Перейти до змісту

Загадочная история Бенджамина Баттона / The Curious Case of Benjamin Button (2008) DVDRip

cadda

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Загадочная история Бенджамина Баттона / The Curious Case of Benjamin Button (2008) DVDRip

1240052317_www.invasion.com.ua.jpg

Название: Загадочная история Бенджамина Баттона

Оригинальное название: The Curious Case of Benjamin Button

Год выпуска: 2008

Жанр: Драма, Фэнтези, Исторический, Романтический

Режиссер: Дэвид Финчер

В ролях: Брэд Питт, Кейт Блэнчетт, Тильда Суинтон, Элли Фэннинг, Джэйсон Флеминг, Джулия Ормонд, Элиас Котеас, Тараджи П. Хенсон, Джош Стюарт, Фаун А. Чэмберс

О фильме

Что будет если на свет явится младенец с возрастом старца? Что будет если провести детство в доме престарелых? Что будет если старик влюбится в молодую девушку? И что будет если ясно с самого начала, что это любовь с первого взгляда? Загадочная история жизни Бенджамина Баттона вас ужаснет, ведь жизнь "нельзя прожить с конца" и часы не должны тикать против часовой стрелки...

IMDB 8.2/10 (80,510 votes) Top 250: #153

Выпущено: США

Продолжительность: 02:46:02

Перевод: Профессиональный (многоголосый)

Файл

Качество: DVDRip

Видео: 640x272, 721 kb/s

Аудио: AC3, 448 kb/s (6 ch)

Размер: 1,403 MB

Скріни я сам втулю. Мені не влом.................Zheny@

icon_plus_1.gifСкріншоти

post-118-1240171653.png post-118-1240171663.png post-118-1240171676.png post-118-1240171698.pngpost-118-1240171709.png post-118-1240171728.png

LINK

Опубліковано

Автор сам викладає лінки.

P.S. Хай вже Рома вибачає, що замість нього ссилку виклав )

Опубліковано

Тю.... Хотів як краще, а вийшло як завжди.

Фільм цікавий, як то сказати "вартий до перегляду"

Опубліковано

народ, ну щоб ви здорові були)...

для чого чіплятись до дрібниць: є гарний фільм в нормальній якості (написано ж ДВД-РІП з нормальним перекладом), фільм залито на фтп...

дивіться і насолоджуйтесь)

Опубліковано

cadda

Ти баран, от так вот.

Напиши хоча б назву твого файла з фільмом і виклади скріншоти, що було видно варто качати чи ні. І подивись правила оформленя топіків в розділі відео.

Опубліковано

Ні, laska, такої честі удостоєні не всі :). Я можу це зробити. Але тоді відправлю топікстартера читати правила днів 10-30.

Врешті, боремося за якість і порядок.

Чи може давайте будемо просто писати назву теми і лінк.. і що там за лінком - хз..або взагалі не вказувати лінк. хай всі собі самі риються! качають що не попадя і розбираються ...

ні - не буде такого.

Опубліковано
cadda

Ти баран, от так вот.

Напиши хоча б назву твого файла з фільмом і виклади скріншоти, що було видно варто качати чи ні. І подивись правила оформленя топіків в розділі відео.

слухай, довбодятел... запиши свою думку на папері, сходи в туалет і підітрись цим папером... місце на якому появиться твоя думка буде якраз для неї...

Опубліковано
скажите как называется файл который надо качать!!!

Да простить мене Zheny@

ЛІНК

P.S. Щойно подивилась. Довгий філософський фільм. Бред відмінно справився з такою різновіковою роллю. Та і гримери молодці.

Десь на 35-ій хвилині, озвучка з двоголосої змінюється на любительський одноголосий, правда ненадовго, хвилин 5.

Опубліковано

Ех... свято на дворі... треба всіх прощати. . а Я, блін, не навчився.. мені пофіг..

Топікстартер отримує 10 - днів Read Only. За недотримання правил конференції та ігнорування порад модератора.

**Ставлю на Премодерацію - перш, ніж, написати пост - отримає дозвіл - мій, чи Zevs Izver. **

• 4 місяця потому...
Опубліковано

В мене є HD TVRip, який закидав колись Zheny@ 4,35 Гб, бо кодувати таке діло трохи ліньки, якщо треба пиши, закину в цій якості.

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...