Перейти до змісту

Погодка :))

kmd

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Отправлено Сьогодні, 03:13

вся эта вода, которая льется сверху, уже достала..

А як то вона встигла дістати о третій (!) ночі!? ;)

• Відповідей 155
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

2Dream

Не у всех три часа ночи - это время для сна ;)

2Shkoder

Достала? А что ж ты хотел, в город осень пришла :D

Опубліковано

=) Блін, було літо - усі жалілись, що спека, воно ще не встигло закінчитись - ви уже сумуєте за теплом. Може, проблема не в погоді?

Опубліковано

Ну і хто тепер посперечаєтся з тим що наш клімат повне Г?

Тобі б десь в Єгипет і пожити там трошки, рочки два, а не проїздом, ти на наш клімат молитись будеш :rolleyes:

Опубліковано
Тобі б десь в Єгипет і пожити там трошки, рочки два, а не проїздом, ти на наш клімат молитись будеш

Да ну. А ти знаєш що найпоширініша хвороба на Волині - ревматизм. А знаєш чому?

Опубліковано

Да ну. А ти знаєш що найпоширініша хвороба на Волині - ревматизм. А знаєш чому?

Ага, і ще слухі ходять, що тут за царя Гороха каторга була, але порівняно зі всім світом клімат в нас помірний, і нити не варто, в нас всього в міру - і дощику, і снігу, і сонечко пече, а взагалі сама шкідлива штука - це життя, від нього вмирають.

Опубліковано

1 вересня без дощу це не 1 вересня)

Як на мене погодка супер ^_^ Нарешті вночі можна замерзнути і залізти під одіяло :g15:

Опубліковано

Цо занадто то не здраво, от в нашій погоді здравості і немає.

але порівняно зі всім світом клімат в нас помірний, і нити не варто, в нас всього в міру - і дощику, і снігу, і сонечко пече

Мені не подобаєтся. Занадто волого. Якщо комусь подобаєтся на здоровя. Але я маю право сказати що при високій вологості кал і літом (душно) і зимою (наскрізь продуває холодним вітром).

1 вересня без дощу це не 1 вересня)

Ти напевно ще школяр, коли я вчився в школі всі початкові-середні класи 1го вересня була суха тепла погода. Інколи навіть жарко.

Опубліковано

Ну і хто тепер посперечаєтся з тим що наш клімат повне Г?

навпаки клімат у нас якраз стає на свої місця, Зима - як зима, Літо - як літо і от вже Осінь - як осінь :ok:

Опубліковано

щоб там хто не говорив, а мені наша полісько-волинська погода НЕ подобається! <_<

не дарма, ще колись "за царя" в наші широти відправляли, як на заслання. Адже постійно підвищена вологість повітря - це основний каталізатор розвитку більшості хвороб!

тому буду дуже радий світовому потеплінню, можливо хоть тоді трішки "підсушить" наш волинський клімат...

Опубліковано

Ти напевно ще школяр, коли я вчився в школі всі початкові-середні класи 1го вересня була суха тепла погода. Інколи навіть жарко.

Угу :) На четвертому курсі :rolleyes:

Я не казав, що абсолютно завжди дощ, просто склався такий стереотип ;)

тому буду дуже радий світовому потеплінню, можливо хоть тоді трішки "підсушить" наш волинський клімат...

Скоріше підмочить ;) Бачив які зливи в Європі?

Опубліковано

Мені краще від жари зпасатися чім від холоду,особливо до 15 жовтня коли у деякі дні на вулиці буде дубарь і дома теж:glare:

Опубліковано
тільки но люди починають копати картошту - на тобі - дощ як з відра...

процес збирання бульби перетворився в водне поло, о спорт, ти - мир!)))

Опубліковано

не дарма, ще колись "за царя" в наші широти відправляли, як на заслання. Адже постійно підвищена вологість повітря - це основний каталізатор розвитку більшості хвороб!

Знаю багатьох людей, які були змушені змінити місце проживання через непідходящий клімат. Вологий клімат робить свою справу, особливо це часто впливає на дітей. В одній родині дитина часто просто починала задихатись. Переїхали в Кременчук і все пройшло, як і не було нічого.

Мені краще від жари зпасатися чім від холоду,особливо до 15 жовтня коли у деякі дні на вулиці буде дубарь і дома теж:glare:

Теж притримуюсь такої думки.

На вулиці брррррррррр :g34:

Не те щоб холодно, але дощ протівний капец...

Класний дощик. Мені подобається така погода.

А от противно - це сьогоднішня мряка.

А взагалі, то вже починаю звикати до прохолодних ранків.

Опубліковано

Да как бы пора уже, впереди - зима :)

Опубліковано

Да как бы пора уже, впереди - зима :)

яка зима????? :angry2: :angry2:

до зими ще рівно 3 місяці по календарю....

я згадую минулий рік, то 2 вересня ми варилися на парах...Зараз розумію, що тоді було набагато краще...

а зараз холодно, мряка...ббббррррр <_< <_< <_<

вже краще, щоб жара була(хоча я так раніше не думала)

а така погодка може протриматися ще не один тиждень((

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...