Перейти до змісту

Торгова піраміда

Facktor

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
А зачем эти масла?

Лечение и профилактика.Масла можно внутрь употреблять и наружно.Мы например когда епидемия гриппа бушует смазываем маслом воротник одежды.

Когда дочке было 3-4 месяца она простыла,то очень выручила тимьяновая вивасановская мазь(смазывали грудь и спину,кашель за день прошел)) и масло 33 трав(брызгали на посьтельку и она дышала испарениями и носик пробивало).

• Відповідей 157
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Тут багато було про піраміди.Згоден з тим що треба думати головою і відрізняти просування товару методом прямих продаж і фінансові піраміди.

Те що маса компаній в Україні працює легально по методу прямих продаж-факт.А працювати там чи ні- особиста справа кожного.Ну і ось ще варіант

http://agent.privatbank.ua/

Просто бізнес :rolleyes: приходьте і працюйте - будуйте мережу споживачів-отримуйте гроші.А ви кажете піраміда :rotate:

Опубліковано

Якщо просто взяти поняття піраміда, то під ним виявиться багато фірм, хай буде піраміда, хай заробляють люди гроші, аби то не був лохотрон!

Я, наприклад, за піраміди, просто проти лохотронів

в пірамідах можна заробити гроші, і іншим допомогти заробити. а от в лохотронах не хочиться брати участі ні як лохом ні як розводілой....

Опубліковано
а от в лохотронах не хочиться брати участі ні як лохом ні як розводілой....

Не хочется быть лохом- не будь им!

Обманывают того, кто хочет быть обманутым...

А получить многа-многа всяких благ, не напрягаясь самому- разве это не желание большинства?

А кто помнит, где бывает бесплатный сыр????? :D:D:D

• 1 рік потому...
Опубліковано

Ех, як інколи цікаво спостерігати за людьми які не розбираються в чомусь і вперто це доказують =) Я тут помічав дилеми відносно AMWAY над якими багато спорили і не могли розібратись, відповім на ті які пам‘ятаю, так як перечитувати все знову не збираюсь:

1. продукція дійсно якісна, користувався миючими засобами (порошком і засобами для миття посуду) і вони дійсно є концентрованими, вони не просто справляються зі своєю роботою краще а й вистачає на багато довше. А ті хто користувались і цього не помітили або були не задоволені скорше всього не читали інструкції по використанню, адже багато людей є "дуже розумними" і вважають, що це їм нідочого, від чого потім і страждають. Читав один коментарь, що після порошку забились труби в пральній машині, якщо це трапилось, то це означає тільки одне, що пр. машина вже не нова і завжди прали в ній не найкращими порошками, адже є один факт які не всі знають, осад на поверхні пральної машини оставляє не тільки гаряча вода, а й не якісні порошки. Так ось пральний порошок SA8™ розчиняє подібний осад на пральній машині, тому навіть рекомендовано, при зміні прального порошку на даний, перед регулярним праням насипати порошку в пр. машину і прати мін. 30 хв. в холосту, щоб даний осад не лишився на одязі. А якшо цей осад умудрився забити труби, то вже робіть висновкі самі про його кількість ^_^.

2.AMWAY зовсім не піраміда. Вже були привелені доведення того що це не піраміда, тому повторюватись не буду, я скажу тільки ще одне доведення якого поки не спостерігав. Класична піраміда, це коли той, хто записаний в піраміді над тобою, завжди при будь-якій умові буде збагачуватись завдяки тобі і твоїй структурі. У даній же компанії, якщо ви прочитаєте бізнес план, а не говоритимете в сліпу, то побачите, що той хто записаний під тобою, може тебе догнати і перегнати по кількості прибутку і при певних умовах взагалі може від’єднати свою гілку від твоєї та більше ненадавати тобі ніякого прибутку. Хоча існує і інша умова, коли ти будеш активний і досягнеш певного рівня, то кожна гілка яка від тебе від’єднується буде надавати тобі пасивний дохід. Подібного в пірамідах не було.

3.Дехто скаржився на те що завдяки пасивним доходам компанія ухиляється від податків, дорогі мої, так в цьому й вся краса =) зважаючи на те яка у нас в країні не стабільна податкова система, то цьому тільки радуватись треба і використовувати можливість, так як держава не забирає в тебе того що поправу твоє. Тому хто хоче займатись торговельним бізнесом набагато вигідніше піти у мережевий маркетинг ніж мати безліч проблем з податками й іншими оплатами у власній справі. Хоча це стосується тільки пасиного доходу, дохід який іде з групового товару обороту оподатковується податком на прибуток, тому що для того щоб взагалі отримати дані кошти ти повинен бути зареєстрований, як підприємець і кошти тобі як підприємцю нараховуються на рахунок у банку.

4.Це далеко не лохотрон. А якщо у вас склалось таке враження, то це тільки із-за тих дистрибюторів AMWAY з якими ви спілкувались. Вся справа у нашому українському менталітеті. Нас хлібом не корми, а дай змухлювати. Чому змухлювати? томущо у даної компанії є чіткі правила, порушивши які ти виходиш із бізнесу. Написані ці правила у книжці сторінкою форматом А4, загальна кількість сторінок - 62, форматом шрифту, якщо не помиляюсь, 12. Тобто правил багато, навіть дуже багато, і як не прикро я особисто спостерігав як наші українські дистрибютори порушували не одне з цих правил. Якби це трапилось наприклад в Америці, він був би майже одразу вилучений з бізнесу. Але знову ж, у нас свій менталітет: у нас помітили порушення і прикрили свого, в той час коли за границею відразу ж доклали б про порушення. Нашій країні, навідміну від країн Євросоюзу, Америки, Канади і т.д., компанія відправляє замовлений товар тільки після оплати коштів, в той час як вище названим країнам товар відправляють одразу ж після замовлення, а оплатити можна і пізніше. Тобто нам просто не довіряють, так як знають що ми любимо зхитрити. Як бачите, це не компанія лохотрон, а це наші люди її можуть такою зробити. Тому якщо не хочете в чомусь бути обманутими в даній компанії, просто уважно перечитайте усі правила після покупки стартового покету компанії і ніхто вам лишнього слова не скаже якщо вашим аргументом буде правило із офіційного бізнес-плану AMWAY.

5. Щодо семінарів AMWAY, то тут в дечому мушу погодитись. Дійсно, їхні семінари і навчальна програма це є другий вид заробітку, ось тільки в даному випадку заробляє тільки сама верхушка. Даний вид заробітку не доступний звичайним дистрибюторам. Але це з однієї сторони. Але потрібно глянути й на іншу сторону, реально подібного типу навчання є платним у всіх країнах. У всіх розвинених країнах є навчання лідерів (не знаю чи є в Україні але не знаходив) і таке навчання є досить дорогим, набагато дорожчим того що пропонує NETWORK21. А дорожчим воно є тому, що там потрібно платити вчителям практикам і звісно навчання в спілкувані з вчителем є більш ефективним. Тут же файтично йде самонавчання, хоча самонавчання по матеріалу таких самих практиків, але зрештою самонавчання, тому воно значно дешевше, так як дійсно, самонавчаня є значно важчим. І так, тут справді відіграє роль психологічний фактор. Люди називають це промивкою мізків, але це просто психологічний стимул для того щоб почати працювати, і багатьом він дійсно потрібний, навіть тим хто в цьому бізнеці давно, для того щоб він не опустив руки, а продовжував діяти. Так, можливо це робить з людей машину, але тут стоїть простий вибір, що краще, пахати до знемоги на звичайній роботі і отримавати за таку роботу копійки, чи працювати як машина (як частина механізму) і жити в добробуті? Це вже питання яке кожен вирішує сам для себе.

6.Ще чув таку думку, що буцімто там говорять "мрій і все буде", не правда, такого не говорять, вони говорять що мрія це перший крок до її виконання, і вони самі ж зауважують, що просто мріяти не достатньо, без дій нічого не буде. Але це "обоюдный" меч, так як без мрії, чи інакше кажучи без конкретної цілі, не буде і дій, без бажання досягти чогось більшого, навіть при повній можливості цього досягти, ти цього не досягнеш, так як руки були опущені. Взяти для прикладу якогось п’яничку, якщо скажуть йому виконати роботу, важчу за ту яку він робив раніше, але яку виконати можливо і скажуть що йому за це дуже добре заплатять, як ви думаєте, він зробить цю роботу? Він на неї погодиться? Якщо в нього будуть гроші на ще одну пляшку, нізащо не погодиться, він краще піде і ще нап’ється. А чому? Томущо йому і так добре, його не турбує ніщо інше, ні перспектива отримати більше грошей ні жити краще. А ось коли в нього не буде грошей на пляшку (щоб догнатись) вот тоді йому приспічить заробити ще трохи коштів на наступну порцію заправки, і він візьметься за роботу, бо в нього є ціль, мізерна і жалюгідна, але вона є, і він до неї рухаєтсья. Це я навів приклад для доведення того, що їхня теорія є правильною. Не вірите цьому прикладу, тоді зроіть самі експеремент, знайдіть успішну людину і запитайте в неї, чи має вона якусь ціль, я більш ніж впевнений що вона її має, а спитайте в якогось звичайного працівника, який вже не один рік працює на низько оплачуваній роботі, максимальними його цілями буде оплатити за комунальні послуги і купити харчів. Чим мізерніша ціль тим менші й вимоги для її виконання і тим менші старання та навпаки.

7.Згадав ще один цікавий факт, компанія AMWAY офіційно практикує повернення товарів, навіть тих які ви вже почали використовувати, аби в упаковці осталось більше 10% товару, це є правилом компанії відносно прав споживача, і подібні повернення дійсно мають місце. Тобто це гарант того що дистрибютор не прогорить у своїй справі, він завжди зможе вернути не потрібний йому товар. Це перший цікавий і важливий момент. Також кошти повертаються не тільки за продукцію яку було вирішено повернути, а й за стартовий пакет. Якщо ви вирішили вийти з бізнесу, тобто підключились, вам не сподобалось і ви вирішили піти з нього, то ваш номер реєстрації буде заблоковано, а кошти за стартовий пакет повернено. Це все правила, які подані в офіційному бізнес-плані AMWAY. А ви спробуйте повернути товар у магазин, навіть при наявності чечу це не завжди просто виконати. А про базар взагалі мовчу, там продавець придумає 100 відговорок що це не його товар, аби не прийняти його назад, тільки часом попадаються чесні, які готові прийняти назад товар. Якщо наведені мною факти ще вас не переконали в тому що це не лохотрон, то ви або сліпі, або просто вперто не хочете признавати факту.

P.S. Не говоріть аргументи які ви просто десь чули, або які є вашими поспішними висновками. Хочете обговорити систему? Розберіться в системі! Щоб розібратись в системі, спочатку станьте системою. Сцена зі сторони глядача, завжди виглядає не так як зі сторони актора.

P.P.S. Стах спробувати і дослідити щось нове, завжди буде вас тримати на дні фінансової системи.

Опубліковано

і ше скажи шо ти не є співробітником\родичем співробітника AMWAY.

Развод це все.

о, тільки побачив.ну і тему ти апнув!

Let the holywar begin! :mdr:

Опубліковано

HitchKock, і то хочеться серед ночі прославляти емвей такими кілометровими ессе?...

А не засланий ти козачок? ^_^

А то тут чудо пілюлі пропонували для авто, зараз порошки пральні, якими можна вазони підливати, підлогу мити, і замість компоту пити почнуться....

Опубліковано

Вот бачите =) я ж говорив, ви нічого не знаєте, а тільки викрикуєте свої здогатки =) а щодо AMWAY я був тільки користувачем, а щодо системи сомнівався і намагався доказати її хибність як Factor, а прийшов до протилежного висновку і так, минулого тижня заключив договір. Тому що бачу перспективу. І до вашого відому я не відвідував їхні семінари, не вислуховував їхні нудні довгі лекції, а користувався тільки літературою і дослідженням офіційного бізнес-плану. А ваші коментарі доказують тільки те, що ви мало того що нічого про це не знаєте, так ще й не потрудились вдуматись в те що я написав.

P.S. перш ныж кричати розвод, покажи конкретно де саме, давай факти а не пусты викрики. я здатний визнавати свої помилки, якщо мені це грамотно доведуть, а не будуть вести пусті балачки. І да Deemon, комент кілометровий бо було шо сказати по відношеню до всіх раніше написаних коментарів, якби я відповідав на щось одне і конкретне, було б менше. Хоча така величина ще через те що я свої доведення аргоментую.

Опубліковано

не закривайте

чисто ради прикола, хай новоявлений неофіт Амвей щомісяця тут пише про отримані прибутки

і так, минулого тижня заключив договір

- заживка захавана, компанія ПРОФІТ отримала, втрачати вже нема що, давай, пиши цифри, скільки конкретно грошей отримав за період, і через рік, коли тут буде мульйон, нє ладно 100 тищ, люди реально будуть до тебе звертатися, бо будуть бачити не тільки розповіді очарованого системою, а результат

спробуєш?

Опубліковано

На данний момент, якщо я не помиляюсь, то друга хвиля Емвею. Перша була на початку 90-х від чого понесла втрати і моя сім'я, коли контора зникла. Признак моєї недовіри очевидний. Хтось може візьметься відшкодувати???

Розказувати/доводити, що ніде вона не зникла непотрібно (інакше уважно читайте питання).

І ще розвеселило як доводили якість продукту і навіть те що пластик з якого зроблені пляшки виготовлений з природнього матеріалу і розкладаються (тобто гниє) наче дерево :)

Опубліковано

Zheny@ влітають тільки ті, хто вважає що після реєстрації гроші до нього прийдуть самі, а сам сидить на дивані перед телевізором

Volyniaka ця стаття на вікіпедії зроблена тим хто дивиться на систему тільки зовні і описані ним речі обговорювались тут і коментарі вже були подані

kudrom покажи мені хоч один бізнес який розвивається моментально швидко. Знайдеш наведи приклади. А я особисто маю знайомих які сильно на цьому піднялись і заробили достатньо, шоб зробити капітальний ремонт в квартирі, купити машину і жити в достатку. Мені цього для мотивації достатньо, тому що якщо змогли вони, то чим я гірший? Можливість є, потрібно тільки реалізувати.

V.Wolf Хвиль в Амвей не було, після його появи він завжди був і розвивався, цей висновок скорше всього зроблений з повторним відкритям дискусії в даній темі. А про екологічний пластик ніхто ніколи не говорив, це вже тобою надумане твердження.

Опубліковано

І знову ж таки безглуздий коментарь керованим простою впертістю і бажанням сказати своє слово проти :)

Опубліковано

HitchKock, таких як ти тут вже було за 6 (без малого) років вагон. І всі вони кричали про ультра-мега-прибутки, які вони зароблять. Де вони зараз?

Тобі ВЖЕ мозги прочистили - ось воно - НЛП на практиці!! Продовжувати з тобою дискусію із тобою - вважаю безглуздим заняттям. Бо потім тяжко буде довести, що я не ідіот. Бо сперечаюся із ідіотом. Ад'юс.

**Повідомте мене потім, як його забанять.

Опубліковано

І знову ж таки безглуздий коментарь керованим простою впертістю і бажанням сказати своє слово проти :)

слово коментар пишеться без м"якого знаку вкінці. я думаю, тобі варто вправлятись у розмовах про емвей з апологетами, прихильниками марки чи хоча б нейтралами. а не тут, де багато тих, кого це м"яко кажучи підхарює. не трать тут час, вставай з крісла і гайда розповсюджувать;)

Опубліковано

Дякую за виправлення, я сам математик і з гуманітарними науками завжди було туго і знаю що треба виправлятись :closedeyes: Але придирки до моїх мовних здібностей не мають ніякого відношення до даної теми. А щодо зауваження що тут сидять більшість людей яких це підхарює, то я вкурсі, саме тому тут і сижу :rolleyes: Мене цікавить аргументована дискусія з тими хто "проти". Подібним чином я дізнаюсь більше і реально вчусь. Так що я часу тут не гаю. Якби тут всі були позитивно налаштовані до даної теми, мене тут не було б. І не думайте що я вважаю всіх тут "дураками безмозглими" бо бачишно "вони мені не вірять", я поважаю вашу думку і звісно рахуюсь з нею. Скільки людей стільки поглядів. Єдине що я не люблю, так це спілкуватись з тими хто вміє тільки кричати не аргументовані висновки і не вміє слухати чужі доводи. Мені наприклад приємно дискутувати з розумними людьми і не важливо хто правий, головне що по суті. Ось наприклад Фактор, що відкрив дану тему, він доводив свою думку "проти" і наводив аргументи. Тому хоча моя думка відрізняється від його, але я його поважаю за його доводи і з радістю подискутував би з ним, якби він зара відписав.

P.S. Zheny@ мені мізки не прочистили, я просто керуюсь строгою логікою, поки що мені не надали різких аргументів проти.

Опубліковано

Молодий, гарний, крепкий юнак(з вищою освітою), ходить по квартирам і впарює стареньким бабцям, що намазавши емвейовськой зубною пастою між ногами - зразу погранішаєте на лиці і як бонус перестануть боліти ступні.

Опубліковано

З Anubius все зрозуміло, нічого розумнішого сказати просто не може. Подібним чином спілкуються школярі.

Та якщо найдуться ті хто матиме що сказати по суті, пишіть, поспілкуємось, подискутуємо.

Опубліковано

Мені от теж нічого не зрозуміло, що говрять ті 16, 17, 18-ти річні юнаки з прищами на лиці із соплями в роті. Пів години стояв і слухав і нічого не зрозумів, майбуть-що люди з вищим IQ(хоча б за 80) там не бувають.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...