Atarax Опубліковано 16 Лютого, 2012 в 14:09 #126 Опубліковано 16 Лютого, 2012 в 14:09 Бланк опитування Бланк опитування.docп.с.: глянь чи норм
Vika Опубліковано 16 Лютого, 2012 в 14:19 #127 Опубліковано 16 Лютого, 2012 в 14:19 Бланк опитуванняDruid писав ще: В нижньому колонтитулі: "збір підписів здійснюється волонтерами з ініціативи громадських організацій Асоціація велосипедистів Луцька та асоціації розвитку туризму Волині".
Atarax Опубліковано 16 Лютого, 2012 в 14:32 #128 Опубліковано 16 Лютого, 2012 в 14:32 Завтикав, дякуювиправлений варіант: Бланк опитування.doc
druid Опубліковано 16 Лютого, 2012 в 14:48 #129 Опубліковано 16 Лютого, 2012 в 14:48 п.с.: глянь чи нормнормуль. трохи поправивкачайте тутБланк опитування.docпорядковий номер ставиться від руки тим, хто ставить свій підпис. нумерація для кожного аркушу паперу починається з початку.Якщо будуть питати "навіщо дата народження", кажіть "щоб знати вік", бо нас цікавить позиція дорослих свідомих мешканців, кому за 18.А в пункті місце проживання бажано, щоб фігурував Луцьк, навіть якщо прописка Китайська.
druid Опубліковано 16 Лютого, 2012 в 14:56 #130 Опубліковано 16 Лютого, 2012 в 14:56 діфото, дайош голосувалку!!!!
Atarax Опубліковано 16 Лютого, 2012 в 15:08 #131 Опубліковано 16 Лютого, 2012 в 15:08 Всі качаєм бланк збору підписів і підписуємо у всіх колег на роботі, в домашніх, + домашнім по бланку в нагрузку, щоб на своїх роботах попідписували.В неділю пропоную зібратись в центрі для масового збору підписів. Скажімо на 11:00 біля Лесі. Хто за?
maksimoff Опубліковано 16 Лютого, 2012 в 17:13 #132 Опубліковано 16 Лютого, 2012 в 17:13 В неділю буду!
druid Опубліковано 17 Лютого, 2012 в 12:28 #133 Опубліковано 17 Лютого, 2012 в 12:28 Відповідь Б. Клімчука під час веб-конференції на питання щодо велосипедної інфраструктури.Юрій Моклиця, голова громадської організації "Асоціація розвитку туризму Волині": Шановний Борисе Петровичу.Як Ви ставитеть до перспективи створення велосипедної інфраструктури в найбільших містах області, зокрема у Луцьку?Я привіз з собою з Вільнюса старенький радянський спортивний велоcипед, мені його подарували. Маю ті самі проблеми, що й мій візаві. Доводиться вписуватися в існуючий автомобільний рух. Це складно і небезпечно. Може я помиляюся, але велосипедів в містах за роки Незалежності різко поменшало. Автомобілів, навпаки різко побільшало. Завдання на часі. При проектуванні нових доріг та реконструкціїстарих в Шацькому районі вже будуємо спеціальні велосипедні доріжки. Думаю, це слід робити містам під час проведення ремонту та реконструкції вулиць. Створювати спеціальну недорогу інфраструктуру в паркових зонах. Як ви зрозуміли, я -- "за". Нині -- це реально!Цилко тутhttp://volynrada.gov.ua/chat/veb-konferentsiya-z-borisom-klimchukom
BaBylja Опубліковано 19 Лютого, 2012 в 00:02 #134 Опубліковано 19 Лютого, 2012 в 00:02 виникло питання щодо опитуванНЯ1. Записувати лише тих людей, які прописані у Луцьку, чи також можна тих хто проживає, але не прописаний (у Луцьку) по адресі що вказує?2. Кому віддавати заповнені бланки опитувань?
Atarax Опубліковано 19 Лютого, 2012 в 06:18 #135 Опубліковано 19 Лютого, 2012 в 06:18 то що, ми сьогодні збираємо підписи? зголосився тільки Максімов. Більше нікому то не треба?
Vika Опубліковано 24 Лютого, 2012 в 15:04 #136 Опубліковано 24 Лютого, 2012 в 15:04 Кому і коли можна передати бланк з підписами?
Atarax Опубліковано 24 Лютого, 2012 в 15:37 #137 Опубліковано 24 Лютого, 2012 в 15:37 Мені або прямо Друіду. Або можна повторити збір, якщо на то є потреба...
Vika Опубліковано 27 Березня, 2012 в 13:52 #138 Опубліковано 27 Березня, 2012 в 13:52 Щоб не створювати окрему тему. Посміхнула інфо в неті про доріжки в Болгарії. Які-не-які....але офіційно доріжки є http://fishki.net/co...t.php?id=110126
lilechka Опубліковано 27 Березня, 2012 в 13:56 #139 Опубліковано 27 Березня, 2012 в 13:56 Щоб не створювати окрему тему. Посміхнула інфо в неті про доріжки в Болгарії. Які-не-які....але офіційно доріжки є http://fishki.net/co...t.php?id=110126 Для нас поки що і такі доріжки - мрія!
lilechka Опубліковано 28 Березня, 2012 в 14:53 #140 Опубліковано 28 Березня, 2012 в 14:53 Вчора перший заступник міського голови Святослав Кравчук провів нараду з питань розвитку велосипедної інфраструктури в місті. Обговорено можливість облаштування велосипедних доріжок проспектом Волі: від вулиці Шопена до Київського майдану, далі - вулицею Глушець та центральним парком культури і відпочинку імені Лесі Українки. Дано доручення, проектуючи реконструкцію проспекту Волі, обов’язково передбачити (на тротуарі по правій стороні) розташування велодоріжок та вдосконалити схему руху велосипедистів в Центральному парку з врахуванням будівництва покриття, розмітки та встановлення дорожніх знаків. Враховуючи інтереси велосипедистів, зараз розробляється схема розміщення велосипедних паркувальних стійок вздовж вулиці Лесі Українки. Вони будуть розміщені орієнтовно в трьох місцях – на початку вулиці, в кінці та біля приміщення Центру надання адміністративних послуг.
druid Опубліковано 29 Березня, 2012 в 07:02 #141 Опубліковано 29 Березня, 2012 в 07:02 Вчора перший заступник міського голови Святослав Кравчук провів нараду з питань розвитку велосипедної інфраструктури в місті. Обговорено можливість облаштування велосипедних доріжок проспектом Волі: від вулиці Шопена до Київського майдану, далі - вулицею Глушець та центральним парком культури і відпочинку імені Лесі Українки. Дано доручення, проектуючи реконструкцію проспекту Волі, обов’язково передбачити (на тротуарі по правій стороні) розташування велодоріжок та вдосконалити схему руху велосипедистів в Центральному парку з врахуванням будівництва покриття, розмітки та встановлення дорожніх знаків. Враховуючи інтереси велосипедистів, зараз розробляється схема розміщення велосипедних паркувальних стійок вздовж вулиці Лесі Українки. Вони будуть розміщені орієнтовно в трьох місцях – на початку вулиці, в кінці та біля приміщення Центру надання адміністративних послуг.Не все так воно оптимістично насправді. Є кулуарна інформація, що проектанти готують відмову (про те, що технічно створення вд на проспекті волі є неможливим). Поки невідомо чим то все закінчиться.В парку створення вд є більш реальним. Якщо все відбудеться в цьому році так, як казав Кравчук під час наради і так як ми пригляділись з архітектором і директором парку під час виїзної наради - це буде круто.
AK88 Опубліковано 31 Березня, 2012 в 01:20 #142 Опубліковано 31 Березня, 2012 в 01:20 Вчора перший заступник міського голови Святослав Кравчук провів нараду з питань розвитку велосипедної інфраструктури в місті. Обговорено можливість облаштування велосипедних доріжок проспектом Волі: від вулиці Шопена до Київського майдану, далі - вулицею Глушець та центральним парком культури і відпочинку імені Лесі Українки. Дано доручення, проектуючи реконструкцію проспекту Волі, обов’язково передбачити (на тротуарі по правій стороні) розташування велодоріжок та вдосконалити схему руху велосипедистів в Центральному парку з врахуванням будівництва покриття, розмітки та встановлення дорожніх знаків. Враховуючи інтереси велосипедистів, зараз розробляється схема розміщення велосипедних паркувальних стійок вздовж вулиці Лесі Українки. Вони будуть розміщені орієнтовно в трьох місцях – на початку вулиці, в кінці та біля приміщення Центру надання адміністративних послуг.Не все так воно оптимістично насправді. Є кулуарна інформація, що проектанти готують відмову (про те, що технічно створення вд на проспекті волі є неможливим). Поки невідомо чим то все закінчиться.В парку створення вд є більш реальним. Якщо все відбудеться в цьому році так, як казав Кравчук під час наради і так як ми пригляділись з архітектором і директором парку під час виїзної наради - це буде круто.Якщо потрібна підтримка з мого боку - деп.звернення/запит/проект рішення міськради, то я готовий допомогти
m2xxx Опубліковано 11 Червня, 2012 в 16:17 #143 Опубліковано 11 Червня, 2012 в 16:17 Сітібайки у Вроцлаві ...http://korrespondent.net/video/world/1359190-velosipedy-dlya-vseh
Zevs_Isver Опубліковано 11 Червня, 2012 в 16:24 #144 Опубліковано 11 Червня, 2012 в 16:24 когда у нас начнут полоски рисовать?
laser Опубліковано 11 Червня, 2012 в 19:56 #145 Опубліковано 11 Червня, 2012 в 19:56 щодо відео: нашим українським мудакам до єврокультури як до неба рачки… а на рахунок полосок, то уже розмалювали дороги, за тиждень до євро, якщо ви не помітили
MACCEN Опубліковано 12 Червня, 2012 в 12:20 #146 Опубліковано 12 Червня, 2012 в 12:20 1. Всі маршруткі міські нафіг, нама чого забруднювати наше місто (а то ті китайські нові зламкі, так коптять мама нє гарюй), купити людські тролейбуси (для людей, а не для скота, які роблять в нас на Україні, а імпортні (не гавняху якусь), якщо порівняти, то це окупиться, тому що електрика менше коштує, вони сучасні, значить економічні, не портят екологію, значить менше загазованості, в дітей та дорослих хвороб, і не прийдеться витрачати лишню капусту на профілактику різних там захфорювань - треба берегти своїх людей, нехай в маштабах окремого міста. 2. Закрити наприклад Волі, від Кіївської до Драмтеатру, дозволити тільки проїзд тролейбусам і таксі (ну робота в них така), і велосипедистам Радянську теж закрити, і тих буржуїнів хітрожопих, які паркуються чорті де "пі*здити" прямо на місці. Або бригаду відморозків найняти, яка просто буде наприклад шкрябати гвоздем авто яке припарковане там де це заборонено. - я не призиваю до такого, але посто це вже дістало, всі що хочуть те й роблять, всім на все плювати, так ж не можна, а то у бідоти може й дах зірвати, візьме й дасть по башці кірпічом, потім доказують який ти тут крутий, і як тобі плювати на всіх і вся в реанімації. Там де школи обладнати пішоходи лежачими поліцаями (нехай ті у кого є трнанспорт будуть тут розпиратись що підвіска ломається і так далі, так нєфіг гнати на бєганій швидкості тоді нічого не поламається, не нада ля-ля). Там де можна зробити пролоску для велосипедистиів - нехай собі їздять. 3. Надати перевагу велосипедистам (але й ловити бухіх, а то є й такі що їм правила не писані взагалі), і наказувати конкретно, і водіїв які ображають велосипидистів взагалі "пі*дити" прямо на місці. Основна проблема в тому, що багато людей стрімається купляти вєліка (от як я, де їздити, водії взагалі не поважають пішоходів, про велосипедистів я взагалі мовчу, я не кажу про всіх, але чомусь водії забувають що колись самі вчились їздити й були пішоходами). А так були б дорожкі, і толерантно б настроєні водії, я впевнений це б розрузило б наше місто взагалі від транспорту, бо багато хто от так стрємається їздив би не на авто а на вєліку PS: хочу бути мером Луцька
Zevs_Isver Опубліковано 12 Червня, 2012 в 12:24 #147 Опубліковано 12 Червня, 2012 в 12:24 PS: хочу бути мером Луцька Козюра ?
MACCEN Опубліковано 12 Червня, 2012 в 12:31 #148 Опубліковано 12 Червня, 2012 в 12:31 НІ!!! Я не Козюра!!!а Козюра це що, ваш кандидат?
IgorOkCJ Опубліковано 6 Лютого, 2013 в 07:16 #149 Опубліковано 6 Лютого, 2013 в 07:16 "Якщо в центрі Луцька будуть велодоріжки, то це стане революційним кроком влади, – велоактивіст" - заголовок вчорашньої статті на інтернет-ресурсі "ВолиньPost" Велосипедистів здебільшого відносять до категорії транспорту, хоча вони, по суті, ті ж пішоходи, вважає голова Асоціації розвитку туризму Волині Юрій Моклиця. Про це він говорив на «круглому столі» із питань економічного потенціалу Луцька і стратегічного плану його економічного розвитку 5 лютого у Волинському прес-клубі, який відбувся у рамках проекту «Місто майбутнього» громадського об’єднання «Лучани». На його думку, велосипедисти взагалі «випадають із політики міста», оскільки в Луцьку досі немає велосипедних доріжок, хоча про це часто говорять. Більше того, в нормативних документах мерії поняття «велосипедист» навіть не фігурує. У голови Асоціації розвитку туризму Волині є сумніви щодо того, чи реконструкція проспекту Волі, яка планується, передбачатиме облаштування велодоріжок. «Від проектантів ніби є спротив, бо це складно і дорого. У всякому разі це питання дуже темне», – каже Моклиця. «Але якщо таки вдасться добитися того, щоб на проспекті Волі влаштували велодоріжки, то це буде революційним кроком», – впевнений він.
Lexx_Giant Опубліковано 14 Березня, 2013 в 08:06 #150 Опубліковано 14 Березня, 2013 в 08:06 http://www.volynnews.com/news/city/prospekt_voli_rozshyryat_ta_zroblyat_velodorizhky/Майк 525 нарив.)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.