Перейти до змісту

Куплю мрію юності - Нокію 7110

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Колись кип'ятком пісяв - так хотів Нокію 7110:

nokia-7110.jpg

Але колись не купив :(

Тому хочу наздогнати забуту мрію.

Цікавить стан, близький до ідеального - бажано, звичайно, новий (якщо в когось є). І чи продаються до нього нові аккумулятори?

Опубліковано
Вот в мене якраз така є :) Шось вона глючила і нема зарядки, але мо в сервісі розум вправлять. За пиво з рибкою віддам :)

Якщо більш ніхто не відгукнеться - пропозиція буде прийнята, дякую!

Опубліковано

В матрице был 8110(с нереализованым механизмом открывания как на 7110;))

а так шоб не спам, то я такую юзал когдато. Приятный на то время аппарат, но сейчас покупка его сильно сомнительна. Батарею он жрет в два раза быстрее чем 6310.

Опубліковано

был такой аппарат, изредка смазывал механизм WD-40 чтоб отстреливала крышка лучше ^_^ .

Опубліковано

Маю трубку як в матриці в нормальному стані - едине акомулятори здохщі та немає зарядкі а так телефон працюючій.Незнаю де знайти акомулятори до нього так як споживає він 7.2 вольта

Опубліковано

В брата така є. з акамулятором дійсно проблема. рідний якому приблизно вже 7 років тримає десь два дні. новий китайський - день і то з натяжкою...

Опубліковано

всабачить канечно можна но зачем???

можно при желание наити

да и китай не всегда фиговый попадается

я в свое время нашол на Нокию 6310i нашол повышеной ёмкости (правда она была в 2 раза толще стандартной)

Опубліковано
А не китайських нових немає? Може, туда літій-іон якийсь можна всобачити?

Шукав довго і в Луцьку і по нету... Оригінальних не знайшов (можливо просто погано шукав)

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Маю таку привезену з Німеччини, продавать не хочу, але можу помінять на 6310 :huh: В них однакові авто комлекти, але в 7110 троха незручно в авто номер набирать :huh:

pic3.jpg

Опубліковано

Якщо мені не зраджує мій склероз, то акумулятор для 7110 підходить NiMH від 6210 або Li-ION від 6310/3610і, але в оригінальному від 7110 був вбудований моторчик вібродзвінка (саме в акумуляторі, а не в телефоні).

Scorpio, запитай в мого Юри чи він користується 6310і, якщо ні то забери :)

P.S. І чому люди в нас як тільки не пишуть -- і акОмулятор, і акАмулятор -- аби не так, як має бути? Принцип зловредності?..

Опубліковано
Якщо мені не зраджує мій склероз, то акумулятор для 7110 підходить NiMH від 6210 або Li-ION від 6310/6310і, але в оригінальному від 7110 був вбудований моторчик вібродзвінка (саме в акумуляторі, а не в телефоні).

Батарея подходит. Вибробатарея была специальная для 5110. На 7110 вибрик встроеный.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...