm Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yurik Опубліковано 7 Травня, 2009 в 11:46 Поділитися #15 Опубліковано 7 Травня, 2009 в 11:46 Вони всі такі ніжні там аж читати про це противно, таке враження була бійка 20х20 і вони вчотирьох її розводили Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
GreyHairs Опубліковано 7 Травня, 2009 в 12:46 Поділитися #16 Опубліковано 7 Травня, 2009 в 12:46 Вони всі такі ніжні там аж читати про це противно, таке враження була бійка 20х20 і вони вчотирьох її розводили Якщо написане правда. То розумієш, полицай - це не наш мент, шо по беспрєдєлу почне дубасити тебе. І я так думаю, що любій людині заїхати по пиці мобілкою, мало не покажеться. А у Юги мобіла, я так вважаю не пластмасова Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MrVes Опубліковано 7 Травня, 2009 в 15:54 Поділитися #17 Опубліковано 7 Травня, 2009 в 15:54 Бидло не тільки у Африці бидло, а в Франкфурта-на-Майні теж З.І. Шенген кажете, шановні? Тільки з намордником хібащо. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 7 Травня, 2009 в 16:12 Поділитися #18 Опубліковано 7 Травня, 2009 в 16:12 ще на революції здоровався з Югою і запало одне враження: він сам доволі високий десь в районі 180-185 а руки в нього маленькі, холодненькі і дуже делікатні, можна навіть сказати бабські, щось я не думаю що тими ручками він когось там завалив, хоча поцарапати міг Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
snight Опубліковано 7 Травня, 2009 в 16:46 Поділитися #19 Опубліковано 7 Травня, 2009 в 16:46 Є така думка, що це все спровоковано.... Нє нє, мвс я не дуже люблю....Але судіть самі, історія з Кличком, всі німці прекрасно знають що він міг дозволити той годинник.Зараз Луценко..Раніше історія з українськими заробітчанами, яких німці реально пресували, і нахабно поводились...Щось забагато в пресі висвітлень такої фігні про українців .... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 7 Травня, 2009 в 17:15 Поділитися #20 Опубліковано 7 Травня, 2009 в 17:15 Ес така штука: чОрный пеар, вот и пеарят Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Medvedko Опубліковано 8 Травня, 2009 в 06:09 Поділитися #21 Опубліковано 8 Травня, 2009 в 06:09 ще на революції здоровався з Югою і запало одне враження: він сам доволі високий десь в районі 180-185 а руки в нього маленькі, холодненькі і дуже делікатні, можна навіть сказати бабськіПохоже так. На фото в посте #2 пляшку деликатно так ... пальчиками ... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Harvester Опубліковано 8 Травня, 2009 в 09:31 Поділитися #22 Опубліковано 8 Травня, 2009 в 09:31 Луценко тоже человек Ну и еще повадки бывшего "полевого командира" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 8 Травня, 2009 в 09:34 Поділитися #23 Опубліковано 8 Травня, 2009 в 09:34 після підвищення штрафів в сто раз я його перестав рахувати людиною Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
snight Опубліковано 8 Травня, 2009 в 10:50 Поділитися #24 Опубліковано 8 Травня, 2009 в 10:50 Просто в нас різні погляди. [nd] ти бачиш в Луценкові "свиню", так то так, але а я крім цього ще дивлюсь на німців, які щось дуже сильно не долюблюють нас.... Хоча є за що.Я буду десь через тиждень-два в Франківську, там більш достовірні джерела, які трохи знають що і як було. Як взнаю напишу одразу . Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kudrom Опубліковано 8 Травня, 2009 в 13:34 Автор Поділитися #25 Опубліковано 8 Травня, 2009 в 13:34 Німецька газета Bіld повідомляє нові подробиці бійки в аеропорту Франкфурт-на-Майні за участю міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка.Як вдалося з'ясувати журналістам видання, двоє постраждалих поліцейських - інспектори прикордонної поліції, двоє інших - співробітники 19 ділянки поліції Франкфурта. Жінка, патрульна аеропортової ділянки поліції, за інформацією Bіld, поштовхом у спину була збита з ніг. Комісар прикордонної поліції отримав "підступний удар між ніг", як наслідок - забій паху. Більше того, видання пише, що правоохоронцям плювали в обличчя, били по ногах, до крові подряпали руки. ги, скоро виявиться, що Луценко ще і над трупом поіздєвався )) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.