Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)

Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Це просто пі...дєц, ну це тільки в нас на Україні таке може бути...

Шо цікаво рішення про першу пєнку приняв боковий арбітр який був в 5 метрах від епізода, друга пєнка то вроді була і без офсайда, ну і рукі в штрафній кротів бачило напевно пів стадіона тільки не гандулян.

А тепер про хороше і приємне, Волинь канєшно дала жару, молодці, а емоцій то скільки... не очікував що колись в Луцьку буде така атмосфера на стадіоні, чесно сказати нічим не поступається матчам в ЛЧ за участю Динамо на яких я був!!!

• Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Блііін! Я давно так не кричав, якщо завтра не буде голосу, не здивуюсь :)

Так і хочеться написати: "всіх вітаю з перемогою!". Реально, програли, а таке відчуття, що виграли.

Кінцівка матчу - це було щось!

"Волинь" - молодці! Мабуть, тільки три команди в Україні можуть дати БІЙ "Шахтарю"- "Динамо", "Металіст" і "Волинь", але мотивований "Металіст", а не такий, як буде в наступному матчі, без 5-ти легіонерів.

Чомусь ніхто не пиши "Кварц - наше все", чи "верніть Кварца", чи "ось побачите, в кінці сезону Кварца вернуть". Реально, я покладав надії на Дем’яненка, "Волинь" Кварца - це був перш за все бійцівський характер, тепер "Волинь" Дем’яненка в останніх матчах - це бійцівський характер+школа Лобановського, яка "мєдлєнно, но увеєрєнно" впихається в голови гравців. Грубої гри практично немає, в захисті, відборі, підборі грають досить впевнено, хай ще думка в атаці не появилась, але прогрес є.

Хочеться сказати, що враження зі стадіону і з телевізора - це зовсім різні речі. В телевізорі бачиш більше різних нюансів, повтори, всі діла, після стадіону складно щось описувати, коли така пруха!

Дякую "Волині" за цю гру! Реально, минулого тижня ця команда грала з "Динамо", можна було б говорити про якусь втому, адаптацію, але я сьогодні не побачив, що "Шахтар" сильніше "Волині", якщо забрати пенальті - 2:2, і це був би справедливий рахунок..

Привіт всім, хто був на стадіоні, це було незабутнє видовище! :)

Опубліковано

Був на стадіоні до кінця.

Волинь чемпіон.

Те що судья був продажний, бачили всі.

Те що ВОЛИНЬ була краща за Шахтар також бачили всі.

І те що годулян ГАНДОН також всі знають!!!

Опубліковано

Останні 15 хвилин дивились по двох телевізорах - по одному я, по другому, на кухні - теща, жінка і доня... і все одно я до них бігав з криками "ВИ БАЧИЛИ??!!!"

Опубліковано

Останні 15 хвилин дивились по двох телевізорах - по одному я, по другому, на кухні - теща, жінка і доня... і все одно я до них бігав з криками "ВИ БАЧИЛИ??!!!"

Difoto останні 15 хв в мене стало Сердечко.

І не даремно!

Весь стадіон сказав що думає. (МИ ЧЕМПІОНИ)

Опубліковано

"Волинь" показала достойну гру, а "Шахтарю" повинно бути соромно за роль тендітних балерин на футбольному полі

P.S.Мені класний футболіст Лопес,грає в футболці з 5 номером. Розкажіть,хто що про нього знає,в інтернеті дуже мало інформації

post-11128-0-55802300-1335557930_thumb.j

Опубліковано

"Волинь" показала достойну гру, а "Шахтарю" повинно бути соромно за роль тендітних балерин на футбольному полі

P.S.Мені класний футболіст Лопес,грає в футболці з 5 номером. Розкажіть,хто що про нього знає,в інтернеті дуже мало інформації

В Волині він вже четвертий рік грає. Ну а зустріти його частенько можна в севені, можливо і сьогодні там буде.

Опубліковано

В Волині він вже четвертий рік грає. Ну а зустріти його частенько можна в севені, можливо і сьогодні там буде.

навряд він буде під 5 номером )))) ще переплутаю з кимось :g09:

Опубліковано

А ти крикни "Рамон!" (це його ім’я), якщо відгукнеться - 99% що він ;)

а вигукувати з яким акцентом - українським,російським,бразильським ,англійським ? :0161:

Опубліковано

а вигукувати з яким акцентом - українським,російським,бразильським ,англійським ? :0161:

це вже буде залежати від того, за кого ти плануєш себе видавати і які в тебе щодо нього плани :)))

П.С. Подивився перший пенальті в наші ворота... За що??? Цей Тейшейра тупо впав... Як ще має захисник грати з цими баляринами, щоб вони не падали? Некрасіво...

Опубліковано

БРАВО ВОЛИНЬ! І ГАНЬБА таким фіналістам!

Минулого разу, щоб обіграти Волинь треба було проплатити за одне абсолютно ліве пенальті. Щоб не ризикувати в кубку, вирішили проплати вже за два! Не соромно!

Де пряма червона картка фернандіньо за удар ліктем гравця Волині?!! (В ЛЧ Террі вигнали не за таке).

Де пенальті за гру рукою у штрафній Шахтаря?

За ЩО два пенальті у ворота Волині?!!

Скільки може валятися на газоні срна, затягуючи час?!!

Чи буде моральне задоволення від таких "перемог"?

чи не варто запитувати про мораль у таких?

Опубліковано

це вже буде залежати від того, за кого ти плануєш себе видавати і які в тебе щодо нього плани :)))

П.С. Подивився перший пенальті в наші ворота... За що??? Цей Тейшейра тупо впав... Як ще має захисник грати з цими баляринами, щоб вони не падали? Некрасіво...

плани ,як і в будь якого шанувальника, автограф взяти і сфотографуватися :0020::0053::0059:

Опубліковано
плани ,як і в будь якого шанувальника, автограф взяти і сфотографуватися

Вчора було: бігають донецькі біля 28го, розминаються. Біля кута чекає гурба дітей щоб автограф взяти. І тут стається трагедія - з сектору, з оглушливим виттям бомби, летить запальничка. Донецькі покосились на людей, поплювали і більше там не розминались :)

Опубліковано

Вчора був на стадіоні. Сьогодні передивився огляд на ютубі, та реально моментів ми більше створили і ті фоли з пальця (якщо не з чогось іншого :) ) висосані суддею.

Опубліковано

Теж був на стадіоні,захрип :).Бравісімо "Волинь"!!!Після матчу наші вболівальники ще довго біля автобуса "Шахтаря" проводили гостей :)

Смачно плюнув на автобус і пішли бухати з друзями :0024:

Опубліковано

Так гартується сталь.Щоб таки перемогти Шахту нам треба буде на дві голови сильнішими бути.Зате потім вже ніхто не зупинить каток.Жоден гандулян.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...