Перейти до змісту

Погодка :))

kmd

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 155
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

"а я люблю таку погодку", написала summer :smile3:

я сегодня проснулся от того, что сосед бурит стену для установки кондея. точнее, ему сверлят какие-то бравые ребята. небось установка сейчас втридорого и очередь на месяц :dont:

у меня наконец-то дошли руки свой сплит пропылесосить - так "надои" конденсата увеличились почти вдвое. жара - эт хорошо, если бы не наши болота с их влажностью..

Опубліковано

вперше за останні 2 тижні я нормально виспалась. Спати з відкритим вікном, коли за ним гримить і блискає, - це дійсно класно.

А от зараз знов приходиться ходити зі скрученим волоссям, щоб не було жарко, і не допомагає навіть гарячий чай ((.

Опубліковано

Коли вчора ввечері небо знов почало затягувати і гриміти, то зрадів що знову піде дощ і можна буде нормально виспатись. Але нажаль... Будем чекати доща сьогодні, бо вдома вже просто неможливо знаходитись, відчуття як у печі.

Опубліковано

передавали дощ на сьогодні так і я його не побачив. ЗІ літо :0011:

Протріть очі Отправлено 21 июля 2010 :P

Опубліковано

передавали дощ на сьогодні так і я його не побачив. ЗІ літо :0011:

Протріть очі Отправлено 21 июля 2010 :P

От шо значить тиждень в Хрінниках без інету :)

Опубліковано

дощик звичайно ж радує, але щось давненько сонечка не бачив

сонечко нехай жарить на вихідних, а поки на роботі то нехай в будні дні буде трохи хмура погодка.

Опубліковано

по народних прикметах з сьогоднішнього дня починаються дощі, а потім мають "піти" гриби. Так, що любителі "тихого полювання" будьте готові! :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...