Перейти до змісту

Раздел "Астрономия. Наблюдения неба."

ursa

Раздел "Астрономия. Наблюдения неба."  

51 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хотелось бы видеть у нас на форуме раздел "Астрономия. Наблюдения неба."

В нём - анонсы предстоящих интересных событий (солнечных и лунных затмений, парадов планет, метеорных потоков), сообщения об атмосферных явлениях (например, гало), новые открытия в космосе...

Готов поискать все топики, относящиеся к этой теме, чтобы легче было всё собрать в кучу :)

Что скажет комьюнити?

Опубліковано

Труби не маю, але цікаво.

(Парад планет був не так давно - до наступного чекати 5К років :) )

ще б можливість фоткати все це гарненько..

Опубліковано

В мене трішки глобальніша пропозиція. Не здається Вам, що наш розділ "відпочинок" починає "потріскувати"? Можливо, в ньому краще створити підрозділ "Все про природу та погоду"? Або "Луцька погода та природа"? І астрономію туди. А також було би логічно і полювання, звірушки, рослинний світ, тощо із відпочинку.

Міг би про астрономію дещо писати з практичної точки зору. Це, звичайно, хобі, не професія. Було б цікаво і про власні фото і техніку їх виконання зоряного неба та інших природніх явищ.

Опубліковано
какая разница в одном разделе с 10 форумами и в двух по 5?

наоборот, лишний подраздел появится

Давайте подумаємо разом. Не проти. Просто сама астрономія замало, думаю. Щось би з природою, погодою, астрономією, фенологією придумати би було ліпше.... "Природа навколо нас"?

Опубліковано
icon_plus_1.gifПример тем, которые можно было бы отнести к разделу:
Опубліковано

Я только за! Сам интересуюсь астрономией, тоже труба есть х20 правда, но за туманностями наблюдать самое то, построена на базе старых фотообъективов от Зенита. :)

Думаю, будет не мало людей, что интересуется астрономией.

Только вот, посланников космоса, вроде Черновечцкого и прочего бреда путать сюда ненужно...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...