Перейти до змісту

Банний лист

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 406
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
розкажіть мені де можна дістати CS і як побігати з вами???? а то сумно геть треба трошки розім"ятись!!!!

тут сам каунтер, а тут клиент СС, и тут инфа по СС для фотакомовского сервера)

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Бан Рожищам, слов они не понимают, бан не понимают, вот играл сегодня, говорю виключ читы бо будет бан, а оно мне отвечает "а мне пох, банить будут клуб, ......мне пох , баньте....." .Ето тока один отвечал так, другие отмазивались што без читов играют,или просто молчали......!

За ними мы наблюдали клубом, ярко видно когда тип откуда-то спригивает а прицел ведется автоматом прямо на голове, рострели через стени, какие обично никто не простреливает!

PS. Мля

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Адміни включить античіт !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

:)

В мережі хватає серверів де з чітами можна грати

Хай там і грають собі :)

Опубліковано

ну то хай ніхто з чітерів і не грає !!!

і будь-ласка зроби fade to black , а то в клубах всі бачать !!! де хто сидить !!! :smile-zachot:

Опубліковано

fade to black не буде ібо це серв для розваги а втикать на чорний екран не дуже весело

ЗІ біда в тому що не грають не лише чітери а і прості люди ібо їм чи в лом чи ума не хватає запустить античіт клієнт в себе на компі :smile-zachot:

Опубліковано

Силя,ети месиджи про читеров нада писать во все теми, што би ти обратил внимания и принимал мери, или тебе тока к топам про читеров?

Ети читаки млять кумарят, не так мне как другим ,более слабим игракам КС, зайдёш :тока й слишно читер да читер. Давай их в бан

Опубліковано

Пропозиції ?

Запустить античіт ? Нема нічого проще, але знову буде як і раніше онлайн пропаде, бо людям в лом запустить клієнт.

Сидів на серваку під різними ніками, заради конспірації, особо злобного чітерства так і не побачив, всі крикі про чіти летіли зазвичай в сторону тих людей кого або я знаю що він дійсно вміє грать і не чітить або в сторону тих хто дуже вдало маскується під класного гравця і не палиться тупими прострілами і постійними хедами.

В свою сторону часто чув тіж упрьокі в чітах хоча й граю не ахті особливо останім часом.

ЗІ дуже жду того часу коли ЛМ дотянеться до пари провірених людей з досвідом гри які мають час і бажання бути ГМами, щоб був постійний контроль порядку.

Опубліковано

а ти сам попробуй почаще бути онлайн....хоть в Асьці...ппц вчора іграли 12х12 (3 чітера 100% ) , як результат через 20 мін остались 3х3.....

кста семс сабака вкрав мою подпісь!!!!

Опубліковано

Во були часи....

Я один в онлайні, бігаю по мапі пару годин жду докі заканектиться Зевс чи КМД щоб трохі пограти )))

Опубліковано

ще тут троха пожаліюся (соррі за флуд)

я точно забанений

в консолі пише:

You have been banned from this server

В банному листі мого айпі немає

граю точно не із Рожищ

Граю з офісу на Лесі Українки

компів тут багато в мережі, але крім мене наврядчи хтось ще грає з мого айпі

прохання зрозуміти ситуацію і розбанити

vetra

он же

armagedon_

Опубліковано

Ця тема лише для того щоб я або ГМи звернули увагу на того кого гравці підозрьоють в чітах, а при наявності доказів забанили.

Якщо я чи ГМ в грі бачим чіти ми не повині рапортувать кого ми зараз забанили тому ІР може і не бути

Опубліковано
Ця тема лише для того щоб я або ГМи звернули увагу на того кого гравці підозрьоють в чітах, а при наявності доказів забанили.

Якщо я чи ГМ в грі бачим чіти ми не повині рапортувать кого ми зараз забанили тому ІР може і не бути

ну і що далі зі мною?

можна видаляти папку з грою з свого компа?

на більшості форумів існує принаймні пояснення причини бана...

я ще раз кажу - ніяких притензій до мене зі сторони інших бійців не було...

я не настільки тут звєзда канешна на сервері шоб мене всі запам"тали, але якби я був злісним порушником мене б точно багато хто запам"тав...

ще раз прошу - разбаньте будьласка, бо часом ну геть вже немає чим зайнятись на роботі і подобається мені то дєло - контрстрайк...

дякую

vetra

он же

armagedon_

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...