Перейти до змісту

Що трапилось з аською!!

vanus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Неудачное подключение.

Сервер вас не принял по неизвесной причине.

Ето может случится если ваш номер уже подключон

ХЕЛЛЛППП!!!!

Зразу скажу що в асьці мене ніхто не бачить!

Опубліковано

В мене було таке десь місяць назад (і ще в той день в декількох знайомих). І так - цілий день. На наступний день все стало "ок".

• Адміністратори
Опубліковано

Який клієнт?

в мен така фігня з miranda

з QIP все нормально.

Розбиратись влом, QIP мене також влаштовує :blink:

Опубліковано

было такое неделю назад на шестизначке, в то же время с восьмизначки входил без проблем. починилось само собой где-то за пол-дня

Опубліковано

INF предоставил более-менее нормальную информацию о недавно появившейся проблеме отключения от сети при отсылке любого url:

Это борьба со спамом. Версии клиентов, их официальность и разновидности не учитываются.

Все сообщения, использующие 1-й канал, проходят через спам фильтр, поскольку считается, что спам рассылается именно через 1-й канал.

Отсюда несколько вариантов:

1. Для всех официальных и альтернативных клиентов:

Если вы отправляете сообщение пользователю, которого нет в вашем списке контактов, то при этом используется как раз 1-й канал, и соответственно если отправите сообщение содержащее вышеуказанную ссылку, то вас временно отключат (2-10 минут), но отключение происходит не всегда сразу (обычно в течении 15 мин).

2. Для QIP и официальных клиентов:

Для пользователей из вашего списка контактов иногда используется 1-й канал. Он используется в случае, если у пользователя в характеристиках слишком мало данных для организации передачи сообщения по 2-му каналу. Еще если у вас стоит в QIP, Client ID = qip2005, то вам надо бы указывать qip2005 UTF8, это может временно решить возникающую у некоторых проблему, но не полностью.

Будем надеятся что все возникшие с этим побочные проблемы временные и исчезнут когда мираблы все настроят.

зі(від мене). з більшості шестизнаків при відсиланні на протязі 10 хвилин більше 5 ти ссилок на шостій ссилці вас відрубає з аські, буде писати шо ваша аська кімось юзається, а потім при заході, верніше коли не зможете зайти буде писати This account is blocked, чекаємо порядку 5-6 хвилин і в аську заходить знову, якшо таке буде траплятися дуже часто(порядку пару разів на день), то ваш номер анрегнуть, приклади анрегнутих номерків - 544444, 24442.. удачі в кіданні ссилок друзям... :ok:

зіі. пахає ця х.ня і на деяких 9ти знаках, які зарегані більше року назад

зііі.це явище не є стабільне, але в більшості працює ввечері в зранку по києву...

Опубліковано

Блин такой баян. больше недели.

На сайте миранды www.miranda-im.org лежит обновление.

АОЛ в очередной раз сменила протокол.

Опубліковано
Блин такой баян. больше недели.

На сайте миранды www.miranda-im.org лежит обновление.

АОЛ в очередной раз сменила протокол.

прикол з вашою мірандою і прикол про антиспам - дві різні речі, в випадку міранди - дійсно змінили протокол, а в випадку антиспаму - включили якісь канали захисту від спаму, якщо не компетентний в цьому питанні - то йди лісом...

Опубліковано

Хм. Дійсно, наблюдав картину -- квіп періодично вилітав, ася 5 стояла.

А причому кста АОЛ до аськіних протоколів, поясніть хтось? Амегиканчеги Мірабіліс чтоль купили? :mdr:

А мірінда - це той іщо "канструктор", -- смайлів даж в станд. поставці немає :mdr: і як усьо до неї постягуєш і поставиш - заглючить воно радостно..

Раз помню, пару міс. назад ася протоколи міняла, в мене тоді чогось встояла, а у ВСІХ попадало, (а в мене в контатлісті десяток-два онлайн висить всігда).

Думав -- война почалась, знесло всіх ударнай валной :mdr:

Опубліковано

чесно кажучи навіть і не знав шо з аською шось сталось. зранку і до тепер сижу з перервою десь в годину. постійно чатюсь. і все файно. на роботі r&q, дома qip. чекайте. може яе завжди вони в себе щось роблять

Опубліковано

для миранды советую попробовать ICQ.DLL вот отсюда:

http://www.home.karneval.cz/01027053/Miranda/files/

это оффсайт проэкта ISee - лучшего плагина для ICQ протокола

также бывает полезно включить MD5 авторизацию в настройках и проверить не стоит ли пароль длиннее 8 символов, хотя последнее трудно не заметить :)

Опубліковано

вихід з ситуації - якшо юзаєш квіп - міняй кодування масаг, якщо міранда - качаєм модуль від одного з адмінів icq - Oscarа, можна знайти в куяндексі... а так + старайтеся не світити свої асі бог зна де... і буде вам добре :unsure:

Опубліковано

и квип стал стабильней раз в 10!!!

тем боле, шо русЪкий и супортируемый по-полной!!!!!

я выбираю QIP!

• 2 тижня потому...
Опубліковано

я с удовольствием бы присоединился к "квипанутым", но мне надо в одном мессенджере еще yahoo и msn постоянно, а также jabber и irc иногда :beer:

Опубліковано

спасибо, но триллиан мы уже проходили года 3-4 назад :) что это за мессенджер, в котором нельзя покрутить все тонкие настройки?

Опубліковано

Сьогодні взагалі квіп не хоче підключатись -- "неверные поля в базе данних" -- є у нього така проблема -- не 100% сумісність з аською по формату завантажуваних на сервер даних користувача.

От я і думаю, чи то АОЛ почав рішучу боротьбу з "лівими" мессенджерами, чи це унрег...? :)

Пора на скайп переходить напевно, як все прагресівнає чєлавєчіство.

Опубліковано

да не партеся, нічого ніхто не буде робити просто так... якшо дійсно хочеться унрега, стукайте в 11222 і матюкайте чувака на англіцкому ;) ангрег забезпечений ;)

Опубліковано

Harddriver

ти версію квіпа оновив би :D

а от скайп не переношу хронічно - автори системи не викликають довіри

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...