Перейти до змісту

Банний лист

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

В цій гілці відписуються ніки/айпі які були помічені у читерстві.

• Відповідей 406
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

от коли не заходить 193,109,80,221 - РОЖИЩЕ - постыйно на серваку грають з чытами - я розумыю шо це дыти по 15 рокыв - але ж поважати дорослих дядь треба коли теб епро шось просять!!! ось ...

Опубліковано

05.06.2006 19:35 на сервере Игрок DangerouS ... далее смотрите демо (разожмите архивчик), кто не помнит, копируем файл в папку cstrike, и далее команда в консоли playdemo 4iter_DangerouS.dem

вуаля... :)

на дельнейшее вооружение - начать запись демо команда - record остановить запись, команда - stop

P.S. Я не донощик, но форму доклада знаю :)

Избавим сервер от читеров :)

2Админы - плз, дайте результат. Логи есть IP думаю вычеслить не сложно :lol:

• Адміністратори
Опубліковано

Бесполезная ветка я так понял. Сегодня спектатил раз 6 наверное. Читы поголовно. Нео2 с Рожищес в фаворитах (мало кто играл честно, домашники тоже в этом числе).Силя никуда не смотрит (мое имхо). Правда если заходит то игра идёт более менее. Думаю выход только 1 как на vbios.com. 3-4 админа как можно больше онлайн и ветка с мувиками/жалобами на рассмотрение, так как в основном играют клубы - ввести армейский принцип (влетел 1 - страдает весь клуб). С домашниками и так все ясно. Каждый отвечает сам за себя. Либо вообще нафик закрыть сервак. Пущай все варятся в своих локальных.

Опубліковано

В мене ща переоблік на роботі :)

Нащот тої деми то це далеко не доказ, народ грає в клубах і пропасає мони один одного, це звичайно не добре але далеко не чіт.

Банити до цього часу я нікого не хотів бо впевнений що під охоту на відьм попаде мінімум 20% честних гравців які або гарно грають або в них тимчасова полоса везіння (сам раз на угад першою чергою дав хед челу через стіну за якою обично не засідають) але дивлюсь що з неділі всетаки прийдеться. :)

ЗІ Торік з твого ІР теж чітер грав так що пришлося б і тебе забанить :)

Опубліковано

пора відьм вішати....

а якшо чесно - по Рожищах - погано одне - що ті діти не вміють читати наші шаржі!

Толік навчив їх грати в кантер та не начив ше військової порядності...гг

дійсно - коли заходить сіля -то на скрваку прикольно грати

коли ж нема - і заходить рожище - а заходять яякраз тоді коли нема сілі - повний писець

сам не раз наблюдав - заходять 3 тіпа з них постійно 2 з чітами...

спочатку граємо - намагаємся - та коли приходить кінець терпінню... а у них аутоейм - тоді і сам включаю чіти для всіх своїх

результат приносить плоди -через 10 хв - гравці з славнозвісного села обзиваючи нас і просячи вимкнути чіти - самі йдуть курити - і в найближчі 12 год не заходять...гг

а в загалі - як казав торік - я сілі казав - давайте нам ркон пас - бо в клубі є чели які з 24 год - на сервері можуть проводити 12 - вони й дивилися б за чистотою гри... подумайте...бо є чого

Опубліковано

Це тобі Silia буде дуже цікаво! Недавно грав на серваку ...... ту заходит (193,109,80,221) підписуеться

[DZ] silia і начинае читерити, в ігрі обурення, фрази тіпа "Сіля ти шо гониш, виключ чіти,админ и с чітами грає, фуууу" --- Ось це я замічав неодноразово! Зміна ніка на "[DZ] silia" и читерство під цим ніком , так шо Сіля думай, дав би нам Ркон_пасс ми б на серваку порядок бистро навели, а то ці ********** в Рожищах ніяк не поймуть наших прохань.

---------- І дуже бісить коли заходить це село с чітами ...грають проти мене ,я їх валю ,берега не бачать,інколи дажи вистрілити не даю , а вони після смерті говорять мені шо б я виключив чіти ....... Ха..Ха..Ха ....бля дуже смішно ,вже достали,маленькі Ублюдки ....... Треба вже з цим шось робити !

----------моя думка - це бан на довго ! Хай по лану побігають!!!!

• Адміністратори
Опубліковано

Приїду в луцьк закрию рожищам доступ до лм і до контри.

Хай подумають.

Толіку: нічого особистого.

З.І. Так буде з усіма.

навіть до закриття сервера.

Опубліковано
05.06.2006 19:35 на сервере Игрок DangerouS ... далее смотрите демо (разожмите архивчик), кто не помнит, копируем файл в папку cstrike, и далее команда в консоли playdemo 4iter_DangerouS.dem

на дельнейшее вооружение - начать запись демо команда - record остановить запись, команда - stop

Избавим сервер от читеров :D

2Админы - плз, дайте результат. Логи есть IP думаю вычеслить не сложно :angry:

хм.....недумаю что ето настоящий Денжер....был бы ето Паша , он бы его убил 100% ето раз и Паша читы не юзает ето два

ИМХО

Опубліковано

хм.....недумаю что ето настоящий Денжер....был бы ето Паша , он бы его убил 100% ето раз и Паша читы не юзает ето два

ИМХО

Ну, Паше кАнеЧнА, ПревеД! А это попросту один из моментов, который успел записать. а наблюдал я за ним минут 10! Интерестно, а АДМ. примет меры после ревизии ? :)

• Адміністратори
Опубліковано

2 дня гамав на вбиосе, - пестня. в фаровритах не був ні разу, но відчувається гра.. дійсно гра.. прикро що за якогось "дудаева с нео" весь фотаком похерили.. + читер бум розігрався (на цьому серваку). при мені 2 читера забанили, за якими власно спостерігав. і реально бачив за що. бачив реальну гру "не лоховських пацанів", а топерів, котрі дійсно грають, а не єбашать хедошоти на право і наліво.

P.S. не обіжався ні разу на рахунки тіпа 0:14 ібо знав де я не так зробив і т.д. Нема в мене статсофілії бо гра для задоволення а не для статів.

Опубліковано

ИМХО

Ну, Паше кАнеЧнА, ПревеД! А это попросту один из моментов, который успел записать. а наблюдал я за ним минут 10! Интерестно, а АДМ. примет меры после ревизии ? :)

Можна я своих 5 копеек вставлю, насколько я знаю Паша сейчас в Червонограде...да и к чему челу, мемберу нашей команды, (не буду хвастатса но такое было) которая на WCG Львовском заняла 5-е место...и которой не хватило два вина для того чтобы пройти 5-ю команду Украины (DefDumps) играть с читами, это все глупости, челы играющий нормально в каунтер не играют с читами, какой смысл? играя с читами не научишся играть лутше...так что харе тут на него гнать

Опубліковано

Паролюємо кожного тижня 2-й сервер і паролі тільки своїм, ті що дійсно провірені.

І все грати буде легше. Паролі клубам не видавати. Хлопці тіпа Агента, Неостара беруть пароль і грають, але нікому не його дають. І буде невеличкий порядок. ИМХО

3.ЬІ. Чітерів банити Сталінськими-батьківськими методами. :):(

Опубліковано

А мое ИМХО - Банить ето СЕЛО ...и на довго ..очень довго

Во время игри на серваку я думаю не про игру а про то ....когда же их забанят!

Опубліковано
А мое ИМХО - Банить ето СЕЛО ...и на довго ..очень довго

Во время игри на серваку я думаю не про игру а про то ....когда же их забанят!

а в самого *рильце не в пушку* ? і тільки не треба казати що ти не грав з чітами, я не грав з чітами ніразу і не буду грати з ними,зате бачив який беспрєдєл люблять устроїти ваші на серваку,особливо мене бісять ваші кіки гравців (((

Опубліковано

ага = ждіть ш о скоро сіля сам грати буде...

на рахунок чма - ноуен - трохи поделікатніше виражайся

сказав би і я про тебе...

а про сервак - так давно вже пора шось робити

скоріше напевно дочекаємось кмд ніж тебе - сіля

самі топи створюєте і на результат не реагуєте...

притупіть рожище з чітами і все стане на своє місце

ХВАТИТЬ *** В ЖМУРКИ ГРАТИ...

убереш функції - ти краше сервак адмінь а не нові приколи випробовуй...

до того грали - нео чітерами обзивали - і будуть обзивати

чіти були й будуть - поки не буде постійно онлайн адміна - *** ТИ НЕ ЗРОБИШ!!!!

РОЖИЩЕ ФОРЕВЕР...............................................................

ЗІ ще побачу мат буду данить (silia)

Опубліковано

що значить поделікатніше? якщо це не твоїх рук діло.. значить тебе не стосується..

якщо ти кікав то поясни пліз на якій основі ти це робив?

про мене?! тобто я теж чітєр ?! бугога!!!!

прошу викласти демку ) відразу... дуже цікаво

Опубліковано

2Intro Адміни олайн зявляться але точно не від вас !!!

убереш функції - ти краше сервак адмінь а не нові приколи випробовуй...
Мені краще знать що за чим і як.
самі топи створюєте і на результат не реагуєте...

Я його не створював і впевнений що тут лише флуд і флейм ібо контсруктиву 0

Рожеще жене на нео, нео на рожище, а юзери домашніки на обох відразу, вобщем все як завжди :)

ЗІ тема замята!!! Надалі писать лише те хто по вашому чітерить і чим це виражається (про рожище досить і так всім все ясно) За поширення далі розмов на отвітвльону тематику (аля: я хочу в адміни, де записатись? ) буду наказувати !!!

• Адміністратори
Опубліковано

Якщо цією функцією можуть користуватись крім нормальних людей ще й різні хами, то функцію треба прикрити.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...