Перейти до змісту

Мыло — вредно!

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

граждане, вы можете не мыться годами. но тогда либо ходите пешком, либо покупайте индивидуальный транспорт.

потому как, если вы окажетесь в общественном транспорте рядом с обычным народом - будьте готовы, что вас скорее всего вышвырнут оттуда в момент...

Опубліковано
граждане, вы можете не мыться годами. но тогда либо ходите пешком, либо покупайте индивидуальный транспорт.

потому как, если вы окажетесь в общественном транспорте рядом с обычным народом - будьте готовы, что вас скорее всего вышвырнут оттуда в момент...

Шура, ну не треба так...

Якщо апологет немиття (це, як правило, бомжі) заходить в автобус, тролейбус, чи метро - йому дуже комфортно: навколо нього утворюється зона відчуження, в якій він себе комфортно почуває :) І щоб таких викидали - я не бачив, руки марати в смислі буквальному нікому не хочеться.

:)

Опубліковано

в Киеве - нормальная практика. тут и бомжей поболе. их наш космонавт тут одевает и кормит...

в метро они (бомжы) не ходят - там халява не прокатывает

а из автобусов просто таки выкидывают.

может не в часы пик к ним более лояльно относятся.

но когда все едут на/с работу/ы - то такое плотное общение с немытыми мало кому нравится

вот и идет соответствующая реакция.

Опубліковано

Експериментувати не маю бажання, але знаю по собі.

Я працюю з людьми, які миються, благоухають.. і, пробачте, часом запах вчорашньої попойки (п'янки, забагато пива, горілки, тощо..) вводить людей в стан... не зовсім адекватний. хтось співчуває, хтось відверто каже, що смердить горілкою..перегаром.. Жуйка - (прощавай шлунок) не конає.. ще гірше. Почистити зуби (що й робилося зранку двічі :) - не допомагає.. )

Спробувати не помитися - :_20: ... Крім того, фізіологічні особливості організму - це те, що і заставляє людей митися чи не митися. Хтось пітніє дуже сильно, хтось помірно, хто взагалі не пітніє.. і чоловіки і жінки..

Повірте, прихильники митися "раз - на указ", дуууже неприємно прийти в жіночий колектив і відчути запахи не парфумів, а ...природні запахи..

Опубліковано

По сабжу: мило врєдно, а однокласснікі і вконтактє - врєднєє во сто раз! Мийтесь милом, аською, джаббером, просто мийтесь - і з людьми буде простіше знайти спільну мову, ніж без мила і Ashampoo... ;)

Опубліковано
Індуси не відрізняються чистоплотністю. В усякому випадку, їхня влада пропагує відмовитися від практики справляння нужди на вулиці.

Оскільки в подальших цитатах мова йде про Калькутту,Бомбей та інші великі міста,дозволю коментар.

Калькутта-населення більше 4-х мільйонів(англомерат-16млн),щільність-25тис./кв.км

Бомбей-13млн(англомерат-32млн.),щільність-22 тис/кв.км.

Для порівняння Київ-3млн(англомерат(5млн),щільність-3тис/кв.км

Луцьк-200тис.,щільність-5тис/кв.км

Давай хоча б приблизно уявимо нашу культуру коли в нас на 1 кв.км стане в 3-5 разів більше населення,при 4-х ромадських(платних) вбиральнях на все місто і безлічі безкоштовних підьїздів і дворів. :)

Опубліковано

агломерат

гівно- фігня. папір, пластикова тара, банки від пива і пляхи від горілки- усе ляже товстим рівним шаром

Опубліковано
...когда советская власть добралась, наконец, до самых до окраин, то молодые учителя, комсомольцы начали активно проповедовать здоровый образ жизни, и сразу среди северных народов произошла демографическая катастрофа. Среди эвенков, чукчей, ненцев, которых заставили мыться с мылом, началась колоссальная смертность. Врачи разводили руками...

Підозрюю, що головним атрибутом радянської влади, яка туди "наканєц дабралась", була "водачька", а не мило. А ще були принесені хвороби, нехарактерні для місцевого населення. Додайте сюди ще й масову вакцинацію і демографічної катастрофи не уникнути.

Взагалі, радянська влада, куди б вона не діставалась, завжди спричиняла важку демографічну ситуацію, і мило тут ні до чого.

Опубліковано
Індуси не відрізняються чистоплотністю. В усякому випадку, їхня влада пропагує відмовитися від практики справляння нужди на вулиці.

Оскільки в подальших цитатах мова йде про Калькутту,Бомбей та інші великі міста,дозволю коментар.

Ти писав, що в Індії їдять з бананових листків.

Сансет написав, що в Індії "ж@пу пальцем підтирають. Без хімії і екологічно."

Ти написав, що "они подмываются и соответственно вопрос о туалетной бумаге отпадает автоматически."

Я написав про те, як в дійсності індуси звикли справляти нужду. Описані мною факти виключають можливість підмивання (пля!).

Ти ж написав, що там висока щільність населення, чим, я так зрозумів, виправдав їхнє срання на вулицях.

Але яке відношення до попередньої дискусії має щільність населення? Навіщо переводити стрілки туди, куди не слід? Не думаю, що немає міст з меншою кількістю населення в інших державах, але тільки в Індії прийнято срати на вулиці.

Ти писав, що "они подмиваются". Виявилося, "нє чавчєм, доктор, нє чавчєм". То навіщо тепер читати мінілекцію по мало не геополітиці? :)

Опубліковано

Я взагалі то писав так як воно є,тобто правду,а от Сансет про підтирання пальцем,витянув інфу,мабуть з того самого пальця :D

В мене сестра була в Індії,якщо ми відкинемо культуру мегаполісів,то кожен індус ходить справляти нужду з пляшечкою води,а в містах вони сруть не відкрито на вулиці,а за спеціальною огорожею.Звісно,цивілізація робить і там свою справу.Раніше всі помиї стікали по каналам в одне місце,де їх зьїдали свині.Зараз помиї стікають так само,тільки свиней нема.От того там і засрано.

Ну кароче пропоную на цьому й закінчити.

Опубліковано
Підозрюю, що головним атрибутом радянської влади, яка туди "наканєц дабралась", була "водачька", а не мило. А ще були принесені хвороби, нехарактерні для місцевого населення. Додайте сюди ще й масову вакцинацію і демографічної катастрофи не уникнути.

Взагалі, радянська влада, куди б вона не діставалась, завжди спричиняла важку демографічну ситуацію, і мило тут ні до чого.

ну, пить не перестали и при независимой Украине. думаю, что даже больше сейчас пьют.

а вот про нехарактерные болезни - какие такие болезни?

и причем тут массовая вакцинация? сейчас тоже всех поголовно вакцинируют...

а демографический спад пошел именно после 1991 года. так что советская власть тут ни при чем.

я не сторонник советской власти, но подобные высказывания я понять не могу ни разу.

і мило тут ні до чого.

и действительно, тема про мыло, а ты написал про что угодно, но не про него. т.е. оффтопик :)

хотя, чего хотеть от друга max

признавайтесь, кто из вас в Киеве, недалеко от моего дома написал на стене "звільни свідомість від рабства розуму"?

жаль, смыли надпись, не успел зафоткать...

Опубліковано

Shura, STRIKER все вірно написав. Він заперечив топікстартеру. Я згоден з ним.

Среди эвенков, чукчей, ненцев, которых заставили мыться с мылом, началась колоссальная смертность. Врачи разводили руками...

Де гарант? Звичайно ж, що їм неприємно було знаходитися біля смердючих аборигенів. От вони їх і помили. Чим? Як?

Горілка + сигарети.. , та "лікування" антибіотиками зробили свою справу. Вбивши розвинену імунну систему.

Людина, яка не пила ні разу в житті горілки, напилася всраку.. могла й печіночка відмовити.. і клапан зупинитися.. от і смертність.

Опубліковано
В мене сестра була в Індії,якщо ми відкинемо культуру мегаполісів,то кожен індус ходить справляти нужду з пляшечкою води,а в містах вони сруть не відкрито на вулиці,а за спеціальною огорожею.

Ти диви які чистюлі! :D

А якшо понос, то вони ходять з бідонами чи з бутлями? Бачиш на вулиці індуса з бочкою на тачці - знай у нього 100% дизентерія. :lol:

Опубліковано
Мабуть, за руку вони не вітаються.. після походу в "туалет" , себто за паркан..

звичайно, ні. у них немає на це часу- вони швиденько біжать цими руками готувати каррі:)

Опубліковано
Мабуть, за руку вони не вітаються.. після походу в "туалет" , себто за паркан..

звичайно, ні. у них немає на це часу- вони швиденько біжать цими руками готувати каррі:)

... і розкладати на банановому листі...

Опубліковано
ну, пить не перестали и при независимой Украине. думаю, что даже больше сейчас пьют.

а вот про нехарактерные болезни - какие такие болезни?

а демографический спад пошел именно после 1991 года. так что советская власть тут ни при чем.

Хто б сумнівався, переважна більшість непитущих давно згнила на Колимі і не дала нащадків.

Еге ж, радянська влада випарувалась, як роса на сонці, не залишивши по собі жодних наслідків :) .

Дійсно, усіх поголовно ощасливлюють "залізним" імунітетом, а демографічна ситуація все гірша й гірша, а неплідних все більше й більше (можливо, все-таки був правий Камінський, коли причиною багатьох проблем зі здоров'ям вважав "поголовное отравление прививками")...

хотя, чего хотеть от друга max

На жаль, не знайомий з мах'ом особисто, тому про дружбу говорити недоречно. Але залишати адекватну людину наодинці з "несущімі слово "ганд*новоє" і "анусовоє"" в затятому "рєпоWARі" негуманно.

признавайтесь, кто из вас в Киеве, недалеко от моего дома написал на стене "звільни свідомість від рабства розуму"?

жаль, смыли надпись, не успел зафоткать...

Якось так сталось, що я змалку знав, що писати на стінах будинків, в ліфтах, в громадських туалетах - це табу, причому без особливих настанов. Але ось останнім часом мене все більше гризуть сумніви: а чи не порушую я це табу (особливо, щодо туалетів), приймаючи участь в такого роду суперечках?

P.S. А щодо фанатичного мінусування репутації, варто ще ввести індикатор співвідношення мінусів і плюсів, які форумчанин виставив іншим. Думаю, це значно краще характеризуватиме багатьох членів цього клубу, ніж існуючий варіант репутації.

Опубліковано
кращий жарт сезону-max адекватний :jeer:

Ви вважаєте його неадекватним? - це лише свідчить на його користь.

Все, на цьому offtop припиняю.

Опубліковано

я думаю,що тут всі миються,тема була про мило!

От наприклад в деяких магазинах Луцька продають натуральне мило,тільки воно зараза,дороге.То я думаю,що шкоди від такого мила в рази меньше,ніж від проктеровського чи джонсоновського,а скоріше навіть користь.

А ще є мило в природі:

Вместо мыла — мыльнянка лекарственная

Народная медицина рекомендует мыльнянку в качестве средства для лечения бронхитов, подагры, используется она и как желчегонное средство. Из этого растения получаются очень красивые букеты, а бело-розовые цветки обладают приятным запахом.

Но более всего мыльнянка лекарственная известна в народе как заменитель мыла. Если после работы на огороде Вам нужно быстро привести руки в прежнее состояние, сделать их чистыми до белизны, то для этого совсем не обязательно иметь мыло. Просто протрите руки пучком этого растения. Можете листья и соцветия мыльнянки растереть в воде и Вы получите "мыльную" пену, которой хорошо смывается грязь. Моющими средствами обладает и корневище мыльнянки, в котором содержится до 35% сапонинов. Оно дает отвары, пенящиеся как мыло и используемые для мытья шерстяных и шелковых тканей.

Мыльнянку несложно разводить — это многолетнее растение, весьма неприхотливое, расти может на любой почве. Размножают ее как семенами, так и отрезками корневищ.

Стиральный порошок — из стеблей подсолнечника

В селах Киевской области издавна пользуются для стирки белья стиральным порошком собственного изготовления. Делают его из всем известного подсолнечника. Технология стирки заключается в следующем. Высушенные после уборки урожая стволы подсолнечника сжигают (нужное количество Вы определяете сами, исходя из ваших нужд). Затем, перед стиркой, нужно вскипятить воду, отдельно приготовить пустое ведро (выварку) и обвязать его густой ситцевой тканью. Сверху на ткань кладете горкой пепел подсолнечника и льете на него кипяток. Полученный щелочной раствор используется для стирки как вода, в которой растворили стиральный порошок.

джерело

і ще ось з енциклопедії:

САПОНИНЫ, содержащиеся в некоторых растениях гликозиды, которые при взбалтывании с водой образуют пену. Используются как заменитель МЫЛА. Встречаются в конском каштане, мыльном дереве, солодке и наперстянке.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...